Οι διάσημοι που είναι Υδροχόοι

Ας ρίξουμε μια ματιά στα παράξενα παιδιά που – κάπως – έγιναν διάσημοι, παρά τον υδροχοϊσμό τους.

 

Οι διάσημοι που είναι Υδροχόοι

Οι Υδροχόοι θεωρούνται δικαίως το πιο περίεργο από όλα τα ζώδια. Πρόκειται για ανθρώπους με πολύ ιδιαίτερο τρόπο σκέψης, αντιδραστικούς μα και ευαίσθητους. Και επίσης θα ήταν περίεργο να σκεφτείς έναν Υδροχόο που έχει περάσει media training και ξέρει να μιλάει σε δημοσιογράφους. Αλλά δεν γίνεται, υπάρχουν και τέτοιοι Υδροχόοι. Πάμε να τους δούμε.

Ελάιζα Γουντ (28 Ιανουαρίου)

Δεν είναι μόνο ο Φρόντο. Αλλά σαν αληθινός Υδροχόος, αξιοποίησε το γεγονός ότι ο Φρόντο τον έχει αφήσει με τα οικονομικά του λυμένα μέχρι τα βαθιά γεράματα, άνοιξε δική του εταιρεία παραγωγής για ανεξάρτητα πρότζεκτ που του αρέσουν και διαλέγει προσεκτικά τους ρόλους του (για να παίρνει μόνο τους πιο σκ#τοπαράξενους που μπορεί). Και γι’ αυτό τον αγαπάμε.

Κρίστιαν Μπέιλ (30 Ιανουαρίου)

Είναι ο Μπάτμαν, είναι ο Αμέρικαν Σάικο, είναι ο τύπος που κατακρεουργεί το σώμα του κάθε φορά που αλλάζει ρόλο και επίσης είναι ο τύπος που έβαλε τις φωνές σε έναν τεχνικό και η καριέρα του δεν επηρεάστηκε επειδή απλά είναι τόσο καλός στη δουλειά του. Φουλ Υδροχόος όλα αυτά τα πράγματα.

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (31 Ιανουαρίου)

Μιλώντας για άτομα που η καριέρα τους φοράει μόνιμα αδιάβροχο. Ο Τζάστιν μπορεί να μην βρίσκεται στο σημείο που βρισκόταν πριν είκοσι χρόνια αλλά... αντικαταστάθηκε ακριβώς ποτέ από κανέναν; Όχι. Επειδή είναι Υδροχόος και μερικά πράγματα πετυχαίνουν επειδή είναι σαν την συνταγή της γιαγιάς σου: Κανείς άλλος δεν θα σκεφτόταν να φτιάξει κάτι με αυτά τα υλικά, κανείς δεν πρόκειται να το ξανασκεφτεί.

Σακίρα (2 Φεβρουαρίου)

Είναι από τις μεγαλύτερες ποπ σταρ του πλανήτη, αλλά στην πραγματικότητα γράφει ποιήματα για τα ψυχολογικά της. Την κορόιδευαν στις αρχές της διεθνούς της καριέρας για τα αγγλικά της, και το έβαλε στόχο να τους φάει όλους – και τα κομμάτια της μαζεύουν ακόμα εκατοντάδες μύρια views και streams. Επειδή ο Υδροχόος χρειάζεται αντιξοότητα για να μπορέσει να πετύχει τα larger than life όνειρά του.

Τομ Χίντλστον (9 Φεβρουαρίου)

Το ότι παίζει τον Λόκι δεν μας λέει αναγκαστικά κάτι – είναι ηθοποιός, θα μπορούσε να προσποιηθεί ότι είναι Υδροχόος. Όλο εκείνο το ξεφτιλίκι όμως με την Τέιλορ Σουίφτ, καθώς και το πόσο θεαματικά και χαρούμενα το έζησε... αυτό μας έπεισε. Οι Υδροχόοι λατρεύουν τα ερωτικά ξεφτιλίκια ως απόσπαση προσοχής ή απλά ως ευκαιρία για διασκέδαση.

Έμμα Ρόμπερτς (10 Φεβρουαρίου)

Πιστεύουμε ότι γενικά η Έμμα Ρόμπερτς δεν είναι ηθοποιός, απλά μια πολύ διασκεδαστική Υδροχόος που έχει πείσει τον Ράιαν Μέρφι ότι πρέπει να παίζει τον εαυτό της με άλλο όνομα. Και είμαστε τόσο ευγνώμονες για αυτό.

Ελίζαμπεθ Μπανκς (10 Φεβρουαρίου)

Η Ελίζαμπεθ Μπανκς είναι αυτό που συμβαίνει όταν βάζεις το χιούμορ του μέσου Υδροχόου σε έναν υπερβολικά όμορφο άνθρωπο: Το Χόλιγουντ δεν έχει ιδέα τι να κάνει μαζί σου και σε αναγκάζει να το γυρίσεις στην σκηνοθεσία από καθαρή μικροπρέπεια. Οι Υδροχόοι, όπως είπαμε, λατρεύουν να κάνουν πράγματα επειδή τους εκνεύρισες και θέλουν κάτι να αποδείξουν.

Λόρα Ντερν (10 Φεβρουαρίου)

Είναι μούσα του Ντέιβιντ Λιντς. Έχει μέινστριμ επιτυχία και βραβεία. Έπαιξε στο Citizen Ruth και στο Inland Empire. Μπορεί να ελέγχει το γκέι ίντερνετ. Αυτά είναι όλα φιλοδοξίες καριέρας που φωνάζουν από μακριά ʺΥδροχόοςʺ.

Τζένιφερ Άνιστον (11 Φεβρουαρίου)

Ο κόσμος την ξέρει σαν την τύπισσα που σε κάνει να γελάς, εκείνη μέχρι τα εβδομήντα θα αναρωτιέται ʺγιατί ασχολείστε με το αν έχω παιδιά ή όχι;ʺ και αυτά τα δίπολα ποιος είμαι, τι δείχνω, τι κάνω και τι θέλουνε να κάνω είναι ψωμοτύρι για τους Υδροχόους.

Κριστίνα Ρίτσι (12 Φεβρουαρίου)

Πρέπει στ’ αλήθεια να εξηγήσουμε;

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v