Νέες ταινίες και σειρές για να καείς στο Netflix

Το Netflix έχει βγάλει πολύ ωραία πραγματάκια τους τελευταίους δύο μήνες, κι εμείς σου προτείνουμε μερικές σούπερ επιλογές.
Νέες ταινίες και σειρές για να καείς στο Netflix
Αν μερικές φορές κάνεις browse στο Netflix και νιώθεις ότι έχεις ξεμείνει από πράγματα να δεις, η πλατφόρμα έχει ανεβάσει ένα σωρό τέλειες παραγωγές για να περάσεις μερικές ευχάριστες ώρες.

Και αυτές είναι οι προτάσεις που αγαπήσαμε.

Uncut Gems

Η ταινία που έφερε ξανά στο προσκήνιο (ή για πρώτη φορά, για όσους δεν είχαν δει το Punch Drunj Love) ως σοβαρό δραματικό ηθοποιό τον Άνταμ Σάντλερ. Κι ας στερήθηκε το Όσκαρ. Η σκηνοθεσία των αδερφών Σαφντί κόβει την ανάσα, οι διάλογοι τρέχουν με ρυθμούς πολυβόλου και κάπου ανακαλύπτουμε κι εμείς ότι ίσως και ο χειρότερος ηθοποιός χρειάζεται να γνωρίσει τον κατάλληλο σκηνοθέτη. Ή σκηνοθετικό δίδυμο, εν προκειμένη.

Dead to me, season 2

Ένα μικρό, αλλά όχι και τόσο προσεγμένο διαμαντάκι που βγήκε πέρσι με Κριστίνα Άπλγκέιτ στον ρόλο της ζωής της, το θυμάστε; Βγήκε δεύτερη σεζόν, και έχει πάρει όλα τα καλά στοιχεία της πρώτης, έσβησε όλα τα κακά και παρουσιάζει ένα ξεκαρδιστικό αλλά και σφιχτοδεμένο θρίλερ, που κάθε επεισόδιο σε αφήνει να θες κι άλλο.

Community (ΟΛΟΚΛΗΡΟ)

Επιτέλους το Community βρίσκεται εξ ολοκλήρου κάπου για στρημάρισμα, και είναι επίσημα η ώρα να δεις μία από τις πιο υπέροχες, καλοφτιαγμένες αλλά και περίεργες κωμωδίες των τελευταίων χρόνων. Μπόνους πόντοι αν αγαπάς το Rick and Morty, μιας και αυτή είναι η πρώτη (και καλύτερη, κατ’ εμάς) σειρά του δημιουργού Νταν Χάρμον.

Exctraction

Το Νέτφλιξ αποφάσισε να δώσει λεφτά στους αδερφούς Ρούσο και να τους αφήσει να κάνουν μια ταινία με εκρήξεις. Και το αποτέλεσμα είναι παραδόξως καλό, αν σκεφτούμε ότι το Νέτφλιξ δεν μας είχε συνηθίσει και σε πολύ καλές ταινίες με εκρήξεις. Μην είναι ο Κρις Χέμσγουορθ που φέρνει λίγο από το χαρισματικό του παίξιμο; Μην είναι η έλλειψη περιορισμών του Νέτφλιξ; Πάντως το Extraction είναι ό,τι πρέπει για τους φαν της δράσης.

Never have I ever, season 1

Με την κωμικό Μίντι Κάλινγκ στην παραγωγή, αυτή η σειρά δείχνει πώς είναι να είσαι Ινδή έφηβη και να μεγαλώνεις στην Αμερική. Και είναι μια σειρά που έχει τόσα πολλά να πει, και με τόσο γλυκό τρόπο, που θα σε κάνει να αγαπήσεις την πρωταγωνίστριά του αμέσως.

Hollywood

Ο Ράιαν Μέρφι συνεχίζει τις παραγωγές του για το Νέτφλιξ με μια σειρά που προσπαθεί να... ξαναγράψει την ιστορία του Χόλιγουντ, με έναν τρόπο που μόνο το μυαλό του Ράιαν Μέρφι μπορεί. Θεαματικά σκηνικά, γρήγοροι διάλογοι αλλά και σκανδαλιστικές ματιές πίσω από την κουρτίνα στις ζωές διάσημων σταρ των 50s και 60s.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v