Πώς θα την ρίξεις στο κρεβάτι


Έχετε βάλει στο μάτι μια γυναίκα, όμως δεν ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να την «ρίξετε»; Απλές συμβουλές επιτυχίας.
Πώς θα την ρίξεις στο κρεβάτι

Ξεχάστε ότι διαβάζετε σε «αντρικά» site. Η υπόθεση σεξ είναι πολύ πιο εύκολη και απλή απ’ ό,τι φαντάζεστε και δεν χρειάζεται σε καμία περίπτωση να έχετε προσόντα και χαρακτήρα πορνοστάρ για να το καταφέρετε.

Δείτε μερικές απλές, βασικές και σε μεγάλο βαθμό δοκιμασμένες συμβουλές.

* Ζητήστε της να κοιμηθείτε μαζί. Ναι, ακούγεται αρκετά απλό (και κάπως ριψοκίνδυνο), όμως αν έχετε την αυτοπεποίθηση να το κάνετε, κάντε το. Η ειλικρίνεια είναι κάτι που εκτιμάται δεόντως από το θηλυκό γένος.

* Ξεχάστε οτιδήποτε έχει να κάνει με φωτογραφίες του… μορίου σας, του σώματός σας ή οτιδήποτε άλλο θεωρείτε ότι είναι «σέξι» και θα την «ανάψει». Το πιο πιθανό είναι να την ξενερώσει.

* Μάθετε πώς να «αγαπάτε» το αντίθετο φύλο. Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί ο όχι και τόσο εμφανίσιμος φίλος σας έχει περισσότερη τύχη με τα κορίτσια; Επειδή, λογικά, τους αρέσει η παρέα του, έχει αποκτήσει οικειότητα και ξέρει πώς να τους συμπεριφερθεί. Αν οι γυναίκες σας προκαλούν… φόβο, τότε ενδεχομένως να οφείλεται στο γεγονός ότι σας έχουν απορρίψει κάποια στιγμή και έχετε ενδοιασμούς στο πώς να τις προσεγγίσετε. Βρείτε λοιπόν μερικές γυναίκες φίλες, περάστε χρόνο μαζί τους για να δείτε πώς συμπεριφέρονται και τι τους αρέσει στην αντρική παρέα.

* Κάντε την να νοιώσει όμορφα. Προφανώς όχι με φράσεις τύπου «Τι μωρό είσαι συ μανάρι μου;» και «Πω πω, μια κ*(&*ρα που έχεις». Ένα προσεγμένο κολακευτικό σχόλιο για κάτι που φορά, ή για το πόσο όμορφη είναι σήμερα ή το πόσο της πάει το νέο κούρεμα, κάποιες φορές, αρκεί.

* «Παίξτε μπάλα» με βάση τις δυνατότητές σας. Αν είστε εμφανίσιμος, ξεκινήστε γυμναστήριο για να γίνεται ακόμα πιο ωραίο. Αν το πρόσωπό σας θυμίζει πίνακα του Πόλοκ, τότε εκμεταλλευτείτε την αίσθηση του χιούμορ σας και γίνετε ο πιο αστείος της παρέας. Αν δεν έχετε χιούμορ, τότε «δουλέψτε» στο να φτιάξετε τον χαρακτήρα σας έτσι ώστε οι γυναίκες να θέλουν να κάνουν παρέα μαζί σας: ναι, αυτό ενδεχομένως να οδηγήσει σε αρκετά friendzone, όμως κάποια στιγμή θα ανταμειφθείτε.

* Να είστε καλός με τους φίλους της. Αν εκείνοι πιστέψουν ότι είστε μ***κας, τότε οι πιθανότητες να την ρίξετε στο κρεβάτι μειώνονται δραματικά.

* Μάθετε να την εκτιμάτε πέρα από το σεξ. Αν γουστάρετε το ίδιο να αράζετε μαζί της με το να κάνετε σεξ μαζί της, έχετε πολλές περισσότερες πιθανότητες να συμβεί το δεύτερο. Ή και τα δύο μαζί.

* Να είστε κύριος. Οι καλοί τρόποι μετρούν – και εκτιμώνται δεόντως.

* Αν δεν είστε εκ γεννησιμιού «κακό παιδί» ή «αλήτης» - προφανώς για να διαβάζετε αυτές τις γραμμές δεν είστε και τόσο, δοκιμάστε να…κλέψετε κάποιο από τα κόλπα τους: θρασύτητα εκεί που πρέπει και χρειάζεται, μάτι που… γυαλίζει όταν πρέπει και επιμονή όταν βλέπετε ότι η κατάσταση την τραβάει.

Ν.Γ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v