Πώς θα ήταν ο κόσμος χωρίς social media κι εφαρμογές;

Ένα ταινιάκι… ψηφιακής καταστροφής μας δείχνει με τον πιο απολαυστικό τρόπο τι θα γινόταν αν μια μέρα εξαφανίζονταν οι εφαρμογές των έξυπνων συσκευών μας.
Πώς θα ήταν ο κόσμος χωρίς social media κι εφαρμογές;
Τι θα γινόταν αν ξαφνικά εξαφανίζονταν όλες οι εφαρμογές από τα κινητά και οι έξυπνες συσκευές έπαυαν να είναι έξυπνες; Με αφορμή την έναρξη του φετινού Παγκόσμιου Συνεδρίου Προγραμματιστών, η Apple δημιουργεί ένα μικρό ταινιάκι καταστροφής, τον… Αρμαγεδδώνα των εφαρμογών, ή αλλιώς την «Appocalypse», όπως την ονόμασε.

Στο απολαυστικό βίντεο «τεχνολογικής φαντασίας», ένας απρόσεχτος υπάλληλος της Apple βγάζει μια πρίζα με αποτέλεσμα να εξαφανιστούν όλες οι εφαρμογές από τα κινητά και τα tablet ανά τον κόσμο.

Ξαφνικά, οδηγοί χάνονται χωρίς Google Maps, κοπέλες δεν έχουν πώς να στείλουν τις σέλφι τους και αρχίζουν να τις τυπώνουν και να τις μοιράζουν στο δρόμο, μαύρες αγορές δημιουργούνται με ηλιοκαμένα αγόρια και κορίτσια να ποζάρουν live σε ένα παζάρι ελλείψει Tinder και το τέλος του κόσμου πλησιάζει.

Το ταινιάκι τελειώνει με ένα μήνυμα προς τους δημιουργούς εφαρμογών: «Συνεχίστε να φτιάχνετε apps, ο κόσμος σας χρειάζεται!» Απολαύστε το video παρακάτω:

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v