Τι θα δούμε στο Netflix τον Φεβρουάριο;

Νέες σειρές, πολλά υποσχόμενες ταινίες, ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ και άλλα πολλά έρχονται στο Netflix μέσα στον επόμενο μήνα.
Τι θα δούμε στο Netflix τον Φεβρουάριο;
Είναι μερικές φορές δύσκολο να βρεις τι θα (πρωτο)δείς μέσα στο χάος του Netflix –το ξέρεις, το ξέρουμε, το ξέρουν κι αυτοί, εξ ου και το προσφάτως προστεθέν κουμπί «παίξε κάτι». Αν όμως δεν θέλεις να αφήσεις το πράγμα στην τύχη του, εδώ σου μαζέψαμε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες σειρές και ταινίες που αναμένουμε στις οθόνες μας μέσα στον επόμενο μήνα.

Εν αρχή ην οι ταινίες…

Ο Ζαν Πιέρ Ζενέ σκηνοθετεί την πρώτη του ταινία για το Netflix, που λέγεται Big Bug και αφηγείται την ιστορία της εξέγερσης της τεχνητής νοημοσύνης, στην οποία η ανθρωπότητα έχει φορτώσει όλες τις δουλειές της, το σωτήριο έτος 2045. Έρχεται στις 11 Φεβρουαρίου.



Και μια που πιάσαμε τους Γάλλους, έρχεται σύντομα και η αυτού μεγαλειότητα ο Ζαν Λυκ Γκοντάρ, με το Prenom Carmen του 1984, στο οποίο η Κάρμεν του τίτλου σχεδιάζει να ληστέψει μια τράπεζα… αλλά ερωτεύεται τον φρουρό που τη φυλάει. Δεν έχουμε ακόμα ημερομηνία, πάντως έρχεται μέσα στον Φεβρουάριο.

Το πολυαναμενόμενο σήκουελ του Texas Chainsaw Massacre συναντά τον Leatherface 50 χρόνια μετά, τον οποίο υποδύεται ο Mark Burnham που τα παιδιά των 90s θα θυμάστε από την Buffy. Παγκόσμια πρεμιέρα στις 18 Φεβρουαρίου.

Η Καλύτερη μου Φίλη, η Άννα Φρανκ, είναι μια βραβευμένη ολλανδική ταινία που βασίζεται στα απομνημονεύματα της φίλης της Άννας Φρανκ, Hannah Goslar. Έρχεται την 1η Φεβρουαρίου.

Να και μια ταινία που δεν θα περίμενες με τίποτα να δεις στο Netflix: Το Undercover του Sergei Nolbandov είναι μια ασπρόμαυρη ταινία του 1943 για την γιουγκοσλαβική αντίσταση στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Έρχεται στις 12 Φεβρουαρίου.

Και οι σειρές…

Την Anna Chlumsky τη θυμάσαι; Το κοριτσάκι που φιλιόταν με τον Macaulay Culkin στο My Girl; Τώρα συμπρωταγωνιστεί με την Julia Garner στο Inventing Anna, για τη ζωή της Anna Delvey, της θρυλικής Instagrammer που παρίστανε την γερμανίδα κληρονόμο πριν από μερικά χρόνια, αν θυμάσαι. Έρχεται στις 11 Φεβρουαρίου.



Σου έλειψε το Vikings; Μπορείς να αρχίσεις να σβήνεις μέρες στο ημερολόγιο μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου, που κάνει πρεμιέρα το Valhalla, ένα σήκουελ που εκτυλίσσεται 100 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης σειράς, με μια νέα γενιά ηρώων που ετοιμάζεται να γράψει τη δική της ιστορία.

Το Murderville είναι μια ολόφρεσκη… αστυνομική κωμωδία, στην οποία ένας εκκεντρικός ντετέκτιβ, ο Terry Seattle (Will Arnett) συνεργάζεται με ανίδεους σελέμπριτι σε μια προσπάθεια επίλυσης φόνων. Η πρώτη σαιζόν έρχεται στις 3 Φεβρουαρίου.

Jeen-yuhs: Μια τριλογία για τον Κάνιε λέγεται η μίνι σειρά τριών ντοκιμαντέρ για την ζωή του Kanye West, που χρειάστηκε δυο δεκαετίες για να γυριστεί. Το πρώτο επεισόδιο έρχεται στις 16 Φεβρουαρίου.

Το νέο λυκειόδραμα μυστηρίου, στο δρόμο που χάραξε το Elite, λέγεται One of us is Lying (Ένας από μας λέει ψέματα) βασίζεται στο ομώνυμο best seller και κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 18 Φεβρουαρίου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v