Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 Πηγάδια - Νάουσα

3-5 Πηγάδια στη Νάουσα
Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 Πηγάδια - Νάουσα
Το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια βρίσκεται στην δυτική πλευρά του όρους Βέρμιον σε υψόμετρο 1430-2005 μέτρα. Απέχει δεκαεπτά χιλιόμετρα από την πόλη της Νάουσας και ο ασφαλτοστρωμένος δρόμος παραμένει πάντοτε ανοικτός κατά την χειμερινή περίοδο.

Με εννέα συνολικά πίστες, τρεις εκ των οποίων αντοχής, τριών, πέντε και δέκα χιλιομέτρων, έξι συρόμενους αναβατήρες, μία εναέρια διπλή καρέκλα και πληθώρα εγκαταστάσεων, μεταξύ των οποίων σαλέ, καφετέρια, εστιατόριο, snow bar, ξενοδοχείο και ξενώνα με θερμαινόμενη πισίνα και σάουνα, είναι αναμφισβήτητα από τα πιο οργανωμένα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας.

Από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του χιονοδρομικού, το σύστημα τεχνητής χιόνωσης εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία του καθ’ όλη τη σαιζόν, ενώ η συνεργασία με το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους της ετήσιας κάρτας να επισκέπτονται ελεύθερα και τα δύο χιονοδρομικά.

Η ημερήσια κάρτα μέχρι τις 15 Ιανουρίου κοστίζει 18 ευρώ τα σαββατοκύριακα και 12 ευρώ τις καθημερινές, ενώ η ετήσια διαμορφώνεται στα 180 ευρώ για τους ενήλικες και 120 ευρώ για μαθητές και φοιτητές.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 23320 44981-5.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για τη Νάουσα εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v