Σειρές με πολύ... έρωτα

Επειδή αν θες έρωτα και δράμα, τότε έχουμε μερικές εκπληκτικές σειρές να σου προτείνουμε. Ειδικά για να τις δεις αγκαλιά με κάποιον.
Σειρές με πολύ... έρωτα
Μπορεί να βαρέθηκες την δράση, ή να μην σου άρεσε ποτέ. Μπορεί να έχεις δει πολλές κωμωδίες αυτές τις μέρες, και να θες κάτι πιο ρομαντικό για αλλαγή. Σε κάθε περίπτωση, εμείς είμαστε εδώ για ‘σένα, και θα σου προτείνουμε έξι τέλειες σειρές με μπόλικο έρωτα, αλλά και μπόλικο δράμα.

The Affair (Showtime)

Πέντε σεζόν (υπερ)ανάλυσης του πώς η απιστία αλλάζει τις σχέσεις και τον άνθρωπο. Κάθε επεισόδιο παρουσιάζει τα γεγονότα από τις οπτικές διάφορων χαρακτήρων, και σιγά-σιγά ξετυλίγουμε το κουβάρι των σχέσεων μεταξύ τους. Εκπληκτικές ερμηνείες, ανατροπές που θα σε κάνουν να χάνεις τον ύπνο σου και μία πραγματικά ρεαλιστική ματιά στο πώς χαλάει (αλλά και φτιάχνεται) μία σχέση.

You’re the worst (FXX)

Μία από τις καλύτερες κωμωδίες των τελευταίων χρόνων, μάλλον δεν την πήρε το μάτι σου. Αξίζει όμως να την ανακαλύψεις, επειδή με κατάμαυρο χιούμορ, ξεκαρδιστικά σκηνικά αλλά και απίστευτα καλογραμμένους χαρακτήρες, βλέπεις πώς ακόμα και οι πιο κατεστραμένοι άνθρωποι ίσως να έχουν την αδερφή ψυχή τους εκεί έξω.

Easy (Netflix)

Μια πολύ γλυκιά και ανάλαφτη ανθολογία του Netflix, που σε κάθε επεισόδιο παρουσιάζει μια διαφορετική ιστορία ανθρώπων που έχουν ερωτικά, σεξουαλικά ή και... επικοινωνιακά θέματα να λύσουν. Όσο προχωρούν οι σεζόν, παλιοί χαρακτήρες επιστρέφουν, για ακόμα μια προσπάθεια να τα καταφέρουν.

Love (Netflix)

Από τις πρώτες σειρές του Netflix, με μια συγκλονιστική Γκίλιαν Τζέικομπς στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Βλέπουμε δύο ανθρώπους αταίριαστους, ο ένας καλούλης και υποχωρητικός (αλλά και χειριστικός πίσω από όλα αυτά), η άλλη ναρκομανής και φανερά χειριστική (αλλά κατά βάθος χρυσή καρδιά). Πώς μπορούν αυτοί οι δύο άνθρωποι να συνυπάρξουν; Δύσκολα, είναι η απάντηση, αλλά όταν έχεις τόσο καλό κωμικό γράψιμο, όλα θα πάνε καλά.

Modern Love (Amazon)

Πρόκειται για μεταφορά της πολύ διάσημης στήλης των New York Times, που μιλάει για τις ανθρώπινες σχέσεις. Κάθε μικρή ιστορία είναι μια ματιά στην κλειδαρότρυπα ενός διαφορετικού ζευγαριού και στα προβλήματά τους. Τίνα Φέι, Τζον Σλάτερι, Αν Χάθαγουεϊ και Ντεβ Πατέλ είναι μερικοί μόνο από τους πολλούς σταρ που πρωταγωνιστούν.

Sex and the city (HBO)

Ίσως το έχεις δει. Ίσως πιστεύεις ότι πάλιωσε. Ίσως δεν ήθελες ποτέ να το δεις, και δεν θέλεις ούτε τώρα. Εμείς θα σου πούμε να του ξαναδώσεις μια ευκαιρία, για πολλούς λόγους. Πρώτον, είναι τέλεια για μαραθώνιο, και κάθε σεζόν έχει πολλά επεισόδια—ασυνήθιστο για καλωδιακή σειρά. Δεύτερον, το κωμικό της γράψιμο ακόμα κρατάει πολύ καλά, και ίσως τώρα που μεγάλωσες να το εκτιμήσεις καλύτερα. Τρίτον, ακόμα και με το πόσο έχουν αλλάξει οι εποχές, το Sex and the City είπε μερικές αρκετά μεγάλες αλήθειες.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v