Θάνατοι διασήμων που μας σόκαραν

Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι σε κάποιους υπέρ-διάσημους stars που αγαπούσαμε πολύ και δυστυχώς φύγανε από τη ζωή με τον πλέον τραγικό τρόπο.
Θάνατοι διασήμων που μας σόκαραν

Οι διάσημοι stars είναι συνηθισμένοι να έχουν τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω τους από την αρχή της καριέρας τους μέχρι το τέλος. Τα φλας των paparazzi τους συνοδεύουν σε εξόδους, πρεμιέρες, κόκκινα χαλιά, βραβεία, διακοπές, ακόμη και ψώνια σε σούπερ-μάρκετ. Κι αν οι περισσότεροι τραβούν το ενδιαφέρον πάνω τους για τη ζωή τους, δυστυχώς κάποιοι εξ αυτών, συζητιούνται και για τον θάνατό τους ο οποίος ήρθε με τραγικό τρόπο. Ακολούθως θα δούμε ορισμένες από τις περιπτώσεις τραγικών θανάτων διασήμων, που ποτέ μας δεν ξεπεράσαμε.

Κόμπι Μπράιαντ (26 Ιανουαρίου 2020)



Ο τεράστιος Black Mamba έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2020 με έναν τρόπο που συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο. Ο Μπράιαντ σκοτώθηκε σε ηλικία μόλις 41 ετών, μετά από την πτώση ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε, βυθίζοντας σε θλίψη όλο τον μπασκετικό πλανήτη. Και τα χειρότερα ακολούθησαν όταν η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι μαζί με τον πεντάκις πρωταθλητή του ΝΒΑ χάθηκε και η 13 ετών κόρη του, Τζιάννα-Μαρία, αλλά και ακόμη εφτά άτομα, τα οποία επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο. Κάθε αναφορά στο συγκεκριμένο γεγονός σκορπά θλίψη.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα (31 Αυγούστου 1997)



Ήταν 31 Αυγούστου 1997 όταν το αυτοκίνητο που επέβαινε η Πριγκίπισσα Νταϊάνα μαζί με τον σύντροφό της καρφώθηκε στην 13η τσιμεντένια κολώνα του τούνελ Ποντ Ντ’ Αλμά στο Παρίσι. Ο Ντόντι Αλ Φαγιέντ κι ο οδηγός του αυτοκινήτου Ανρί Πολ βρήκαν ακαριαίο θάνατο, ενώ η πριγκίπισσα Νταϊάνα μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο όμως εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα. Η καρδιά της είχε μετατοπιστεί λόγω της σφοδρής σύγκρουσης και δεν άντεξε. Ακόμη σοκάρουν οι περιγραφές που λένε ότι τα τελευταία λόγια της Νταϊάνας απευθυνόμενη στους paparazzi που έσπευσαν να φωτογραφήσουν το σοκαριστικό τροχαίο ήταν αφήστε με ήσυχη.

Πολ Γουόκερ (30 Νοεμβρίου 2013)



Μια άλλη τραγική ιστορία που συγκλόνισε το Hollywood ήταν ο θάνατος του Πολ Γουόκερ. Σε ηλικία 40 ετών ο πρωταγωνιστής του Fast and Furious, σκοτώθηκε όταν το αυτοκίνητο που επέβαινε εξερράγη μετά από τροχαίο στην Σάντα Κλάριτα της Καλιφόρνια το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ επέβαινε σαν συνοδηγός σε μια συλλεκτική Porsche. Το αυτοκίνητο που τυλίχθηκε στις φλόγες προκαλώντας τον ακαριαίο θάνατο και των δύο επιβατών, οδηγούσε ο Ρότζερ Ρόντας, φίλος του καλλιτέχνη και πρώην οδηγός αγώνων.

Μάρβιν Γκέι (1 Απριλίου 1984)



Μία μέρα πριν συμπληρώσει τα 45 του χρόνια, πρωταπριλιά του 1984 ο Μάρβιν Γκέι πέφτει νεκρός από τα χέρια του ίδιου του πατέρα. Ο Μάρβιν Γκέι βρισκόταν στην εμπροσθοφυλακή της soul μουσικής κυκλοφορώντας ορισμένους δίσκους που όρισαν μια για πάντα το ιδίωμα όπως το What’s Going On. Είχε προηγηθεί διαπληκτισμός, ή μάλλον σειρά διαπληκτισμών: ο Μάρβιν Γκέι είχε ανέκαθεν προβληματική σχέση με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν, εκτός από ιερωμένος, crossdresser, γνωστός στη γειτονιά. Με αφορμή ένα ασφαλιστικό συμβόλαιο ο πατέρας του Gaye σκότωσε εξ επαφής τον γιο του βυθίζοντας στο πένθος την παγκόσμια μουσική κοινότητα.

Νάταλι Γουντ (29 Νοεμβρίου 1981)



Ο θάνατος της Νάταλι Γουντ, η οποία βρέθηκε να επιπλέει νεκρή το πρωί της 29 Νοεμβρίου 1981 σε έναν όρμο του νησιού Καταλίνα της Καλιφόρνια φορώντας το νυχτικό της. Η μεγάλη ηθοποιός βρήκε τραγικό θάνατο από πνιγμό χωρίς κανένας να μπορεί να καταλάβει τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού. Επίσημα ο θάνατός της καταχωρήθηκε ως ατύχημα, ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι ο υπέυθυνος/δολοφόνος ήταν ο τότε σύζυγός της, Ρόμπερτ Βάγκερ, ο οποίος αρνείται μέχρι και σήμερα στα 92 χρόνια του όλες τις κατηγορίες.

Μπρίτανι Μέρφι (20 Δεκεμβρίου 2009)

Στις 20 Δεκεμβρίου 2009 η 32χρονη ηθοποιός Μπρίτανι Μέρφι βρέθηκε νεκρή στο μπανιέρα του σπιτιού της, σοκάροντας το Χόλιγουντ αλλά και τους πολλούς φανς της ανερχόμενης ηθοποιού. Αρχικά ο θάνατος της αποδόθηκε σε υπερβολική χρήση ναρκωτικών και φαρμάκων. Ωστόσο η ιατροδικαστική εξέταση έφερε τούμπα τις αρχικές υπόθεσεις, καθώς κατέδειξε ότι η Μπρίτανι Μέρφι πέθανε από πνευμονία λόγω επιπλοκών συνταγογραφούμενων φαρμάκων. Παρόλα αυτά ο μπαμπάς της ισχυριζόταν ότι η κόρη του δολοφονήθηκε.

Μπράντον Λι (31 Μαρτίου 1993)

Ο γιος του Μπρους Λι δυστυχώς έφυγε πολύ νέος από τη ζωή όπως κι ο πατέρας του. Ο μέγας Μπρους Λι πέθανε σε ηλικία 32 ετών, ενώ ο γιος του σκοτώθηκε μόλις 28 ετών. Ο θάνατος του Μπράντον προκλήθηκε στα γυρίσματα μια ταινίας, οπού ο νεαρός ηθοποιός πυροβολήθηκε από όπλο που το είχαν γεμίσει κατά λάθος με πραγματικές σφαίρες. Δυστυχώς δεν μπόρεσε να συνεχίσει τη σπουδαία καριέρα του που ξεκίνησε από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο εμβληματικό The Crow.

Ντέιβιντ Καραντάιν (3 Ιουνίου 2009)

Ο Bill της ταινιάρας Kill Bill που υπέγραψε ο Κουέντιν Ταραντίνο βρήκε τραγικό θάνατο τον Ιούνιο του 2009 σε ηλικία 73 ετών. Τον βρήκαν γυμνό στην ντουλάπα του δωματίου του και κρεμασμένο. Αρχικά ο θάνατός του αποδόθηκε σε αυτοκτονία, όμως αποδείχθηκε εκ των υστέρων ότι ο ηθοποιός ήθελε να ικανοποιείται σεξουαλικά προκαλώντας ασφυξία στον εαυτό του.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v