10 τρόποι να περάσεις τα απάλευτα καλοκαιρινά μεσημέρια

Επειδή όσο κορυφώνεται το καλοκαίρι, τα μεσημέρια του γίνονται ο ορισμός της βαρεμάρας, έχουμε δέκα ιδέες.
10 τρόποι να περάσεις τα απάλευτα καλοκαιρινά μεσημέρια
Όσο χειροτερεύει η ζέστη, όσο νιώθεις ότι δεν μπορείς να ξεφύγεις, όσο σε πνίγει η πόλη και οι τέσσερις τοίχοι, τα μεσημέρια γίνονται όλο και πιο δύσκολα. Θα κάνουμε μια τρελή υπόθεση ότι, για να κλίκαρες αυτό το κείμενο, ούτε σε διακοπές βρίσκεσαι, ούτε έχεις και την δυνατότητα απλά να ανοίξεις το κλιματιστικό και να ρίξεις έναν υπνάκο. Δες, λοιπόν, τι άλλο μπορείς να κάνεις.

1. Παίξε βιντεοπαιχνίδια. Όλο και κάποιο θα υπάρχει που να μοιάζει κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου, και είναι ο πιο διασκεδαστικός τρόπος για να περάσεις λίγη ώρα χωρίς να σκέφτεσαι κάτι άλλο.

2. Δες μια κωμωδία. Επειδή η ώρα δεν σηκώνει τίποτα πιο βαρύ από κωμωδία. Πάρε εδώ μερικές προτάσεις μας για κωμικές σειρές που μπορείς να καείς στο Netflix. 

3. Δοκίμασε να ασχοληθείς με το κολλάζ. Ούτε που θα καταλάβεις πώς θα περάσει η ώρα, άσε που μετά μπορεί να ανακαλύψεις πως φτιάχνεις αριστουργήματα. Δεν πρόκειται να βγεις χαμένος. Ρίξε εδώ μια ματιά σε μερικά κολλάζ για να εμπνευστείς, όπως και τι υλικά χρειάζεσαι. 

4. Μαγείρεψε για το βράδυ. Κάτι που να μην χρειάζεται πολύ φούρνο, προφανώς, επειδή το τελευταίο πράγμα που έχει ανάγκη το σπίτι σου αυτή τη στιγμή είναι περισσότερη θερμότητα. Δες εδώ μερικές πανεύκολες συνταγές που μπορείς να φτιάξεις χωρίς κόπο. 

5. Κάψου με βίντεο από γατάκια. Και μετά σκυλάκια. Και μετά κουνελάκια. Και όπου σε οδηγήσει η κουνελότρυπα του Youtube.

6. Δοκίμασε να κάτσεις και να γράψεις τις σκέψεις σου. Είτε το κάνεις απλά για να εκτονωθείς, είτε προσπαθείς να δομήσεις ένα κείμενο, είναι ταυτόχρονα σίγουρος τρόπος να περάσει πολλή ώρα χωρίς να το καταλάβεις, αλλά και να καταλήξεις να νιώθεις καλύτερα.

7. Εναλλακτικά, μπορείς να παραδοθείς εντελώς στο πόσο αργή και βαρετή είναι η στιγμή, και να κάτσεις να κάνεις (εννοούμε να βγάλεις από την μέση) μια από εκείνες τις σούπερ βαρετές δουλειές που απέφευγες καιρό. Όπως να ξεδιαλέξεις χαρτιά στο σπίτι, να καθαρίσεις τα emails σου, και άλλα τέτοια αποτρόπαια.

8. Δες μια ταινία που να ταιριάζει στην φάση του μεσημεριού: Μια ξεκαρδιστική κωμωδία που δεν θα σε κάνει να σκεφτείς καθόλου. Πάρε εδώ μερικές προτάσεις που έχουμε μαζέψει για εσένα.

9. Κάνε μερικά κουίζ στο in2life. Έχουμε κουίζ κάθε είδους. Γεωγραφίας, Ιστορίας, τέχνης και ποπ κουλτούρας, και μερικά... πιο ιδιαίτερα. Βρες τα όλα εδώ

10. Κάνε βιντεοκλήση με έναν φίλο. Βρες κάποιον φίλο που να είναι στην ίδια, σαπισμένη φάση με εσένα και ξεπεράστε την μιζέρια σας μαζί. Επειδή ακόμα οι χειρότερες καταστάσεις γίνονται πιο υποφερτές αν έχεις παρέα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v