Ο Φουρθιώτης κατεβαίνει στις εκλογές. Το 2021 αντεπιτίθεται

Ο Μένιος ετοιμάζεται για βουλευτής, αφού πήρε τις ευλογίες του Αρχιεπίσκοπου κι εμείς αναρωτιόμαστε τι άλλο θα μας επιφυλάσσει το 2021.
Ο Φουρθιώτης κατεβαίνει στις εκλογές. Το 2021 αντεπιτίθεται
Το 2020 ήταν δίχως άλλο η πιο περίεργη χρονιά που γνώρισε ο πλανήτης γη, εδώ και κάποιες εκατοντάδες χρόνια. Δεν χρειάζεται να επεκταθούμε ιδιαίτερα απαριθμώντας τα άπειρα παραδείγματα που επιβεβαιώνουν την παραπάνω φράση. Ωστόσο και το 2021 έχει μπει με ορεξούλες. Λίγο οι γυμνόστηθοι τύποι με αρκουδοπροβιές που μπούκαραν στο Καπιτώλιο, λίγο το κερί αιδοίο της Γκουίνεθ Πάλτροου που λαμπάδιασε μας έχει προετοιμάσει για τα σχέδια του. Μέσα σε όλα έρχεται κι η απόφαση του Μένιου Φουρθιώτη, να κατέβει στην πολιτική, όπως έδειξαν οι φωτογραφίες των εγκαινίων του πολιτικού του γραφείου, που βγήκαν πριν λίγες ημέρες στη δημοσιότητα.

Στο πλάι του η Νανά Παλαιτσάκη να τον κοιτά ελαφρώς απορημένη θα ομολογήσουμε, ενώ ο Μένιος υπογράφει στο κέντρο μιας εκτυπωμένης οριζόντιας σελίδας. Προηγουμένως και για να πάνε όλα καλά, πήρε και την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.

Ενώ ήδη πέφτουν τα πρώτα στοιχήματα για το κόμμα που θα στεγάσει τις πολιτικές φιλοδοξίες του Μένιου Φουρθιώτη, οι books δίνουν την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου ως επικρατέστερο φαβορί.

Θα παρακολουθούμε με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις και θα σε ενημερώνουμε σχετικά, σκεπτόμενοι τι άλλο πρόκειται να μας βρει το 2021.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v