Διάσημοι Λέοντες που ξέρουν να κάνουν διακοπές

Τα φώτα της δημοσιότητας ανήκουν στους Λέοντες. Πάρτε μια γεύση για το πώς περνάει τις διακοπές του ένας σωστός Λέοντας.

Αν αναλογιστείς ότι η Madonna είναι Λέοντας, μπορείς να αντιληφθείς πόσο γκράντε διακοπές κάνουν όσοι ανήκουν σε αυτόν τον αστερισμό. Δε χρειάζεται να είναι μέσ’ τη χλίδα. Χρειάζεται απλά να σε κάνουν να ζηλεύεις και να θες να τους κάνεις unflollow στο Instagram. Θαυμάστε:





Good morning cloudy day ☁️


A post shared by Halle Berry (@halleberry) on





Πρώτη και καλύτερη η Halle Berry, η οποία αποφάσισε να πάει φέτος διακοπές στο νησί Bora-Bora. Το νησί-πρώην ηφαίστειο αποτελεί ένα από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς λόγω των υπερβολικά γαλάζιων νερών του. Δυστυχώς, βέβαια, από τις φωτογραφίες μπορεί να αντιληφθεί κανείς ότι δεν πέτυχαν και πολύ καλό καιρό. Η Halle Berry, αποδεικνύει περίτρανα το πόσο Λέοντας είναι, παίρνοντας και τον φωτογράφο της μαζί.






Ρίχνοντας μια ματιά στον λογαριασμό του Chris Hemsworth στο Instagram, φαίνεται ότι ο άνθρωπος ξέρει να περνάει καλά. Το φετινό του καλοκαίρι μπορεί να συνοψιστεί σε τέσσερις λέξεις: (Πολύ) Surf, Οικογένεια, Μπάρμπεκιου και Κοιλιακοί.

Ο Ο Αντόνιο Μπαντέρας περνάει καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Φέτος αποφάσισε να πάει διακοπές με την σύντροφό του, Nicole Kimpel στο St. Tropez. Αποφάσισε να βάλει και αυτό το ανεκδιήγητο μαγιώ χρώματος πυγολαμπί, το οποίο ίσως τελικά είναι καλή επιλογή καθώς τραβάει το βλέμμα από την αποτριχωμένη του μπακούλα. Μπράβο Αντόνιο, στους όρχεις σου όλα.


Αυτή η πανέμορφη κοπέλα που έγινε διάσημη για τα πλούσια φρύδια της είναι Λέων και φαίνεται. Η Cara η Delevigne καλέ. Επιλέξαμε μία φωτογραφία από τις περσινές της διακοπές – φέτος είναι σε σχέση-, που αναδεικνύει του μεγαλείο του ζωδίου της. Αυτή και άλλα κοριτσόπουλα (τα οποία δεν βρίσκονται σε αυτή τη φωτογραφία) επέλεξαν να πάνε στο Μεξικό για να γιορτάσουν τα γενέθλια της Cara. Φυσικά και φόρεσαν όλες μπλουζάκια με το πρόσωπό της. Ναι, τι;





Sunset serenity... #priceless 📷 by: @lacarba 🇮🇹


A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on





Η Jennifer Lopez αγκαζέ με τον Alex Rodriguez, έπλευσαν για το νησί Capri της Ιταλίας. Στη φωτογραφία βλέπουμε την Τσένι Φερλόπερ να ποζάρει στο φακό, όντας στα πόδια του αγαπημένου τους, φορώντας ένα ζευγάρι γυαλιά. Γιατί, ως γνωστόν, πώς να αντέξει το γυμνό μάτι τη δύση του ηλίου.






O Jason Momoa, αυτός ο τούμπανος σύζυγος της Καλίσι, ανεβαίνει όλο και πιο ψηλά στα μάτια μας. Φέτος επέλεξε τη Χαβάη για να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Αν και δεν το έζησε εντελώς όπως οι υπόλοιποι Λέοντες, το έζησε παραδοσιακά και έχει βγάλει πολλές φωτογραφίες.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v