Οι πιο μεγάλες αλλαγές διάσημων στον χρόνο

Μεγαλώνοντας κάποιοι από τους αγαπημένους μας stars, έχουν ελάχιστη πλέον σχέση με την εικόνα τους που κάποτε κάναμε αφίσα στο δωμάτιο μας.
Οι πιο μεγάλες αλλαγές διάσημων στον χρόνο

Ο χρόνος είναι περίεργος τύπος. Σε ακολουθεί ξοπίσω όλη σου τη ζωή κι αφήνει τα σημάδια του πάνω σου, χωρίς να μπορείς να τα αλλάξεις. Κι ίσως καλύτερα να μην αλλάξεις κανένα σημάδι, γιατί αν προσπαθήσεις να ξεκλέψεις κάποια χρόνια με καμία επεμβασούλα/ ενεσούλα ίσως το αποτέλεσμα να ‘ναι χειρότερο από αυτό που περίμενες. Ο χρόνος επίσης δεν καταλαβαίνει από άσημους και διάσημους. Φέρεται σε αμφότερους με τον ίδιο τρόπο. Αν δεν μας πιστεύεις μπορείς να τσεκάρεις τις μεγαλύτερες αλλαγές διάσημων στον χρόνο, όπως τις εκμαιεύσαμε σε μια διαδικτυακή μας αναζήτηση.

Μίκι Ρουρκ



Ο πιο αγαπημένος μας Μίκι μετά τον Μάους θα παραμείνει στις σελιλόιντ αναμνήσεις σαν ένα 90s κινηματογραφικό sex symbol που δεν ξεπεράσαμε ποτέ. Ο Μίκι ωστόσο ήταν ένας εκκεντρικός και δύσκολος χαρακτήρας που στην πάλη με τους εθισμούς και τους εσωτερικούς του δαίμονες, προχώρησε σε πολλές αισθητικές επεμβάσεις που σχεδόν τον παραμόρφωσαν. Ερμηνευτικά ωστόσο έκανα ένα ισοπεδωτικό comeback με τις δύο Sin City ταινίες και τον αριστουργηματικό Παλαιστή του Αρονόφσκι χάνοντας άδικα το Όσκαρ Α’ Ανδρικού εκείνη τη χρονιά.

Μακόλει Κάλκιν



Το διαολεμένα έξυπνο παιδάκι του Home Alone μεγάλωσε, παρότι στις αναμνήσεις αλλά και στις κινηματογραφικές αναφορές παραμένει εκείνος ο ξανθός μπόμπιρας με το εκφραστικό χαμόγελο. Δύσκολα θα τον αναγνωρίσεις αν τον δεις στον δρόμο τώρα, μα είναι βέβαιο πως θα τον συμπαθήσεις γιατί παραμένει αθεράπευτα κουλ.

Χάλει Τζόελ Όσμεντ



Αντίστοιχη περίπτωση του Μακόλει Κάλκιν, ο Χάλει Τζόελ Όσμεντ έχει έναν αρχετυπικό ρόλο να τον ακολουθεί σε όλη του τη ζωή. Μιλάμε προφανώς για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του –Αι σι ντεντ πίπολ- παιδιού που συμπρωταγωνίστησε στο πλευρό του Μπρους Γουίλις, στην Έκτη Αίσθηση.

Μάθιου Πέρι



Ο αγαπημένος Τσάντλερ μεγάλωσε κι όπως ήταν αναμενόμενο ο χρόνος επηρέασε την εικόνα του. Στο πρόσφατο reunion με τα Φιλαράκια έμοιαζε εμφανώς ο πιο καταπονημένος από τους υπόλοιπους ωστόσο αποκαλύφθηκε έπειτα πως εκείνες τις μέρες είχε υποβληθεί σε επίπονες οδοντικές επεμβάσεις.

Αξλ Ρόουζ



O τραγουδιστής των Guns n Roses είναι δίχως άλλως ένας από τους πλέον εμβληματικούς τραγουδιστές στην ιστορία της ροκ. Στα νιάτα του υπήρξε μεγάλος γόης και καρδιοκατακτητής όμως οι καταχρήσεις τον επηρέασαν, αλλάζοντας την εικόνα του ανά τα χρόνια.

Λεονάρντο Ντι Κάπριο



Ο αγαπημένος μας Λίο υπήρξε ένας από τους πλέον ερωτεύσιμους νέους ηθοποιούς στην ιστορία του σινεμά. Ο ρόλος του στον Τιτανικό τον καθιέρωσε σαν τον ωραιότερο άντρα της γενιάς του. Με το πέρας των χρόνων ο Λιο έβαλε κάποια κιλά, άφησε μούσι κι ενώ παρέμεινε γοητευτικός συζητιέται πλέον για το αστείρευτο ταλέντο του, στο οποίο άπαντες υποκλίνονται.

Ρενέ Ζελβέγκερ



Η Ρενέ Ζελβέγκερ είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της, όπως μαρτυρούν οι οσκαρικοί της ρόλοι στο Cold Mountain και στο Judy. Οι αισθητικές της επεμβάσεις άλλαξαν κατά πολύ την εικόνα του δροσερού κοριτσιού των late 90s, early 2000s όμως η ίδια μίλησε αποστομωτικά (και καλά έκανε) στους επικριτές της που σατίρισαν κατά καιρούς την αλλαγή της.

Τζόνα Χιλ



Ο ευτραφής Τζόνα Χιλ έχτισε την καριέρα του μέσα από καφροκωμικούς ρόλους που σάρκαζε αν μη τι άλλο τα κιλά και την εικόνα του. Πλέον έχει αποχωριστεί τα περιττά κιλά και δύσκολα μπορείς να φέρεις στο νου σου την πρότερη εικόνα του.

Μπρένταν Φρέιζερ



Ο Μπρένταν Φρέιζερ γνώρισε τεράστια δημοτικότητα με την τριλογία της Μούμιας, όμως μέσα από μια σειρά ατυχών και δύσκολων για εκείνον περιστατικών εξαφανίστηκε. Φεύγοντας από τα φώτα της δημοσιότητας άλλαξε κι η εικόνα του, ωστόσο ο Μπρένταν θα ζήσει σύντομα μια δεύτερη καριέρα, η οποία του αξίζει ειδικά για τη στάση του σε θέματα όπως η σεξουαλική παρενόχληση και η κατάθλιψη.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v