ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Πώς θα ήταν ο κόσμος χωρίς social media κι εφαρμογές;

Ένα ταινιάκι… ψηφιακής καταστροφής μας δείχνει με τον πιο απολαυστικό τρόπο τι θα γινόταν αν μια μέρα εξαφανίζονταν οι εφαρμογές των έξυπνων συσκευών μας.

Πώς θα ήταν ο κόσμος χωρίς social media κι εφαρμογές;

Τι θα γινόταν αν ξαφνικά εξαφανίζονταν όλες οι εφαρμογές από τα κινητά και οι έξυπνες συσκευές έπαυαν να είναι έξυπνες; Με αφορμή την έναρξη του φετινού Παγκόσμιου Συνεδρίου Προγραμματιστών, η Apple δημιουργεί ένα μικρό ταινιάκι καταστροφής, τον… Αρμαγεδδώνα των εφαρμογών, ή αλλιώς την «Appocalypse», όπως την ονόμασε.

Στο απολαυστικό βίντεο «τεχνολογικής φαντασίας», ένας απρόσεχτος υπάλληλος της Apple βγάζει μια πρίζα με αποτέλεσμα να εξαφανιστούν όλες οι εφαρμογές από τα κινητά και τα tablet ανά τον κόσμο.

Ξαφνικά, οδηγοί χάνονται χωρίς Google Maps, κοπέλες δεν έχουν πώς να στείλουν τις σέλφι τους και αρχίζουν να τις τυπώνουν και να τις μοιράζουν στο δρόμο, μαύρες αγορές δημιουργούνται με ηλιοκαμένα αγόρια και κορίτσια να ποζάρουν live σε ένα παζάρι ελλείψει Tinder και το τέλος του κόσμου πλησιάζει.

Το ταινιάκι τελειώνει με ένα μήνυμα προς τους δημιουργούς εφαρμογών: «Συνεχίστε να φτιάχνετε apps, ο κόσμος σας χρειάζεται!» Απολαύστε το video παρακάτω:

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Οι περισσότερες γυναίκες που δεν αποκτήσαμε είναι αυτές που δεν τις το ζητήσαμε."

Marcel Pagnol, 1895-1974, Γάλλος συγγραφέας & σκηνοθέτης

  • 1909 - Γεννιέται ο Φερδινάνδος Πόρσε, ιδρυτής της ομώνυμης γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
    1922 - Ο Κεμάλ γνωστοποιεί στη Γαλλία ότι θα σεβαστεί τη συμμαχική ουδέτερη ζώνη αν η Τουρκία πάρει την Ανατολική Θράκη.
    1940 - Ανακαλύπτεται ελληνική προϊστορική λιμναία πόλη, αναγόμενη σε εποχή παλιότερη του 2000 π.Χ. στη λίμνη της Καστοριάς.
    1970 - Κραυγάζοντας "Ζήτω η Ελεύθερη Ελλάδα", ο φοιτητής Κώστας Γεωργάκης αυτοπυρπολείται στη Γένοβα της Ιταλίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το στρατιωτικό καθεστώς στην Ελλάδα.
    1982 - Χρησιμοποιείται για πρώτη φορά σε διαδικτυακή επικοινωνία ο smiley :-). Τη χρήση του συγκεκριμένου συμβόλου προτείνει ο Σκοτ Φάλμαν.

© 2002-2018 MEDIA2DAY