5 αστείες σειρές για να διασκεδάσεις την κλεισούρα

Κλείσε την τηλεόραση, άνοιξε τον υπολογιστή και αφέσου σε πέντε κλασικές κωμικές σειρές που θα σε κάνουν να γελάσεις.
5 αστείες σειρές για να διασκεδάσεις την κλεισούρα
Η κοινωνική απομόνωση σε έχει φρικάρει, οι ειδήσεις σου προκαλούν κρίσεις άγχους και την τελευταία φορά που είδες σοβαρή ταινία/σειρά έβαλες τα κλάματα;

Ώρα για ένα κωμικό διάλειμμα. Σημείωσε τις παρακάτω σειρές και ξεκίνα άμεσα την… θεραπεία γέλιου.

Parks and Recreation (2009-2015) 

Η σειρά των Greg Daniels (The Simpsons, The Office US, Saturday Night Live) και Michel Schur (The Office US, Saturday Night Live) παρακολουθεί τις περιπέτειες ενός μικρού τμήματος δημοσίων υπαλλήλων που ασχολείται με τη διαχείριση των πάρκων της πόλης Pawnee. Αξιαγάπητοι πρωταγωνιστές, άψογες ατάκες και αβίαστο γέλιο σε μια σειρά που όταν προβλήθηκε είχε μέτρια τηλεθέαση, όμως σήμερα θεωρείται κλάσικ.



Gilmore Girls (2000-2007) 

Κάποιες αξίες παραμένουν σταθερές. Η σειρά φαινόμενο των 00s παραμένει μέχρι σήμερα το ίδιο ευχάριστη, διασκεδαστική και ενίοτε συγκινητική. Γεμάτη ποπ αναφορές, η σειρά της Amy Sherman-Palladino με κύριες πρωταγωνίστριες δυο γυναίκες, την ανύπαντρη μαμά Lorelai (Lauren Graham) και την έφηβη κόρη της Rory (Αlexis Bledel), είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι αυτή τη μίζερη περίοδο.



The Office (2005-2013)

Με επίκεντρο την εταιρεία χαρτιού Dunder-Mifflin το Scranton της Πενσυλβανίας, η θεότρελη αυτή σειρά παρακολουθεί τον ανίδεο και αρκετά αμήχανο διευθυντή της Michael Scott (Steve Carell) να ενοχλεί συνεχώς τους υπαλλήλους του προσπαθώντας να τους εντυπωσιάσει. Η αμερικάνικη βερσιόν της εξίσου ξεκαρδιστικής βρετανικής σειράς, είναι τόσο απολαυστική που ένα «πέρασμα» όλων το σεζόν δεν αρκεί. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα πιάσεις τον εαυτό σου να την ξαναβλέπει.



The IT Crowd (2006-2013) 

Το τμήμα πληροφορικής (IT) είναι συχνά η ραχοκοκαλιάxaxaxaxaxax μιας επιχείρησης, αλλά σπάνια παίρνει τα kudos που του αξίζουν. Ε, λοιπόν αυτή η βρετανική κωμική σειρά του δίνει τον χρόνο που του αξίζει μέσα από την σπαρταριστή καθημερινότητα τωντεχνικών πληροφορικής Moss (Richard Ayoade) και Roy (Chris O'Dowd) και της επικεφαλής τμήματος Jen (Katherine Parkinson). Για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται, σε ένα από τα επεισόδια οι δυο τους πείθουν την Jen ότι αν googlάρεις τη λέξη Google θα σπάσει το Ίντερνετ.



Black Books (2000 - 2004)

Ο στριμμένος ιδιοκτήτης/μέγιστο καθίκι ενός βιβλιοπωλείου Bernard Black (Dylan Moran) αγαπά τα βιβλία, αλλά μισεί τους ανθρώπους. Τι θα συμβεί όταν προσλάβει τον μονίμως αισιόδοξο Manny (Bill Bailey) ως βοηθό και πώς θα συνδυαστεί αυτό το παρεάκι με την καλύτερη φίλη του Berarnd, Fran (Tamsin Greig); Το καλογραμμένο σενάριο του ιρλανδού πρωταγωνιστή Dylan Moran, το άφθονο μαύρο χιούμορ και οι δεκάδες απρόβλεπτες καταστάσεις εγγυώνται γι’αυτήν την κλασική φαρσο-κωμική σειρά καταστάσεων.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v