H Britney χορεύει στην κάμερα και ξεσπά σε κλάματα

Οι φανς της Britney Spears ανησυχούν για την εύθραυστη ψυχολογική κατάσταση της αγαπημένης σταρ, στα βίντεο που ανεβάζει.
H Britney χορεύει στην κάμερα και ξεσπά σε κλάματα

Οι φανς της Britney Spears είναι εξαιρετικά ανήσυχοι λόγω των φωτογραφιών και των videos που ανεβάζει η διάσημη star στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εδώ και καιρό.

Στο τελευταίο βίντεο που η ανάρτησε η Britney χορεύει ξέφρενα το τραγούδι «SOS» της Indila και ξαφνικά ξεσπάει σε κλάματα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)



 «Έχει περάσει λίγος καιρός από τότε που έκλαψα στην κάμερα!», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο, το οποίο προβλημάτισε πολλούς από τους followers της. «Δεν είναι κατάρρευση μαλ**ες, είναι απελευθέρωση που τη χρειαζόμουν εδώ και πολύ καιρό! Πνευματική εμπειρία σίγουρα! Νομίζω ότι πρέπει να το κάνω πιο συχνά!» πρόσθεσε η Britney.

«Αυτή η γυναίκα χρειάζεται βοήθεια πριν να είναι πολύ αργά», έγραψε ένας θαυμαστής, τονίζοντας πως: «Αν την αγαπάτε, σταματήστε να ενθαρρύνετε αυτή τη συμπεριφορά».

«Αχ, Britney, χρειάζεσαι πραγματικά βοήθεια. Και όχι δεν είμαι hater που το λέω, αντίθετα θέλουμε το καλό της. Νιώθω ότι δεν έχει κανέναν», πρόσθεσε άλλος φαν.

Δεν ήταν λίγοι ωστόσο κι εκείνοι που της έβγαλαν το καπέλο επειδή έδειξε τα συναισθήματά της με ειλικρίνεια.

«Αν δεν απελευθερώσουμε τα δάκρυά μας, συσσωρεύονται και αποθηκεύονται ως πόνος. Νιώθω δέος για το πώς επεξεργάζεσαι τα συναισθήματά σου», σχολίασε ένας εξ αυτών.

Το νέο βίντεο της Britney ήρθε λίγο μετά από τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε επειδή έκανε body-shaming στην Christina Aguilera και τους χορευτές της, γράφοντας σε μια ανάρτηση ότι θα φαινόταν εξαιρετικά αδύνατη στη σκηνή αν είχε τους χορευτές της Aguilera. Η Aguilera δεν απάντησε παρόλα αυτά την έκανε unfollow στο Instagram.

Η Spears υπερασπίστηκε τη στάση της, λέγοντας ότι «Σε καμία περίπτωση δεν ήμουν επικριτική με το όμορφο σώμα της Christina! Πήγα αεροπορικώς για να δω μια φορά το σόου της και το βασικό πράγμα που παρατήρησα ήταν η διαφορά των δικών μας στη σκηνή!».

«Σε καμία περίπτωση δεν ανέφερα καν την Aguilera, δείτε την ανάρτησή μου! Εμπνεύστηκα από το σόου της και είναι μια όμορφη γυναίκα με δύναμη... Σε ευχαριστώ Christina που με ενέπνευσες!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v