TV: Τι να δείτε αυτή την εβδομάδα (21-27/10)

Οι πρεμιέρες νέων εκπομπών, τα αθλητικά ραντεβού και οι καλύτερες κινηματογραφικές ταινίες που θα προβληθούν αυτή την εβδομάδα στην μικρή οθόνη.
TV: Τι να δείτε αυτή την εβδομάδα (21-27/10)
του Γιώργου Κόκουβα

Αυτή την εβδομάδα, πέρα από τον απόηχο του ντέρμπι των δύο πρωινάδικων, «Πρωινό mou» και «Το Πρωινό», καθώς και την είδηση ότι το πολυβασανισμένο σίριαλ «Οι Βασιλιάδες» που είχε διακοπεί πέρυσι στα μισά λόγω έλλειψης χρημάτων, «ξεπαγώνει», έχουμε κι άλλες νέες αφίξεις στην μικρή μας οθόνη. ANT1 και ALPHA ρίχνουν τα νέα τους χαρτιά στο τραπέζι, ενώ το STAR μας κακομαθαίνει με ταινίες α’ διαλογής. Δείτε παρακάτω τα best of αυτής της εβδομάδας.

Οι πρεμιέρες εκπομπών

*Τα Καρντάσιανς, Τρίτη και Τετάρτη στις 23.15, ΑΝΤ1
Τα νέα αποκτήματα του ANT1 ενώνουν τις δυνάμεις τους: Η Μαρία Μπεκατώρου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Δημήτρης Σταρόβας αναλαμβάνουν να γεμίσουν το κενό του «Ράδιο Αρβύλα» κάθε Τρίτη και Τετάρτη με μια «σαλονικιώτικη» εκπομπή για την οποία, προς το παρόν, κρατάμε μικρό καλάθι.

*Νικ ο’κλοκ, Τρίτη στις 22.30, ALPHA 
Ο Νίκος Μουτσινάς «ανεβαίνει» στις μετοχές του καναλιού της Κάντζας, το οποίο του δίνει δικό του σατιρικό show, που θα περιέχει stand up comedy, συζητήσεις και σχόλια για την επικαιρότητα. Θα υπάρχει επίσης ζωντανή ορχήστρα και ζωντανό κοινό, ενώ στους συνεργάτες της εκπομπής συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων και οι Νίκος Ζαχαριάδης, Αθηναΐς Νέγκα και Σύλβια Δελικούρα.

*Η Γερμανού ξανάρχεται, Παρασκευή στις 23.45, ANT1 
Η Ναταλία Γερμανού κάνει πρεμιέρα με την νέα της εκπομπή στον ΑΝΤ1, και οι φήμες λένε πως στο πρώτο της βραδινό talk show καλεσμένοι της θα είναι οι θεατρικοί «άντρες έτοιμοι για όλα».

Οι αθλητικές μεταδόσεις

*Europa League Live: ΠΑΟΚ – Μακάμπι Χάιφα, Πέμπτη στις 20.00, ANT1
Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Μακάμπι Χάιφα και μάλιστα, κατόπιν έφεσης στην UEFA, θα έχει την στήριξη του κόσμου, καθώς η ποινή περί μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών μετατράπηκε σε χρηματικό πρόστιμο.

*Champions League, Μπενφίκα-Ολυμπιακός, Τετάρτη στις 21.00, Δημόσια Τηλεόραση
Η ΔΤ ξεκινά τις μεταδόσεις του κορυφαίου διασυλλογικού πρωταθλήματος στην Ευρώπη με τον αγώνα μεταξύ Μπενφίκα και Ολυμπιακού. Στις 20.00 και στις 23.45 θα προβληθεί pre-game και post-game show αντίστοιχα, ενώ στις 0.15 θα προβληθούν σε μαγνητοσκόπηση οι κυριότερες φάσεις του ντέρμπι Ρεάλ-Γιουβέντους.

*Ευρωλίγκα: Γαλατά-Ολυμπιακός, Πέμπτη στις 21.45, Δημόσια Τηλεόραση
Σε ζωντανή μετάδοση η μάχη μεταξύ ΟΣΦΠ και Γαλατά επίσης στην ΔΤ – προηγείται pre-game show στις 21.30.

Οι ταινίες της εβδομάδας

*
Ο Πληροφοριοδότης, Τρίτη στις 22.00, Star 
Η ταινία για την οποία ο Μάρτιν Σκορσέζε, μετά από δεκαετίες αριστουργημάτων, έλαβε το πολυπόθητο Όσκαρ Σκηνοθεσίας, μας βάζει στα άδυτα του FBI, του αμερικανικού υποκόσμου και της διπλής κατασκοπίας, με υπέροχες ερμηνείες από τους Τζακ Νίκολσον, Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Ματ Ντέιμον.

*Inception, Πέμπτη στις 22.00, Star 
Τι θα γινόταν αν ο άνθρωπος μπορούσε να μπει στο όνειρο κάποιου άλλου και να επηρεάσει την ζωή του; Ή να μπει στο όνειρο του ονείρου, κι από εκεί σε άλλο όνειρο, αλλάζοντας πλέον την σημασία της λέξης «πραγματικότητα»; Ο Κρίστοφερ Νόλαν μας το εξηγεί με στιλιζαρισμένες εικόνες και σκηνοθεσία «αιχμής», που διαθέτει «τρανταχτό» καστ και όλα εκείνα τα στοιχεία που την έχουν ήδη καταστήσει «κλασικό» sci-fi thriller.

*The Aviator, Παρασκευή στις 22.30, Δημόσια Τηλεόραση
Δεύτερος Σκορσέζε μέσα στην ίδια βδομάδα, και πάλι με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο τιμόνι του καστ: Πρόκειται για την βιογραφική ταινία του Χάουαρντ Χιουζ, που άλλαξε τα δεδομένα στην ιστορία των αερομεταφορών. Μαζί του, η Κέιτ Μπλάνσετ και η Κέιτ Μπεκινσέιλ.

*Η Κάλπικη Λίρα, Σάββατο στις 21.15, ΑΝΤ1 
Στην «ελληνική γωνιά» της εβδομάδας, επιλέγουμε να δούμε την κλασική ταινία του Γιώργου Τζαβέλλα (1955), που ακολουθεί την τύχη μιας κάλπικης λύρας η οποία όμως δεν καταφέρνει να χαρίσει στους κατόχους της αυτό που ονειρεύονται. Στις τέσσερις σπονδυλωτές ιστορίες της ταινίας, πρωταγωνιστούν οι Βασίλης Λογοθετίδης, Μίμης Φωτόπουλος, Ίλυα Λιβυκού, Σπεράντζα Βρανά, Ορέστης Μακρής, Έλλη Λαμπέτη, Δημήτρης Χορν.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v