Προσβάσιμη πολυτέλεια

Προσβάσιμη πολυτέλεια

Ωστόσο όσοι πιστεύετε ότι το στυλ δεν είναι ένα σπορ για λίγους μπορείτε να ικανοποιηθείτε με λιγότερο ακριβά μοντέλα, που μπορεί να μην έχουν την σφραγίδα του μοναδικού και να μην αξιολογούνται σε καράτια.

Sirocco: Όσα φέρνει ο άνεμος...

Το Sirocco είναι ένα ”τίμιο” κινητό της Nokia. Ακόμα και αν δεν σας άφησε εντελώς ικανοποιημένους ίσως τώρα να σας ικανοποιήσει περισσότερο, αν μη τι άλλο εξαιτίας της εμφάνισης του. Η νέα έκδοση του τηλεφώνου walks in style, περιβάλλεται από χρυσό 18 καρατίων και τιμάται 1.200 ευρώ περίπου. Θα είναι διαθέσιμο μέχρι τον Ιούνιο και στην χώρα μας.

Μια αναλυτικότερη ματιά στο κινητό θα σας δείξει ότι τα χαρακτηριστικά του είναι ικανοποιητικά. Οι διαστάσεις του είναι 107 x 45 x 16,5 χιλ. και το βάρος του δεν ξεπερνά τα 134 γραμμάρια. Το κινητό είναι Triple-Band και δεν θα σας προβληματίσει στις περισσότερες γωνιές το κόσμου.

Διαθέτει έγχρωμη οθόνη TFT με 262.144 χρώματα και διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα με ανάλυση φωτογραφιών SVGA και Ψηφιακό Zoom 3x. Μπορεί να καταγράψει video σε ποιότητα QCIF μέγιστης διάρκειας 1 ώρας και αποδίδει χρόνο ομιλίας μέχρι 3 ώρες και αναμονής μέχρι 180 ώρες.

Η εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου δεν είναι ικανοποιητική –μόλις 64MB-, ενώ έχει Bluetooth, Ραδιόφωνο FM, EDGE και GPRS. Στο βασικό πακέτο περιλαμβάνεται επίσης ένα ασύρματο hands-free, τεχνολογίας Bluetooth, χρυσού χρώματος, καθώς και μια βάση φόρτισης γραφείου.

LGE KG800

Το LGE KG800 είναι το κορυφαίο κινητό σε εμφάνιση της LG. Ονομάστηκε σοκολάτα κατά την κυκλοφορία του και ακόμα δεν έχει βρει αντικαταστάτη στην εμφάνιση, παρά το γεγονός ότι έχει κλείσει χρόνο στα καταστήματα.

Με λεία επιφάνεια πλήκτρων αφής, σοκολατένιο χρώμα και κόκκινα φωτιζόμενα πλήκτρα στο χρώμα της φωτιάς, διαστάσεις: 95 x 48 x 15.2 χιλ. και βάρος 83 γραμμάρια, οθόνη διαγωνίου 2 ιντσών, ψηφιακή κάμερα CMOS 1,3 megapixels με φλας (λευκό LED 1EA) και απόδοση μέγιστης ανάλυσης φωτογραφιών: 1280 x 960 pixels, είναι μία εξαιρετική αλλά και στυλάτη πρόταση. Στην τελική τιμή μόλις των 269 ευρώ.

LG-P7200

Η συσκευή έχει την δυνατότητα ”swivel”. Το πάνω μέρος, δηλαδή, του κινητού μπορεί να περιστραφεί μέχρι και 180 μοίρες, διαμορφώνοντας μια διάταξη ώστε το συνολικό σχήμα του κινητού να θυμίζει την ψηφιακή σας κάμερα. Το νέο μοντέλο ενσωματώνει αναβαθμισμένες λειτουργίες audio & video, συμπεριλαμβάνοντας MP3 και camcorder.

Η αυτόματης εστίασης (auto-focus) 2 Mega-pixel digital camera δίνει στο κινητό ικανότητες μικρής ψηφιακής μηχανής, ενώ το κινητό μπορεί να συνδεθεί στον υπολογιστή χωρίς να έχει ανάγκη από χρήση εξειδικευμένου λογισμικού, με απλή σύνδεση του ειδικού καλωδίου που το συνοδεύει.

Συνοδεύεται από ασύρματα ακουστικά που χρησιμεύουν τόσο στην ακρόαση μουσικής όσο και στην handsfree συνομιλία, έχει τη δυνατότητα εγγραφής βίντεο έως και 120 λεπτά, ενώ το Bluetooth προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη άνεση στους χρήστες και ιδιαίτερα στους επαγγελματίες που βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση.

Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με memory slot για χρήση εξωτερικής μνήμης, υποστηρίζει video download & playback και μπορεί να δέχεται και να αποστέλλει e-mail, είναι triband, ώστε να μην το αποχωρίζεστε όταν ταξιδεύετε στην αντίπερα όχθη του ωκεανού, διάρκεια μπαταρίας πέντε μέρες περίπου και βάρος 105 γραμ. Η τελική τιμή του είναι 410 ευρώ.

Serene

Το Serene μπορεί να μην είναι το πλέον εξελιγμένο τεχνολογικά κινητό της Samsung αλλά ξεχωρίζει για το σχεδιασμό του. Το κόστος του είναι λογικό για την κατηγορία του καθώς το κοινό στο οποίο απευθύνεται θα δώσει άνετα τα 1.300 ευρώ που απαιτούνται για ο νέο προϊόν της συνεργασίας της Bang & Olufsen με την κορεατική εταιρεία.

Στο Serene, τα χρώματα, το μέγεθος των χαρακτήρων, αλλά και ο τύπος και το μέγεθος της οθόνης έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι εύχρηστα, ενώ στην συσκευασία του μπορεί κανείς να βρει έναν τριγωνικό φορτιστή και ειδική βάση από αλουμίνιο, ενώ, όταν το τηλέφωνο είναι τοποθετημένο στη βάση του ή όταν βρίσκεται σε πλάγια θέση, η οθόνη μπορεί να περιστραφεί κατά 180 μοίρες. Το Serene διατίθεται σε όλη την Ευρώπη, στα καταστήματα της B&O και σε ορισμένα καταστήματα της Samsung.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v