Σειρές ιδανικές για μαραθώνιο

Τρεις κωμωδίες και τρεις σειρές δράσης έχουμε να σου προτείνουμε για ατέλειωτο κάψιμο μέσα στην καραντίνα.
Σειρές ιδανικές για μαραθώνιο
Το καλύτερο πράγμα που έχεις να κάνεις αυτή την στιγμή – το λένε και οι γιατροί, άλλωστε – είναι να κάτσεις μέσα και να κάνεις έναν μαραθώνιο. Ή δύο. Ή τρεις, δεν είμαστε ακόμα σίγουροι πόσο θα κρατήσει αυτή η καραντίνα. Σε κάθε περίπτωση, επειδή εμείς νοιαζόμαστε για εσένα, έχουμε να σου προτείνουμε έξι σειρές—τρεις κωμωδίες και τρεις σειρές δράσης, με μπόλικες σεζόν για να καείς ελεύθερα.

Archer

Ίσως το καλύτερο καρτούν της τελευταίας δεκαετίας. Ο Archer έχει δέκα σεζόν απόλυτης καταστροφής και γέλιου για να δεις και να ξαναδείς (πολλά από τα αστεία θα τα χάσεις την πρώτη φορά, επειδή γελάς ακόμα με τα προηγούμενα). Είναι σάτιρα ολόκληρου του κατασκοπικού είδους, έχει ένα από τα πιο διαλεχτά καστ που μαζεύτηκαν ποτέ γύρω από ένα μικρόφωνο και σταθερά τόσα χρόνια δεν έχει κάνει ούτε μία στιγμή κοιλιά.

Teen Wolf

Έξι σεζόν παράνοιας που μεγαλώνει γεωμετρικά θα βρεις εδώ, αν από τον τίτλο πίστευες ότι θα βρεις μια απλή σαχλή σειρά για εφήβους. Που, ναι, από πολλές απόψεις είναι, αλλά επίσης είναι πολύ καλή κωμωδία, και έχει κάτι στο γράψιμο και στις ερμηνείες που την ανεβάζουν ένα «τσικ» πιο πάνω από τους συναγωνιστές της. Ή, με πιο απλά λόγια, για τους γνώστες, το Teen Wolf ήταν η Buffy της γενιάς του.

Orange is the new black

Επειδή τελείωσε πέρσι και έναν χρόνο μετά νομίζουμε είμαστε έτοιμοι να το δούμε πάλι από την αρχή, για να ανακαλύψουμε ακόμα περισσότερα αστεία που μας ξέφυγαν, αλλά και στιβαρές αλήθειες για την κοινωνία που ζούμε, μέσα από το πιο πολυπληθές και διαφορετικό καστ που έχει υπάρξει ποτέ στην ιστορία της τηλεόρασης.

Fear the walking dead

Η σειρά που τρέχει παράλληλα με το Walking Dead μπορεί να μην κατάφερε ποτέ να γίνει τόσο διάσημη όσο η «μαμά» της, αλλά – από πολλές απόψεις – είναι καλύτερη. Μία από αυτές τις απόψεις είναι ότι δεν έχει ξεχειλώσει τόσο, κι ας μετράει ήδη αρκετές σεζόν. Μία άλλη άποψη είναι το σαφώς καλύτερο καστ, όπως και το πιο σφιχτοδεμένο γράψιμο. Αν δεν έχετε ξεγράψει τα ζόμπι από την ψυχαγωγία σας, δοκιμάστε αυτή την σειρά.

Parks and Recreation

Επειδή, πολύ απλά, είναι η πιο feelgood σειρά που μπορείς να δεις. Οι χαρακτήρες είναι όλοι υπέροχοι, τα αστεία είναι τέλεια και τα μπερδέματα δεν σταματούν ποτέ. Για να σε πείσουμε, αν δεν το έχεις ήδη δει, είναι η πρώτη σειρά των παραγωγών του The Good Place και του Brooklyn Nine Nine. Συνεπώς, αν χρειάζεσαι λίγη ανάλαφρη κωμωδία στην ζωή σου, το Parks είναι πάντα εκεί για εσένα.

Banshee

Ίσως η πιο ακραία βίαιη σειρά της τελευταίας δεκαετίας. Το Banshee είναι από την αρχή ως το τέλος ένα καλτ αριστούργημα, με φανταστικές χορογραφίες κάθε φορά που πέφτει ξύλο – και είναι μια σειρά που, κατά βάση, πέφτει ξύλο – και με μια πλοκή όσο πρέπει για να εθίζει (ανάμεσα στο ξύλο που θα πέφτει). Κατάλληλη ειδικά για άτομα που νιώθουν ότι η καραντίνα τους έχει χτυπήσει στο κεφάλι.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v