Σενάριο για νέο κωδικό, με το νούμερο «7»

Νέος κωδικός ενδέχεται να προστεθεί στις επιλογές μηνυμάτων προς το 13033, ο οποίος θα σχετίζεται με την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης.
Σενάριο για νέο κωδικό, με το νούμερο «7»
Όπως όλα δείχνουν, με βάση την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας, οι περιορισμοί στις μετακινήσεις θα συνεχιστούν, όπως αντίστοιχα και τα μηνύματα που στέλνουμε στο 13033. Έτσι λοιπόν, καλούμαστε να προσαρμοστούμε και το επόμενο διάστημα σε αυτή την οργουελική κατάσταση που βιώνουμε εδώ και μήνες, ενημερώνοντας το κράτος για κάθε μας κίνηση εκτός σπιτιού.

Εδώ και κάποιες μέρες που έχει ανοίξει το λιανεμπόριο ωστόσο, με χρονικό περιθώριο για τα ψώνια των καταναλωτών 2 ώρες, έχει δημιουργηθεί μια σύγχυση στην αγορά. Βλέπεις, δεν είναι λίγοι οι καταναλωτές που διαμαρτύρονται, πως δεν μπορούν να ολοκληρώσουν τα ψώνια τους (συνδυάζοντάς τα με τις αγορές ειδών πρώτης ανάγκης) εντός του διώρου, αναγκαζόμενοι να «παρανομήσουν» και να σβήσουν το αρχικό τους μήνυμα, ξαναστέλνοντας δεύτερο για να προλάβουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρθηκαν σε τηλεοπτικό ρεπορτάζ του Star, το Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών απέστειλε στην κυβέρνηση την πρόταση για τη δημιουργία ενός νέου κωδικού με τον αριθμό 7, που θα αφορά τις αγορές ειδών πρώτης ανάγκης. Με αυτόν τον κωδικό θα μπορούν οι καταναλωτές να πηγαίνουν στον χασάπη, τον φούρνο και το σούπερ μάρκετ, με τον κωδικό 2, να χρησιμοποιείται για αγορές που αφορούν στο λιανεμπόριο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά της κυβέρνησης.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο εδώ
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v