Σούπερ μίνι σειρές για να δεις τώρα

Μπορεί να ξέφυγαν από το ραντάρ σου, μπορεί να μην ασχολήθηκες, μπορεί απλά να μην σε έψησαν και τόσο. Έχουμε έξι μίνι-σειρές που αξίζουν, όμως.
Σούπερ μίνι σειρές για να δεις τώρα
Μπορεί να έχεις κάψει – και πιθανότατα το έχεις ήδη κάνει – ό,τι έχει βγάλει το Netflix τα τελευταία τρία χρόνια. Μπορεί να θες να δεις κάτι εντελώς διαφορετικό. Ίσως και να τελείωσες μόλις μια σειρά με δέκα σεζόν, και θες να δεις κάτι μικρό, να χαλαρώσεις.

Σου έχουμε, λοιπόν, έξι μίνι σειρές που ίσως δεν είχε πιάσει το ραντάρ σου, και σου προτείνουμε να τις δεις.

Sharp Objects

Βασισμένο στο μπεστ-σέλερ μυστηρίου της Τζίλιαν Φλιν, το Sharp Objects είναι απλά σοκαριστικό. Ξεδιπλώνεται πολύ αργά, μέσα σε μια μουχλιασμένη και σέπια ατμόσφαιρα, αυτή την κλασική του Αμερικάνικου νότου, και σε κάθε στροφή σε αφήνει με κομμένη την ανάσα, καθώς ανακαλύπτεις πόσο βαθιά μπορεί να φτάσει η έρευνα ενός φόνου.

Political Animals

Επειδή μετά από χρόνια καταλάβαμε ότι αυτή η σειρά ήταν πρακτικά βασισμένη στην Χίλαρι Κλίντον, και έδειχνε όλο το σάπιο σκηνικό της αμερικανικής πολιτικής. Επίσης, επειδή αυτός ήταν ένας από τους καλύτερους ρόλους της Σιγκούρνι Γουίβερ, και πάντα θέλουμε να βλέπουμε την Σιγκούρνι Γουίβερ στις οθόνες μας.

The 10th Kingdom

Ίσως να το θυμάσαι, όταν ήσουν παιδί, που το έβαζε πού και πού το Σταρ. Τώρα όμως ήρθε η ώρα να εκτιμήσεις και ως μεγάλος μία από τις πιο καλοφτιαγμένες, πιο εντυπωσιακές και πιο αστείες σειρές φαντασίας που έχουν βγει ποτέ. Και επίσης να σου κρεμάσει το σαγόνι από την ποιότητα των εφέ, επειδή μιλάμε και για το σωτήριο έτος 2000.

Houdini

Ο καταπληκτικός Έντριαν Μπρόντι ενσαρκώνει τον διάσημο μάγο Χάρι Χουντίνι σε μια υπερπαραγωγή του History Channel. Από την φτώχεια μέχρι την παγκόσμια αναγνώριση, και από την κατασκοπική του δράση μέχρι τον τραγικό του θάνατο, αυτή η σειρά τα παρουσιάζει όλα με τον πιο θεαματικό – όπως αξίζει άλλωστε – τρόπο. Και μές σε τέσσερις μόνο ωρίτσες.

American Horror Story: Roanoke

Κάθε σεζόν του American Horror Story είναι μια αυτοτελής ιστορία, και οι περισσότερες δεν απαιτούν να έχεις δει τις υπόλοιπες. Το Roanoke, όμως, η έκτη του σεζόν, ξεχωρίζει με πολλούς τρόπους. Κατ’ αρχάς, είναι η πιο μικρή από τις υπόλοιπες. Δεύτερον, ήταν η στιγμή που το American Horror Story κατάφερε να επανέλθει (αφηγηματικά, τουλάχιστον) στην κορυφή μετά από δυο-τρεις μέτριες σεζόν. Και είναι τόσο διαβολεμένα διασκεδαστικό, που αξίζει να περάσεις ένα βράδυ στον ματωμένο κόσμο του. (Που επίσης βρέχει δόντια.)

Feud

Δεύτερη σειρά του Ράιαν Μέρφι σ’ αυτή την λίστα, επειδή (μικρό μυστικό) του ανήκει μεγάλο μερίδιο της αμερικανικής τηλεόρασης αυτή τη στιγμή. Το Feud, όμως, είναι ένα διαμάντι. Με πρωταγωνίστριες τις Τζέσικα Λανγκ και Σούζαν Σάραντον να ενσαρκώνουν τις θρυλικές Χολιγουντιανές αντιπάλους Τζόαν Κρόφορντ και Μπέτι Ντέιβις στα γυρίσματα της ταινίας «Τι απέγινε η Μπέιμπι Τζέιν;». Αγνή αμερικάνικη παράνοια.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v