Διάσημα ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά λέει ο θυμόσοφος λαός μας κι αυτά τα διάσημα ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας τον επιβεβαιώνουν.
Διάσημα ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας
Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χτυπήσει την πόρτα ο έρως. Κι όταν θα σου χτυπήσει ποια θα είναι η ηλικία εκείνου/ης που κρύβεται πίσω από την πόρτα. Αναφερόμαστε φυσικά σε ενήλικες για να μην παρεξηγηθούμε. Επανερχόμαστε στο θέμα μας, ώστε να τονίσουμε πως η διαφορά ηλικίας ανάμεσα σε ένα ζευγάρι παραμένει «ταμπού» σε κάποιες περιπτώσεις ενώ δεν θα έπρεπε. Εφόσον οι άνθρωποι περνούν καλά με το έτερον ήμισυ, καλό θα ήταν οι υπόλοιποι να κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο. Άλλωστε υπάρχουν μπόλικα διάσημα και πολύ ευτυχισμένα ζευγάρια με διαφορά ηλικίας που δείχνουν τον δρόμο και στους υπόλοιπους.

Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Καμίλα Μορόνε



Εκείνος διάσημος οσκαρικός ηθοποιός, ετών 47. Εκείνη πανέμορφο κι ιδιαίτερο φιλόδοξο μοντέλο, ετών 25. Εδώ και πέντε χρόνια βρίσκονται σε σχέση, δίνοντας αρκετό ψωμάκι στους παπαράτσι που τους ακολουθούν παντού για να τους χαρίσουν ένα τρυφερό ενσταντανέ.

Μάικλ Ντάγκλας και Κάθριν Ζέτα Τζόουνς



Η μεγάλη διαφορά ηλικίας (ο Μάικλ Ντάγκλας είναι 77 και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς 52 ετών), κάθε άλλο παρά τους ενοχλεί, αφού στις συνεντεύξεις τους συχνά το διακωμωδούν. Ο Ντάγκλας μάλιστα δεν διστάσει να γλεντήσει όσους τον ρωτούν για τη σχέση τους, λέγοντας πως μοιάζει περισσότερο για μπαμπάς της παρά για σύντροφός της. Μετρούν ήδη 21 χρόνια ευτυχισμένου γάμου.

Εμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν



Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ο Macron ήταν 15 ετών και μάλιστα μαθητής της Trogneux, όταν η ίδια ήταν παντρεμένη και είχε αποκτήσει ήδη 3 παιδιά, το ένα μάλιστα στην ηλικία του μέλλοντα συζύγου της. Ο Γάλλος πρόεδρος είναι 24 χρόνια μικρότερος από την 68χρονη γυναίκα του, ωστόσο δεν χάνει ευκαιρία να δηλώσει πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της στα 15 χρόνια γάμου που μετρούν ως ζευγάρι.

Κιμ Καρντάσιαν και Πιτ Ντέιβιντσον



Πρόκειται ίσως για το πιο hot ζευγάρι της showbiz, που είναι υπεύθυνο για τους εφιάλτες που έχει ο πρώην της Κιμ, Κάνιε Γουέστ. Εδώ και λίγους μήνες η 41χρονη Καρντάσιαν κι ο 28χρονος Ντέιβιντσον είναι μαζί και πάρα πολύ αγαπημένοι όπως μαρτυρούν οι κοινές εμφανίσεις και τα ποσταρίσματα που κάνουν αμφότεροι στους λογαριασμούς τους στα social media. O κωμικός του SNL έχει χτυπήσει μάλιστα ήδη 2 τατού για την αγαπημένη του.

Σάρα Πόλσον και Χόλαντ Τέιλορ



Οι δύο γυναίκες είναι δέκα χρόνια μαζί, εκ των οποίων τα πέντε συζούν. Κι ενώ πολλά ζευγάρια δοκιμάστηκαν μέσα στην πανδημία, εκείνες δηλώνουν πως ο εγκλεισμός τις έφερε ακόμα πιο κοντά. Τους χωρίζουν 32 χρόνια ωστόσο η 47χρονη Πόλσον δεν χάνει ευκαιρία να δηλώσει πόσο ερωτευμένη και γεμάτη αισθάνεται πλάι στην 79χρονη Τέιλορ.

Τζορτζ Κλούνεϊ – Αμάλ Αλαμουντίν



Ο Τζωρτζ κι η Αμάλ παντρεύτηκαν στη Βενετία το 2014 μετά από έναν θυελλώδη έρωτα που βρέθηκε στο πρωτοσέλιδο σχεδόν κάθε σκανδαλοθηρικού περιοδικού του πλανήτη. Έχουν 18 χρόνια διαφορά ηλικίας.

Ο 61χρονος πια Κλούνει έχει δηλώσει πολλές φορές ότι η Αμάλ είναι η γυναίκα της ζωής του, ενώ κι η Αμάλ σε κάθε τους κοινή εμφάνιση, μιλά για την εξαιρετική σχέση και συμβίωση τους.

Χάρισον Φορντ- Κλαρίσα Φλόκχαρτ



Το βράδυ των βραβείων της Χρυσής Σφαίρας του 2002, Χάρισον Φορντ συνάντησε την Καλίστα Φλόκχαρτ στην εκδήλωση — και τα υπόλοιπα είναι ιστορία! Έκτοτε μετρούν 20 χρόνια μαζί, εκ των οποίων τα δέκα τα έχουν περάσει παντρεμένοι. Ο 80χρονος Ιντιάνα Τζόουνς της καρδιάς μας ζει μια δεύτερη νιότη στο πλευρό της κατά 22 χρόνια μικρότερης Φλόκχαρτ με την οποία κι έχουν υιοθετήσει ένα παιδί.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v