ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Πώς είναι τα ζώδια στις φιλίες;

Ο δημοφιλής Κριός, ο πιστός Ταύρος, ο σταθερός Καρκίνος και όλα τα… χούγια του ζωδιακού κύκλου στο θέμα «φιλία».

Πώς είναι τα ζώδια στις φιλίες;

Ζώδια και φιλία. Μια σχέση… πάθους, η οποία διέπεται από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου και σίγουρα δε σημαίνει το ίδιο για όλους τους «κατοίκους» των άστρων. Πώς συμπεριφέρεται λοιπόν κάθε ζώδιο στην ύψιστη αυτή αξία;

Κριός

Ο Κριός, λόγω της ειλικρίνειάς του και του χιούμορ του, έχει πολλούς φίλους στους οποίους θα συμπαρασταθεί, και εκείνοι με τη σειρά τους θα τον βοηθήσουν να ξεπεράσει τα δύσκολα. Αν σας θεωρήσει «κολλητό» του όμως μην το δέσετε και κόμπο. Στην ουσία κανείς δεν έχει την αποκλειστικότητά του, μιας και δε συνηθίζει να… κολλάει με συγκεκριμένους ανθρώπους.

Ταύρος

Πιστός μέχρι το μεδούλι, ο Ταύρος θα μείνει κοντά σας ακόμα και όταν όλοι οι άλλοι σας προδώσουν. Έχει λίγους και καλούς φίλους, δεν θα δημιουργήσει εύκολα νέες φιλίες, ενώ ενίοτε μπορεί και να σας πιέσει υπερβολικά. Όμως να θυμάστε ότι εκείνος είναι που θα σας σταθεί στις δύσκολες στιγμές.

Δίδυμος

Ο επικοινωνιακός δίδυμος, δε θεωρείται και από τους πιο αξιόπιστους φίλους, όμως είναι προσιτός και αγαπητός και – το κυριότερο – αυθόρμητος. Δύσκολα θα κρατήσει μυστικά, και ενίοτε μπορεί να πει και κανένα ψεματάκι για να καλύψει τα λάθη του. Όμως, σε κάθε περίπτωση, είναι η ψυχή της παρέας.

Καρκίνος

Οι φιλίες του Καρκίνου είναι σταθερές και διαρκούν. Συναισθηματικός όσο λίγα ζώδια, ο Καρκίνος θα βοηθήσει και θα φροντίσει τους καρδιακούς του φίλους σαν να είναι η οικογένειά του. Όμως ως συναισθηματικός τύπος, ενίοτε θα χρειαστεί και τη δική σας ανοχή σε νεύρα και παράπονα δικά του.

Λέων

Θέλει να είναι επίκεντρο της παρέας, και θα προσφέρει ό,τι έχει και δεν έχει στους φίλους του, αρκεί φυσικά εκείνοι να πάνε με τα νερά του. Δύσκολα θα καταπιέσει τα συναισθήματά του και αν τον ενοχλήσει κάτι θα σας το πει με εντιμότητα και ειλικρίνεια. Ενίοτε, έχει την τάση να ξεχνάει γιορτές και επετείους.

Παρθένος

Αρκετά ανασφαλής εκ φύσεως, ο Παρθένος είναι δύσκολος φίλος. Θέλει πάντα να έχει κάποιον να στηρίζεται και έχει λίγους φίλους και  καλούς για τους οποίους γίνεται χαλί να τον πατήσουν. Αποφεύγει να λέει ψέματα και αν καταφέρετε να ανεχτείτε τις εμμονές και ιδιοτροπίες του θα σας κάνει ευτυχισμένους.

Ζυγός

Καλοπροαίρετος, ρομαντικός και με καλοσύνη, ο Ζυγός θα κάνει εύκολα φίλους γιατί συχνά πυκνά σου λέει αυτό που θες να ακούσεις. Είναι αρκετά υποχωρητικός, διπλωματικός στις σχέσεις του και αποφεύγει να εμπλακεί σε τσακωμούς ή οτιδήποτε του προκαλεί ένταση.

Σκορπιός

Ζώδιο πάθους ο Σκορπιός είναι αρκετά επιφυλακτικός και δύσκολα θα σας ανοιχτεί, εκτός κι αν καταφέρετε να τον κερδίσετε συναισθηματικά. Όταν όμως ανοιχτεί, τότε τα δίνει όλα στην φιλία. Είναι επίσης αρκετά ζηλιάρης και δύσκολα θα πει ψέματα, εκτός κι αν νοιώσει ότι απειλείται.

Τοξότης

Δύσκολα θα κάνει φιλίες ανθεκτικές στον χρόνο, όμως για τους φίλους του είναι ο ιδανικός πάροχος συμβουλών και ξεχωρίζει για τον δυναμισμό του. Αγαπά τους φίλους του, τους συμπαραστέκεται στα δύσκολα και αν καταφέρετε να τον κερδίσετε και να αντέξετε τους ρυθμούς του, τότε σίγουρα θα σας λατρέψει.

Αιγόκερως

Αρκετά ψυχρός και απόμακρος, ο Αιγόκερως λόγω του βεβαρημένου προγράμματός του δεν έχει πολλούς φίλους. Θα δείξει την αγάπη του με πράξεις και σπάνια με λόγια, ενώ δύσκολα θα σας πει ψέματα, αφού θεωρείται από τα πλέον αξιοπρεπή ζώδια. Το χιούμορ του είναι αρκετά καυστικό και δείχνει πάντα συμπόνοια για τους φίλους του.

Υδροχόος

Ιδεαλιστής όσο λίγοι, ο Υδροχόος θα κάνει τα πάντα για τους φίλους του. Καλόψυχος, ανθρωπιστής και λίγο ιδιόρρυθμος, θα σας ξαφνιάσει με τον χαρακτήρα και τον αλτρουισμό του. Η τάση του να εμπιστεύεται ακόμα κι αν ξέρει πως μπορεί να τον προδώσουν είναι εκείνη που τον κάνει την… ψυχούλα του ζωδιακού κύκλου.

Ιχθύς

Ευαίσθητος, στην… κοσμάρα του, αλλά πέρα για πέρα συμπονετικός, ο Ιχθύς δίνει απεριόριστη αγάπη στη φιλία χωρίς να ζητά τίποτα σε αντάλλαγμα. Ορισμός της τρυφερότητας, είναι αρκετά υπομονετικός, θα πει κατά συνθήκην ψέματα για να μην πληγώσει τον άλλο, όμως ο ίδιος φαίνεται να είναι ιδιαίτερα επιρρεπής στις στεναχώριες.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει."

Νίκος Καζαντζάκης

  • 1947 - Η Στρατιωτική Διοίκηση Δωδεκανήσων παραδίδεται από τους Βρετανούς στον αντιναύαρχο Περικλή Ιωαννίδη. Αρχίζει η μεταβατική περίοδος ενσωμάτωσης στην Ελλάδα.

© 2002-2020 MEDIA2DAY