Ξεκαρδιστικές κωμωδίες για να νιώσεις καλύτερα

Έχουμε να σου προτείνουμε έξι κωμικές ταινίες για να κλαις από τα γέλια, επειδή αν μη τι άλλο αν είναι να κλαις, ας το κάνεις από τα γέλια.
Ξεκαρδιστικές κωμωδίες για να νιώσεις καλύτερα
Η καραντίνα όσο πάει και επηρεάζει περισσότερο την ψυχική μας υγεία, συνεπώς ήρθε η ώρα να βγάλουμε έξω τα μεγάλα όπλα. Και αυτό σημαίνει πως θα κάνουμε μαραθώνιο με μερικές ξεκαρδιστικές και κάφρικες κωμωδίες, που θα μας κάνουν να γελάσουμε αβίαστα και να ξεχάσουμε για λίγο όλη αυτή την παράνοια στην οποία έχει βυθιστεί ο πλανήτης.

The sweetest thing

Με την Κάμερον Ντιάζ στα καλύτερά της (και με Σέλμα Μπλερ και Κριστίνα Άπλγκεϊτ να σηκώνουν επίσης πολύ βαρύ φορτίο), και με συγγραφικό ταλέντο δανεισμένο από το South Park (στις παλιές, καλές εποχές του), αυτή είναι μια ταινία που παίρνει όλα τα κλισέ της ρομαντικής κωμωδίας και τα ξεφτιλίζει ένα προς ένα, με υπέροχα αποτελέσματα. Μπόνους αυτό το τραγούδι για να κάνετε χορογραφία με τις φίλες σας.


Eurotrip

Παραμένουμε στην καλύτερη κωμικά δεκαετία, τα 00s. Επειδή πιστεύουμε πως η κάφρικη κωμωδία έφτασε στο peak της τότε, και καμία άλλη ταινία δεν το δείχνει αυτό καλύτερα από το Eurotrip. Μια παρέα Αμερικανών εφήβων κάνει τον γύρο της Ευρώπης ώστε ο πρωταγωνιστής να γνωρίσει την γυναίκα των ονείρων του—μια Γερμανίδα που μιλούσαν τυφλά μέσω του ίντερνετ.

Bridesmaids

Πόσα πράγματα μπορούν να πάνε στραβά όταν ετοιμάζεις έναν γάμο, η κολλητή σου έχει νεύρα μαζί σου, η νέα κολλητή σου είναι μια πλούσια σκύλα και οι υπόλοιπες φίλες σας εντελώς ηλίθιες; Όλα είναι η απάντηση. Όλα θα πάνε στραβά, και για δύο ώρες θα βλέπεις μερικές από τις κορυφαίες κωμικούς της εποχής μας να κάνουν τα αδύνατα-δυνατά για να πεθάνεις εσύ στο γέλιο.

Sister Act (1 & 2)

Επειδή είναι εκείνη η ταινία που όλοι θυμόμαστε να βλέπουμε μικροί και να συνειδητοποιούμε ότι η Γούπι Γκόλντμπεργκ είναι μια κωμικός από άλλο σύμπαν. Και προφανώς θα δούμε και το δεύτερο, επειδή είναι εξίσου καλό—και επειδή ποτέ δεν θα λέγαμε όχι σε περισσότερη Γούπι. Σε αυτές τις εποχές που ζούμε, μόνο η Γούπι μπορεί να μας σώσει. Γούπι.

Spy

Από την ίδια ομάδα που έφτιαξε το Bridesmaids, έχουμε μια ταινία που τα έχει όλα: Μελίσα ΜακΚάρθι ως ατσούμπαλη κατάσκοπος. Ρόουζ Μπερν ως δαιμόνια κακιά. Τζουντ Λο και Τζέισον Στέιθαμ να ανταγωνίζονται ποιος είναι ο πιο φονικός Βρετανός. Και μια ταινία που συνδυάζει δράση, απίστευτα γέλια και μερικές ερμηνείες που μας έκαναν να γκρινιάζουμε πάλι για αυτή την αλλεργία που έχει η Ακαδημία (αυτή των Όσκαρ ντε) στο να βραβεύει κωμικούς ηθοποιούς.

Airplane

Επειδή, αλήθεια, παίζει να είναι η καλύτερη κωμωδία που γυρίστηκε ποτέ. Επειδή την έχουμε μάθει πλέον απ’ έξω και ανακατωτά και αυτό διόλου δεν μας νοιάζει. Επειδή παίρνουμε τον καφέ μας μαύρο, όπως τους άντρες μας και επειδή ΜΗ ΜΕ ΞΑΝΑΦΩΝΑΞΕΙΣ ΣΙΡΛΕΪ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v