Κινητά κοσμήματα: Η πολυτέλεια στην τεχνολογία

Ποιος είπε ότι τα κινητά είναι κυρίως ”εργαλείο”; Ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε κινητά τηλέφωνα για όσους το πρεστίζ και η πολυτέλεια βαραίνουν περισσότερο από τη λειτουργικότητα ή απλώς για όσους θέλουν να δουν πως είναι ένα κινητό που κοστίζει όσο το... αυτοκίνητό τους.
Κινητά κοσμήματα: Η πολυτέλεια στην τεχνολογία

του Πάρη Καπράλου

Κινητά τηλέφωνα- κοσμήματα ή απλώς εξαιρετικά σχεδιασμένα μοντέλα, συλλεκτικά με βάση των αριθμό των συσκευών ή απολύτως προσωποποιημένα ως προς τα χαρακτηριστικά και με έντυπο το όνομα του κατόχου, κυκλοφορούν από την εποχή που υπάρχει κινητό τηλέφωνο.

Τα κινητά τηλέφωνα αυτά δεν διακρίνονται για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας που ενσωματώνουν, όσο για την εύκολη λειτουργία τους και την προσβασιμότητα τους χωρίς κάποιος να χρειαστεί να διαβάσει λεπτομερώς τα εγχειρίδια.

Συχνά είναι απλά σχεδόν απλοϊκά τηλέφωνα στις λειτουργίες τους ή δίνουν περισσότερη έμφαση στις ευχάριστες και ψυχαγωγικές πλευρές. Ενσωματώνουν λοιπόν καλές κάμερες, έχουν πολύ χώρο για μουσική και πολυμέσα, ποικιλία παιχνιδιών και άνετη συνδεσιμότητα κυρίως προς το internet και δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην εναλλαγή δικτύων από χώρα σε χώρα.

Τα περισσότερα εξ αυτών απαιτούν την παρουσία σας για να τα αγοράσετε, μερικά μόνο πωλούνται και μέσω διαδικτύου, ενώ κάποια από αυτά –σίγουρα τα λιγότερο σπάνια- μπορείτε να τα βρείτε δεύτερο χέρι.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε τα απόλυτα must του χώρου, σημειώνοντας που μπορείτε να τα αγοράσετε. Αν πάντως επιμένετε να μην συνδυάσετε την αγορά του νέου σας κοσμήματος– κινητού τηλεφώνου με ένα Σαββατοκύριακο στο Λονδίνο, ή την επόμενη επίσκεψη σας στο Mall of Emirates, υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες μπορείτε να συνεννοηθείτε απευθείας με την εταιρεία μέσω internet και να σας σταλεί, ακόμα κι αν δεν υπάρχει ειδική δυνατότητα παραγγελίας μέσω διαδικτύου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v