Ποια ζώδια μπορείτε να εμπιστεύεστε

Ποια ζώδια είναι οι πιο πιστοί σύντροφοι, οι πιο ειλικρινείς φίλοι και ποια… οι μεγαλύτεροι ψεύτες του ζωδιακού κύκλου.
Ποια ζώδια μπορείτε να εμπιστεύεστε
Γιατί οι Λέοντες θα μπορούσαν να λέγονται και Πινόκιο και τι θα πρέπει να προσέξετε στους Σκορπιούς; Ποιο ζώδιο μπορεί να γίνει ο πιο έμπιστος φίλος και ποιο είναι πιο επιρρεπές στο ψέμα και την απιστία σε μια σχέση; Διαβάστε παρακάτω… τα άπλυτα του κάθε ζωδίου, για να ξέρετε ποιο μπορείτε να εμπιστεύεστε.

Κριός
Στην οικογένεια, στους φίλους, στη σχέση του, ο Κριός στέκεται… σπαθί. Μπορεί να είναι οικτρά φιλόδοξος, αλλά αν έχετε προσωπικές σχέσεις μαζί του, μην ανησυχείτε. Θα πρέπει να είστε σε επιφυλακή όμως, αν έχετε επαγγελματικές σχέσεις με Κριούς. Οι μεγαλύτεροι «καριερίστες» του ζωδιακού δεν θα διστάσουν να πουν ψέματα για να ωφεληθούν στον εργασιακό τους χώρο και να ανελιχθούν.

Ταύρος
Οι πιο γήινοι τύποι του ζωδιακού είναι σταθερά παιδιά και συνήθως δεν υποπίπτουν στο σφάλμα της ανειλικρίνειας. Συνήθως, είπαμε. Γιατί αυτό δεν σημαίνει ότι κάποια στιγμή δεν θα χρησιμοποιήσουν τρόπους να διαστρεβλώσουν την αλήθεια για να πετύχουν τον στόχο τους ή να κερδίσουν στον αγώνα των επιχειρημάτων και να ικανοποιήσουν την πεισματάρα φύση τους. Ή να καλύψουν την επιρρεπή φύση τους στις σαρκικές απολαύσεις, αν μιλάμε για ερωτικές σχέσεις.

Δίδυμοι
Δυσκολεύονται πάρα πολύ να παραμείνουν πιστοί στους συντρόφους τους. Δυσκολεύονται εξίσου να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό στους γύρω, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα διστάσουν να σας σχολιάσουν όταν βρεθούν σε πηγαδάκι, μιας και το κουτσομπολιό τους αρέσει ιδιαίτερα. Με άλλα λόγια, δεν χρειάζεται να τους αποκαλύψετε όλα σας τα μυστικά, αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι ότι θα είναι ασφαλή μαζί τους – μην ξεχνάτε άλλωστε ότι είναι από τη φύση τους… διπρόσωπα όντα.

Καρκίνος
Αν ένα Καρκινάκι αποφασίσει να σας προδώσει ως φίλους ή να σας απατήσει ως συντρόφους, ίσως και να μην το μάθετε ποτέ. Κι αυτό γιατί οι Καρκίνοι είναι εξοπλισμένοι με εκείνες τις «αρετές» της πειθούς και της τέλειας οργάνωσης στο ψέμα, ώστε δεν πρόκειται να τους ξεφύγει καμία λεπτομέρεια – είναι ικανοί… ως και να κάνουν έγκλημα και να πείσουν πως είναι αθώοι. Αυτά είναι τα «κακά» νέα για τους Καρκίνους. Τα καλά; Ότι σπάνια επιλέγουν να θέσουν σε εφαρμογή αυτή τους την αρετή.

Λέων
Είναι οι τύποι που σε μια παρέα διηγούνται συνεχώς τα πιο ενδιαφέροντα κατορθώματα, τις πιο πιπεράτες εμπειρίες, τα μεγάλα τους επιτεύγματα. Και είναι όλα ψέματα. Και μπορεί στην αρχή μια παρέα να βρίσκει τα καμώματά τους χαριτωμένα, αλλά σπάνια μια σχέση, φιλική ή ερωτική, μπορεί να κρατήσει, βασιζόμενη σε παραμύθια.

Παρθένος
Μπορεί να είναι φοβερά εγωιστές, αλλά ψεύτες δεν τους λες: Οι Παρθένοι είναι έτσι «προγραμματισμένοι» ώστε να προτιμούν κάθε φορά να λένε την αλήθεια, παρά ένα ψέμα – ακόμη κι αν είναι για το καλό τους. Με άλλα λόγια, μπορείτε να εμπιστεύεστε τα λεγόμενά τους. Το αν θα σας αρέσουν, αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Ζυγός
Οι καημένοι οι Ζυγοί απολαμβάνουν τόσο πολύ να λένε ψέματα, αλλά είναι όλα τους… κακοπαιγμένα. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα καταλάβετε πότε δεν είναι ειλικρινείς μαζί σας, και θα είναι στο χέρι σας είτε να το αποδεχθείτε ως ένα χαριτωμένο τους χαρακτηριστικό και να τους συγχωρήσετε, είτε να τους ξεμπροστιάσετε και να προχωρήσετε παρακάτω.

Σκορπιός
Είναι εκδικητικοί, είναι χειριστικοί, είναι ζηλιάρηδες, είναι λάτρεις της εξουσίας: Οι Σκορπιοί δεν θα λέγαμε ότι χαρακτηρίζονται από τα πιο αθώα γνωρίσματα του κόσμου, κι αυτά τους «προικίζουν» με την προδιάθεση στην ανειλικρίνεια και στις υπόγειες μηχανορραφίες, κάτι που δεν τους κάνει τον πιο έμπιστο σύμμαχό σας από την δωδεκάδα του ζωδιακού κύκλου.

Τοξότης
Μην φοβάστε μήπως σας πει ψέματα ένας Τοξότης. Φοβηθείτε το ακριβώς αντίθετο: Θέλει να γίνονται όλα με διαφάνεια σε βαθμό αηδίας, με αποτέλεσμα συχνά να… ψειρίζει το καθετί και να απαιτεί εξηγήσεις και αιτιολογήσεις για κάθε σας πράξη. Το ότι είναι φαν της ειλικρίνειας, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι αποτελεί και τον πιο έμπιστο σύμμαχό σας: Είναι ειλικρινής, αλλά τεμπέλης, γι’ αυτό και όταν τον χρειαστείτε, μπορεί να μην είναι εκεί.

Αιγόκερως
Ζώδιο που του αρέσει να κάνει εκπλήξεις στους ανθρώπους γύρω του, και όχι απαραίτητα ευχάριστες, ο Αιγόκερως θα επιχειρήσει να κουκουλώσει καταστάσεις και να καλύψει τα καμώματά του με ψεματάκια, παρ’ ότι δεν είναι καλός ηθοποιός. Γι’ αυτό και είναι πολύ εύκολο να τον ξεμπροστιάσετε.

Υδροχόος
Εξαιρετικά ειλικρινής και με τάση να μην ξεμακραίνει από τις ηθικές του αξίες, ο Υδροχόος είναι ο φίλος που θέλετε να έχετε, ώστε να μην ανησυχείτε ποτέ. Αν εξαιρέσετε βέβαια ένα μικρό του ελάττωμα: Την ελαφριά τάση του να απολαμβάνει το κουτσομπολιό. Δεν το κάνει με κακή πρόθεση, ωστόσο είναι κάτι που δεν παύει να βάζει νερό στο κρασί της εχεμύθειάς του.

Ιχθείς
Στα Ψαράκια αρέσουν πολύ οι συγκρίσεις. Για την ακρίβεια, τους αρέσει να… τις μισούν. Είναι από τα πιο ζηλότυπα ζώδια, κι αυτό γιατί πάντα βρίσκουν τους πιο περίεργους και περίπλοκους τρόπους να εκφράζουν συμπλέγματα κατωτερότητας απέναντι στους γύρω τους. Με άλλα λόγια, μια οποιασδήποτε φύσης σχέση με ένα Ψαράκι είτε θα γίνει κάποια στιγμή ανταγωνιστική, είτε θα αναλωθεί αναπόφευκτα σε αναλύσεις παρηγοριάς και τόνωσης του «εγώ» τους απέναντι στους γύρω του.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v