Η Μπρίτνεϊ σε νέο αμήχανο βίντεο κυλιέται γυμνή στην άμμο

Άλλο ένα άβολο ποστ έκανε στο Instagram η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, με τους φαν της να δηλώνουν ξανά την ανησυχία τους για την ψυχική της υγεία.
Η Μπρίτνεϊ σε νέο αμήχανο βίντεο κυλιέται γυμνή στην άμμο
Όλο και πιο ανήσυχοι για την ψυχική υγεία της αγαπημένης τους τραγουδίστριας είναι οι φαν της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία –έχοντας ομολογουμένως περάσει έναν προσωπικό Γολγοθά– κάνει τον τελευταίο καιρό το ένα ανησυχητικό ποστ μετά το άλλο.

Τελευταίο στη συλλογή είναι το πιο πρόσφατο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και το οποίο τη δείχνει να κυλιέται στην παραλία γυμνόστηθη και με κοντοκουρεμένα μαλλιά, τα οποία αρκετοί σχολιάζουν πως πρέπει να έκοψε μόνη της.

«Έκοψα όλα μου τα μαλλιά… Δεν θέλω να το δείξω ακόμα» έγραψε η 40χρονη τραγουδίστρια στη λεζάντα του βίντεο, την οποία ολοκλήρωσε με τρία εμότζι ψαλίδια. Οι δε κινήσεις της στο βίντεο προκαλούν μάλλον αμηχανία παρά οτιδήποτε άλλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως πειράματα με τα μαλλιά της η Μπρίτνεϊ είχε κάνει και νωρίτερα φέτος το καλοκαίρι, αν και μετά έβαλε πιθανότατα extensions καθώς τον Αύγουστο εμφανίστηκε με ιδιαίτερα μακριά μαλλιά. Όσο για αμήχανα ποστ, αυτά δεν έχουν λείψει τους τελευταίους μήνες.  

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v