Ποιοι διάσημοι είναι τσακωμένοι αναμεταξύ τους;

Οι τσακωμοί συμβαίνουν και στις διάσημες οικογένειες κι εμείς βγάζουμε στη φόρα ποιοι σελέμπριτι δεν μιλιούνται μεταξύ τους.
Ποιοι διάσημοι είναι τσακωμένοι αναμεταξύ τους;

Όταν είσαι σελέμπριτι θα πεις πιο εύκολα μια κουβέντα παραπάνω είναι η αλήθεια. Λίγο η επιτυχία, λίγο η έπαρση σε παρασύρουν. Αντίστοιχα αν είσαι σελέμπριτι κι ακούσεις μια κουβέντα παραπάνω θα σπεύσεις να απαντήσεις. Και κάπως έτσι γεννιούνται τα beefs. Εμείς λοιπόν θα σου παρουσιάσουμε ποιοι διάσημοι είναι μαλωμένοι μεταξύ τους, για να μην αισθάνεσαι στην απέξω όταν ανοίγει σελεμπριτόκουβεντα.

Corey Taylor vs Machine Gun Kelly



Από τη μια ο τραγουδιστής των Slipknot κι από την άλλη ο ράπερ Machine Gun Kelly και σύντροφος της Megan Fox. Η μουσική στροφή στη ροκ του δεύτερου δεν έμεινε ασχολίαστη από τον πρώτο, κράζοντας τον. Ο Machine Gun Kelly βγήκε στην αντεπίθεση λέγοντας ότι ο Corey τα κάνει όλα αυτά επειδή δεν συμμετείχε ως guest στον δίσκο του, με τον τραγουδιστή των Slipknot να δημοσιεύει screenshots που λέγανε μια διαφορετική ιστορία. Και κάπως έτσι τα παιδιά είναι ακόμη μαλωμένα.

Nick Minan vs Cardi B



Είχαμε 2018 όταν οι δύο τραγουδίστριες είχαν πιαστεί στα χέρια σε ένα πρωτοφανές περιστατικό στο Harper’s Bazaar Icons. Η Cardi έφτασε πρώτη στο πάρτι και οδηγήθηκε στο δεύτερο επίπεδο του κτιρίου, αλλά εκεί συναντήθηκε λίγο αργότερα με τη Minaj και αμέσως το κλίμα άρχισε να δυναμιτίζεται.

Οι μάρτυρες λένε πως ήταν σοκαριστικά όσα ακολούθησαν καθώς κανείς δεν κατάλαβε πώς οι δυο γυναίκες βρέθηκαν να χτυπιούνται. Όπως καταλαβαίνεις τα κορίτσια μας δεν έχουν τις καλύτερες των σχέσεων κι αυτό αποδεικνύει και το μετέπειτα ξεκατίνιασμα σε social media και συνεντεύξεις.

Jennifer Lopez vs George Clooney



Toν Οκτώβριο που μας πέρασε ο George Clooney ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στην πρεμιέρα της ταινίας που σκηνοθέτησε και πρωταγωνιστούσε, το The Tender Bear. Εκεί ήταν ο καλός του φίλος Ben Affleck χωρίς τη σύντροφό του Jennifer Lopez, η οποία δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Clooney. Η ένταση στη μεταξύ τους σχέση δημιουργήθηκε στα γυρίσματα μιας παλιότερης και όχι και τόσο επιτυχημένης τους συνεργασίας για την ταινία Out of Sight το 1998. Έκτοτε η JLo του το κρατάει μανιάτικο.

Cher vs Madonna



Οι δύο μεγάλες κυρίες της pop βρίσκονται στα μαχαίρια εδώ και πολλά χρόνια. Δεν χρειάζεται να σου πούμε πολλά επί της διαμάχης τους και να σε κουράσουμε. Αρκεί να παρακολουθήσεις αυτό το βιντεάκι που έχει συγκεντρώσει τις πιο φαρμακερές ατάκες της Cher για τη Madonna και θα το καταλάβεις.

Kanye West vs Taylor Swift



O Kanye West δεν είναι κι ο πιο εύκολος άνθρωπος. Αν δεν μας πιστεύεις ρώτα την Kim Kardashian και τον καημενούλη τον Pete Davidson που έχει ακούσει τα εξ αμάξης. Η κόντρα του Kanye με την Taylor ξεκινά πολύ παλαιότερα ωστόσο το 2016 κι εμπλέκει και την Kim. Το 2016, όταν η Taylor Swift ισχυρίστηκε πως δεν είχε δώσει την έγκρισή της για τους προσβλητικούς που είχε γράψει για εκείνη ο Kanye West στο τραγούδι του «Famous», η Kim Kardashian τερμάτισε τα φιδο-emojis. Έκτοτε συχνά πυκνά ο Kanye τα χρησιμοποιεί αναφερόμενος στην Taylor.

Kim Katrall vs Sarah Jessica Parker



H Sarah Jessica Parker κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξής της στο talk show του “Watch What Happens Live” μίλησε για την υποτιθέμενη κόντρα της με την Kim Cattrall, και παραδέχτηκε ότι είναι «απούσα» από τη ζωή της. Όλα αυτά χωρίς καν να απευθυνθεί ονομαστικά στη Samantha του Sex and the City. Κόντρα μεγατόνων η συγκεκριμένη που απέτρεψε την Katrall να συμμετάσχει στο τελευταίο reboot του τεράστιου αυτού τηλεοπτικού και κινηματογραφικού franchise.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v