Θες 10.000 ευρώ για να δοκιμάσεις μια λεκάνη;

Όχι, δεν κάνουμε πλάκα. Αυτή είναι αληθινή αγγελία που βγήκε στο ίντερνετ. Και μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου κι εσύ.
Θες 10.000 ευρώ για να δοκιμάσεις μια λεκάνη;
Είναι μερικές δουλειές παράξενες, και μερικές που δεν είσαι σίγουρος αν πρέπει να πεις ότι τις έκανες, ή αν δεν πρέπει να σταματήσεις να μιλάς για αυτές. Βέβαια, η δουλειά που θα σου πούμε ότι μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις δική σου έχει ως προϋπόθεση να μην σταματήσεις να μιλάς: Όσο περισσότερο και πιο αναλυτικά μιλάς για την εμπειρία σου, τόσο καλύτερα θα κάνεις την δουλειά σου.

Μιλάμε για δουλειά ως δοκιμαστής τουαλέτας.

Η εταιρία TUSHY, που παρασκευάζει τουαλέτες (και που, στα ελληνικά, μεταφράζεται ως "πωπουδάκι"), έχει βγάλει αγγελία για "Σύμβουλο τουαλέτας", ο οποίος θα δοκιμάζει τα προϊόντα της εταιρίας και θα μιλάει για την εμπειρία του. 

Η πληρωμή; 10.000 δολάρια για 3 μήνες. Και η διορία λήγει στις 10 Ιουλίου.

Αυτή είναι η ανακοίνωση της εταιρίας:
«Η TUSHY ψάχνει το πρώτο μας VP Fecal Matters to ASSist στην καθημερινή επιλογή της εκστρατείας μας # Bidet2020. Με καθοδήγηση από τον αρχηγό μας Dr. Mark Hyman, ο νέος αντιπρόσωπός μας Fecal Matters θα δοκιμάσει και θα μελετήσει τις δικές του συνήθειες και θα το τεκμηριώσει μέσω των κοινωνικών μέσων της TUSHY. 10.000 $ συμβόλαιο. Την πρώτη θα συναντηθεί με τον Δρ Mark Hyman και τον ιδρυτή της TUSHY, Miki Agrawal, για να σχεδιάσουν τις δουλειές τους. Μέχρι τη δεύτερη εβδομάδα, ο VP των Fecal Matters θα έχει συγκεντρώσει πολλά δεδομένα γύρω από τις κινήσεις του εντέρου με βάση τη διατροφή και την έρευνά τους. Τι περιμένεις;».

Για να κάνεις αίτηση, ή έστω να διαβάσεις την ξεκαρδιστική και γεμάτη λογοπαίγνια αγγελία, κάνε ένα κλικ εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v