Οι διάσημοι που είναι Τοξότες

Μπορεί οι Αιγόκεροι να φημίζονται για την εργατικότητά τους, αλλά οι Τοξότες είναι αυτοί που ανεβαίνουν πιο συχνά στο βάθρο. Αυτοί οι διάσημοι αποδεικνύουν γιατί.

 

Οι διάσημοι που είναι Τοξότες

Είναι ωραίο να είσαι Τοξότης. Δεν είμαστε, υποθέτουμε βάσει παρατήρησης. Και παρατηρώντας επίσης τις παρακάτω διάσημες γυναίκες (οκέι, και δύο άντρες) που εκπροσωπούν πολύ καλά το ζώδιο που λέει "Εγώ και θα περάσω καλά, και θα τα καταφέρω".

Σκάρλετ Τζοχάνσον (22 Νοεμβρίου)

Από το τεράστιο τατουάζ στη πλάτη μέχρι την art house συνεργασία με την Α24 πριν η Α24 γίνει κάτι που μας αφορά, η ζωή και η καριέρα της Σκάρλετ είναι υπερβολικά γεμάτη με "εγώ έτσι όμως θέλω να το κάνω" στιγμές για τόσο, τόσο μεγάλη σταρ.

Μάιλι Σάιρους (23 Νοεμβρίου)

Το "πραγματικά αφήστε με να κάνω ό,τι θέλω, είμαι ούτως ή άλλως επικερδής" είναι κυριολεκτικά όλη της η καριέρα τα τελευταία δέκα χρόνια. Και έτσι ξεφεύγει ένας αληθινός Τοξότης από τα δεσμά της παιδικής εργασίας (και διασημότητας)

Σάρα Σίλβερμαν (1 Δεκεμβρίου)

Ένας καλός Τοξότης ξέρει πότε έκανε λάθος και πότε να ζητήσει συγγνώμη. Ή πώς να κάνει σοφτ στροφή στη καριέρα του χωρίς να στρίψει και τόσο. Η κωμικός Σάρα Σίλβερμαν πλέον είναι καλός Τοξότης, αλλά μας λείπει η εποχή που ήταν Τοξότης του χάους.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς (2 Δεκεμβρίου)

"If there's nothing missing in my life, then why do these tears come at night?"

Λούσι Λιού (2 Δεκεμβρίου)

Παίζει σε ταινίες για να χρηματοδοτεί στην ουσία την (σιωπηλή, πολύ ενδιαφέρουσα) καριέρα της ως ζωγράφος. Που ακούγεται σαν Λέων πράγμα, αλλά η Λούσι Λιου έχει παίξει σε μπλοκμπάστερ, ενώ Λέων είναι τα 2/3 κάθε καινούριας φουρνιάς στις δραματικές σχολές.

Νίκι Μινάζ (8 Δεκεμβρίου)

"Ay yo I been on, bitch you been corn, Bentley tints on, Fendi prints on,
I mean I been Storm, X-Men been formed, he keep on dialin' Nicki like the Prince song"

Τέιλορ Σουίφτ (13 Δεκεμβρίου)

Ηχογράφησε πάλι όλα της τα άλμπουμ για να ξαναπάρει τα δικαιώματα, και αυτό όχι μόνο έτυχε και πέτυχε, αλλά λίγο πολύ τής ανήκει η μουσική βιομηχανία της χώρας της αυτή τη στιγμή, οπότε και να θέλουμε να πούμε κάτι...

Τζέικ Τζίλενχαλ (19 Δεκεμβρίου)

Κάθε τρία χρόνια παίζει σε κάποιο μπλοκμπάστερ και μετά εξαφανίζεται για να κάνει ταινίες όπως το Enemy και το Nightcrawler, ή ψυχοδράματα. Και, όπως η Σκάρλετ Τζοχάνσον στην αρχή της λίστας, παραμένει από τους πιο επικερδείς ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Σάμιουελ Τζάκσον (21 Δεκεμβρίου)

Καταφέρνει χωρίς δυσκολία (και με ρήτρες στα συμβόλαιά του ότι αν είναι να πέσει βρισιά στην ταινία, θα είναι δική του, μάλλον) να είναι πιο κουλ απ' όλους τους προηγούμενους ανθρώπους στην λίστα μαζί. Γιατί; Επειδή οι Τοξότες ξέρουν πως το να είσαι ο εαυτός σου πάντα θα βγει σε καλό.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v