10 εφαρμογές που πρέπει να έχεις

Καλά τα παιχνιδάκια και οι «καλύτερες» εφαρμογές του έτους, όμως κάποια πράγματα ήρθαν για να μείνουν στο smartphone σου.
10 εφαρμογές που πρέπει να έχεις
Κάθε φορά τα ίδια: οι καλύτερες εφαρμογές του έτους. Οι πιο απίστευτες εφαρμογές για να κατεβάσεις τώρα. Δε λέμε, ωραίες αυτές οι λίστες, όμως σκοπός μιας εφαρμογής για smartphone είναι αφ’ ενός να αντέξει στο χρόνο και να μη σβηστεί σε δύο ημέρες για να έρθει η επόμενη αφ’ ετέρου να προσφέρει κάτι πραγματικά χρήσιμο στον χρήστη.

Από ανέβασμα αρχείων «στο σύννεφο» μέχρι καταμέτρηση θερμίδων για όσους ασκούνται και σημειώσεις για όσους… ξεχνούν ιδού 10 εφαρμογές που δεν πρέπει να λείπουν από το smartphone σου.

Dropbox

Όλα τα αρχεία που έχετε στο «σύννεφο» του Dropbox μπορούν εύκολα και γρήγορα να έρθουν και στο κινητό σας χάρη σε αυτήν την απλή εφαρμογή,  η οποία μάλιστα σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε online και αρχεία word, excel κ.α. όπως επίσης και να «ανεβάσετε» εικόνες και βίντεο απευθείας στο dropbox από την μνήμη του κινητού σας.

Phone Drive

Η μεταφορά αρχείων από και προς το κινητό μπορεί να είναι ιδιαίτερη ταλαιπωρία, ειδικά για τους χρήστες iPhone. Αυτή η εφαρμογή σας λύνει τα χέρια και σας επιτρέπει να μεταφέρετε με ένα απλό drag and drop οποιοδήποτε αρχείο θέλετε στο κινητό σας από και προς τον υπολογιστή, αρκεί και οι δυο συσκευές να είναι συνδεδεμένες σε wi-fi.

Nike+ Training Club App

Ένας personal trainer στο κινητό σας. Εύκολα και απλά, η εφαρμογή της Nike σας «παρακολουθεί» στην προσπάθειά σας να γίνετε ολοένα και πιο φιτ και σας παρέχει προγράμματα εκγύμνασης, καταγραφή στοιχείων για φυσική δραστηριότητα, θερμίδες, γεύματα και ένα σωρό ακόμα πράγματα που οφείλετε να προσέξετε αν γυμνάζεστε.

Uber/ Taxibeat 

Δύο εφαρμογές, εκατοντάδες επαγγελματίες οδηγοί διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουν σε κάθε γωνιά της πόλης. Η δυνατότητα βαθμολογίας του καθενός ξεχωριστά οδήγησε – επιτέλους – στην βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών από τους οδηγούς ταξί. Αμήν.

Period Tracker

Με απλά λόγια, η καλύτερη και πιο χρηστική εφαρμογή για όλες τις γυναίκες εκεί έξω που θέλουν να παρακολουθούν τις διακυμάνσεις του κύκλου τους. 

Evernote  

H απόλυτη εφαρμογή για να δημιουργήσετε σημειώσεις (notes) με κείμενο, φωτογραφίες ή ήχο, συνδέσμους και εικόνες και να τις συγχρονίσετε σε όλες σας τις συσκευές και να μην ξεχνάτε τίποτα. Εύκολη στη χρήση και άκρως χρήσιμη για πολυάσχολα… μυαλά.

Foursquare

Είστε καλοφαγάδες; Σας αρέσει η έξοδος οτιδήποτε και αν περιλαμβάνει; Θέλετε να ανακαλύπτετε συνεχώς νέα μέρη για φαγητό/ποτό; Τότε η εφαρμογή του Foursquare οφείλει να βρίσκεται στο κινητό σας. Tips, προτάσεις ανάλογες με την τοποθεσία που βρίσκεστε, φωτογραφίες χρηστών από μέρη για να ξέρετε τι και πώς παίζει και γενικά τα πάντα για μια σωστή έξοδο. 

Dictionary.com

Περισσότεροι από δύο εκατομμύρια ορισμοί για λέξεις σε κάθε πιθανή και απίθανη γλώσσα στην πιο πλήρη εφαρμογή λεξικού.

Pixlr 

Mια άκρως χρήσιμη, γρήγορη και εύκολη στη χρήση σουίτα η οποία σας επιτρέπει να «παίξετε» με τις φωτογραφίες σας, να προσθέσετε φίλτρα, να τις επιδιορθώσετε, να βάλετε λεζάντες και ένα σωρό ακόμα λειτουργίες για σούπερ φωτογραφίες.

N. Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v