TV: Τι να δείτε αυτή την εβδομάδα (18-24/8)

Μια ολοκαίνουρια ελληνική σειρά, ξένες ταινίες και… το χάος των επαναλήψεων, για όσους μείνουν στο σπίτι τους στην καρδιά του Αυγούστου.
TV: Τι να δείτε αυτή την εβδομάδα (18-24/8)
Αν δεν υπήρχε η κυριακάτικη πρεμιέρα της νέας σειράς του Mega “Όνειρο Ήταν”, θα μπορούσαμε να μιλάμε για την πιο «νεκρή» τηλεοπτική εβδομάδα της χρονιάς. Το πρόγραμμα των τηλεοπτικών σταθμών μπαίνει στον αυτόματο πιλότο, ακόμη και η ΝΕΡΙΤ βρίσκεται σε ρυθμούς επαναλήψεων, ενώ οι λίγες ενδιαφέρουσες ξένες ταινίες και τα αθλητικά events που θα μας απασχολήσουν είναι συγκεντρωμένες στην παρακάτω λίστα.

Η νέα σειρά της εβδομάδας
*Όνειρο Ήταν, Κυριακή στις 21.15, Mega 
Το Mega μπαίνει νωρίς στον χορό των πρεμιέρων, προσπαθώντας να πιάσει τους φίλους των καθημερινών δραματικών σειρών στον ύπνο των διακοπών. Το «Όνειρο Ήταν» συγκεντρώνει ένα ενδιαφέρον τηλεοπτικό καστ (Δανάη Σκιάδη, Παναγιώτη Μπουγιούρη, Φίλιππο Σοφιανό, Άννα Μονογιού κ.α.), και εξιστορεί την υπόθεση της Ήβης, που εξαφανίστηκε σε ηλικία 10 ετών και βρέθηκε στην Αθήνα 14 χρόνια μετά, ξεφεύγοντας από τον απαγωγέα της. Τα δύο πρώτα επεισόδια θα προβληθούν το βράδυ της Κυριακής και στη συνέχεια η σειρά θα πάρει την καθημερινή της θέση στις 18.00 το απόγευμα.

Η ελληνική ταινία της εβδομάδας
*Το Κοροϊδάκι της Δεσποινίδος, Κυριακή στις 21.15, ANT1
Η Τζένη Καρέζη και ο Ντίνος Ηλιόπουλος παίζουν το παιχνίδι της γάτας με το ψαράκι μέσα στη γυάλα, με φόντο τα διπλά βιβλία της εταιρίας ενός βιομηχάνου που ένας ντροπαλός λογιστής κρατά στο χέρι. Σκηνοθετεί ο Γιάννης Δαλιανίδης, συνθέτει ο Μάνος Χατζιδάκις και συμπρωταγωνιστούν οι Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Σταύρος Ξενίδης, Ρίκα Διαλυνά και Τζόλη Γαρμπή.

Οι ξένες ταινίες της εβδομάδας
*
Solitary Man, Τρίτη στις 22.00, STAR 
Ο Μπεν είναι ένας επιτυχημένος άνδρας που χάνει τα πάντα επειδή δεν μπορεί να αντισταθεί στις αδυναμίες του. Προσπαθεί όμως να τα ξαναβρεί με την κόρη και τον εγγονό του και να ξαναχτίσει την καριέρα του με τη βοήθεια της νέας του αγαπημένης. Την σκηνοθεσία υπογράφουν οι σεναριογράφοι της «Συμμορίας των 13», την παραγωγή ο Στίβεν Σόντερμπεργκ και το καστ περιλαμβάνει τους Michael Douglas, Susan Sarandon, Danny DeVito.

*Death Defying Acts, Σάββατο στις 21.00, STAR 
Η Μαίρη και η Μπέντζι, μάνα και κόρη που ισχυρίζονται ότι είναι μέντιουμ, μαθαίνουν ότι μετά τον θάνατο της μητέρας του, ο μάγος Χουντίνι έχει στραφεί προς τα μέντιουμ και δίνει 10.000 δολάρια σε όποιον καταφέρει να του αποκαλύψει τα τελευταία της λόγια προτού πεθάνει. Από εκεί και πέρα, ένας κόσμος μαγικών τρικ και βυθίσεων στο νερό ξεκινά, με πρωταγωνιστές τους Γκάι Πιρς, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και Τίμοθι Σπαλ.

*I Served the King of England, Σάββατο στις 21.30, ΝΕΡΙΤ
Η πορεία προς την κορυφή του μικρού Γιαν Ντίτες από γκαρσόνι σε ξενοδόχο, ξεκινά σε μια μικρή πόλη κοντά στα σύνορα Τσεχίας και Γερμανίας. Το όνειρό του όμως να αποκτήσει το δικό του ξενοδοχείο περνά μέσα από τη ναζιστική Γερμανία και από αποδείξεις για την άρια καταγωγή του. Η ταινία βραβεύτηκε με το βραβείο κριτικών το 2006 στο Φεστιβάλ Βερολίνου.

*Restless, Σάββατο στις 23.30, ΝΕΡΙΤ
Ένας «αλήτης» της Νέας Υόρκης αρχίζει να αναγνωρίζεται ως ποιητής στα μπαρ του Μανχάταν, όταν η ξαφνική αντιπαράθεση με τον γιο που είχε εγκαταλείψει τον αναγκάζει να επανεξετάσει τη ζωή του. Ένας γιος γεμάτος οργή και ένας πατέρας γεμάτος ενοχή συνοψίζουν αυτό το δράμα που υπογράφει ο Έιμος Κόλεκ.

*Appaloosa, Κυριακή στις 23.00, ALPHA
Δύο φίλοι αναλαμβάνουν να περιπολούν σε μια μικρή πόλη που υποφέρει από τον «δυνάστη» της περιοχής, αλλά η δουλειά τους γίνεται πιο περίπλοκη όταν στην πόλη καταφθάνει μια νεαρή χήρα. Σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ο Ed Harris, έχοντας στο πλευρό του τους Vigo Mortensen και Renee Zellweger.

Οι αθλητικές αναμετρήσεις της εβδομάδας
*Champions League, αγώνας play-off, Τετάρτη στις 21.45, ΝΕΡΙΤ
*Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, Βερολίνο 2014, ημιτελικά-τελικά, Παρασκευή στις 19.15, ΝΕΡΙΤ

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v