Συγκινεί ο αποχαιρετισμός των γιατρών από την Αττική

Με μια συγκινητική επιστολή αποχαιρετά το νοσοκομείο της Δράμας τους γιατρούς που έσπευσαν από την Αττική να βοηθήσουν στην κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Συγκινεί ο αποχαιρετισμός των γιατρών από την Αττική
Δεκαέξι γιατροί και νοσηλευτές από διάφορα νοσοκομεία της Αττικής συνέδραμαν τους τελευταίους μήνες τους συναδέλφους τους στη Δράμα, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο που έπληξε την πόλη της Βόρειας Ελλάδας, φέρνοντας στο νοσοκομείο τεράστιο αριθμό νοσηλευομένων με κορωνοϊό, και δυστυχώς 65 συνολικά θανάτους.

Σήμερα, το νοσοκομείο της Δράμας αποχαιρετά τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που επιστρέφουν στην Αττική, με μια συγκινητική επιστολή που τονίζει πως «ήταν μια εκπληκτική ιδέα, ένα σημαντικό εργαλείο, ειδικά στη δεύτερη φάση της πανδημίας, και μια πράξη συγκινητικής αλληλεγγύης».

Στην επιστολή, την οποία υπογράφει η διευθύντρια του νοσοκομείου, Θεσσαλονικιά Καρατζόγλου, αναφέρονται ένας-ένας ονομαστικά όλοι οι γιατροί και οι νοσηλευτές που έδωσαν το παρών στην δύσκολη αυτή συγκυρία.

«Οφείλουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την προσφορά τους και τον επαγγελματισμό τον οποίο επέδειξαν όσο διάστημα ήταν κοντά μας για να μας συνδράμουν σε μία κρίσιμη στιγμή για την αντοχή του προσωπικού του νοσοκομείου μας» αναφέρει χαρακτηριστικά, συνεχίζοντας «όπως εύσχημα ανέφερε και ο συντονιστής της ομάδας, αν θα έψαχνε κανείς να βρει ΕΝΑ καλό της πανδημίας αυτό θα ήταν η συνεργασία και η συσπείρωση όλων μας απέναντί της, με τρόπο αποφασιστικό αλλά πρωτίστως ανθρώπινο, στο πλευρό των νοσούντων συμπολιτών μας».

«Τιμή και ευχαριστίες: 1. στους υπεύθυνους συντονιστές του σχήματος «Αναδοχής» της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θρασύβουλο Λαδόπουλο, Φαίη Θειάκου, Χρήστο Μιχαήλ, Ιωάννη Μπαραμπούτη, Παναγιώτη Χατζημωϋσιάδη, με τους οποίους ανταλλάξαμε χρήσιμες πληροφορίες για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ολοκληρώσαμε κύκλο συνεργασίας για το ίδιο θέμα και εξήγαμε σχετικά χρήσιμα συμπεράσματα στο πλαίσιο συνεργασίας υψηλού επαγγελματικού επιπέδου σε ιατρικό, διοικητικό και τεχνικό επίπεδο. 2. τους ιατρούς: Ευαγγελία Κούκου, Αναστάσιο Σακκάλη, Ευάγγελο Μπενίδη, Νικόλαο - Νεκτάριο Καραμανώλη, Γεωργία Γεωργακοπούλου, Μαρία Μεγαπάνου, Ελένη Παπαγεωργίου, Καλλιρρόη Λάμπρου, Γεωργία Φιλίππα, Ελένη Μπάγια, Ανάργυρο Ζάχαρη, Παναγιώτη Σταύρου» κλείνει η επιστολή.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v