Το κερί «αιδοίο» της Γκουίνεθ Πάλτροου εξερράγη σε σπίτι άτυχης γυναίκας

Στην κατηγορία ειδήσεων με τίτλο «τι άλλο θα διαβάσουμε σήμερα» το viral ατύχημα της ημέρας περιλαμβάνει την Γκουίνεθ Πάλτροου και το… κερί της.
Το κερί «αιδοίο» της Γκουίνεθ Πάλτροου εξερράγη σε σπίτι άτυχης γυναίκας
Αν περνάς αρκετό χρόνο στο ίντερνετ, πιθανότατα κάπου θα έχει πάρει το μάτι σου το περίφημο κερί της Γκουίνεθ Πάλτροου που πωλείται μέσω της ιστοσελίδας Goop, κι έχει το κατά τι ασυνήθιστο –αν και πέρα για πέρα περιγραφικό– όνομα «Αυτό μυρίζει όπως ο κόλπος μου».

Τώρα, στη viral «είδηση» της ημέρας, η βρετανική εφημερίδα Sun περιγράφει πως η κυρία Τζόντι Τόμσον, που κέρδισε το περί ου ο λόγος κερί σε ένα ιντερνετικό κουίζ, ήρθε αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη.

Για την ακρίβεια, το κερί με άρωμα… αιδοίο εξερράγη όταν η άτυχη γυναίκα το άναψε στο σπίτι της βγάζοντας τεράστιες φλόγες και προκαλώντας πανδαιμόνιο, με κομμάτια του να πετάγονται παντού.

«Δεν έχω ξαναδεί τίποτα παρόμοιο, ολόκληρο το πράγμα φλεγόταν και έκαιγε τόσο που δεν μπορούσα να το πιάσω. Ήταν κόλαση μέσα στο δωμάτιο» περιγράφει η Τόμσον το περιστατικό στη Sun. «Τελικά καταφέραμε να το ελέγξουμε και το πετάξαμε έξω από την μπροστινή πόρτα του σπιτιού» συνεχίζει.

Το κερί που λανσάρεται με την υπογραφή της ολίγον φευγάτης τα τελευταία χρόνια διασημότητας πωλείται έναντι 75 δολαρίων, με το άρωμά του να περιγράφεται ως «αστείο, θαυμάσιο, σέξι και υπέροχα απροσδόκητο». Στα συστατικά του περιέχονται, μεταξύ άλλων, νότες περγαμόντου, γερανιού, κέδρου και τριαντάφυλλου.

Καθότι, δυστυχώς για όλους μας, δεν υπάρχει βίντεο από το ατυχές περιστατικό, κάποιοι χρήστες του Twitter έσπευσαν να προσφέρουν τις δικές τους εκδοχές για το τι ακριβώς συνέβη:







Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v