Ζώδια και διακοπές: Ένας μίνι οδηγός

Ο Κριός θέλει περιπέτεια, ο Ταύρος ένα μέρος για να αράξει και να χαλαρώσει. Οι διακοπές όλων των ζωδίων σε έναν μίνι καλοκαιρινό οδηγό.
Ζώδια και διακοπές: Ένας μίνι οδηγός
Βουνό ή θάλασσα; Περιπέτεια ή χαλάρωση; Γνώριμα μέρη και χουζουρευτή ρουτίνα ή συγκλονιστικές ανακαλύψεις; Το κάθε ζώδιο θα απαντούσε διαφορετικά στα παραπάνω διακοπο-διλήμματα, και η αστρολόγος Γιώτα Καλογερά από το StarSecrets.gr έχει τις ανάλογες απαντήσεις.

Κριός
Προτιμά τις διακοπές του να τις περνά σε κοσμικό ή πολυσύχναστο περιβάλλον. Λατρεύει το κυνηγητό του αντίθετου φύλου, γι’ αυτό διαλέγει μέρη όπου θα μπορεί άνετα να ασκεί τη γοητεία του και να φλερτάρει. Οι ανέσεις δεν τον ενδιαφέρουν ιδιαίτερα, μιας και από τη φύση του είναι περιπετειώδης άνθρωπος.

Ταύρος
Επιζητά μία μόνιμη και γνώριμη συντροφιά. Συνήθως δεν ξεκινά για διακοπές χωρίς το ταίρι του. Διαλέγει μέρη στα οποία θα του επιτρέπεται να απολαμβάνει το μεγαλείο της μητέρας φύσης και να του δίνεται η ευκαιρία να χουζουρέψει, να ηρεμήσει και να χαρεί το καλό φαγητό.

Δίδυμοι
Ο /η Δίδυμος αισθάνεται όμορφα σε μέρη που διαθέτουν ποικιλία τοπίου, χρωμάτων και ανθρώπων. Επιζητά τις αλλαγές και μισεί θανάσιμα τη μονοτονία και τη ρουτίνα. Το πρόγραμμα του στις διακοπές θέλει να περιλαμβάνει τα πάντα: Από πλήρη ιστορική και αρχαιολογική ενημέρωση του τόπου που θα επισκεφτεί μέχρι το ξέφρενο γλέντι ως το ξημέρωμα σε κάποιο κοσμικό κέντρο.

Καρκίνος
Ο/η Καρκίνος προτιμά να βρίσκεται κοντά στη θάλασσα, σε οικογενειακό περιβάλλον, χωρίς φασαρία και πολυκοσμία, διότι θέλει να αισθάνεται σαν το σπίτι του. Επιζητά μέρη που να του δίνεται η ευκαιρία να αφήνει ελεύθερο το ρομαντισμό και τη φαντασία του, κι αν λάβουμε υπόψη μας ότι ποτέ δεν ξεκινάει χωρίς τη φωτογραφική του μηχανή, συνήθως διαλέγει μέρη όπου του προσφέρεται άφθονο υλικό για να ασκήσει το χόμπι του.

Λέων
Επιζητά την πολυτέλεια, την κοσμικότητα και τη φαντασμαγορία. Του ταιριάζει ένα μέρος στο οποίο θα μπορεί να συναναστραφεί εξέχοντα πρόσωπα. Του αρέσει να έχει γύρω του ένα μόνιμο ακροατήριο και να επιδεικνύει την προσωπικότητα του. Μία μεγάλη ευχάριστη παρέα σε ένα κοσμικό θέρετρο είναι η ιδανική επιλογή για τον Λέοντα.

Παρθένος
Θα προτιμήσει ένα μέρος που θα φημίζεται για την καθαριότητα του, τη σωστή ρυμοτομία και αρχιτεκτονική του. Επιζητά ποιότητα στις διακοπές του, γι’ αυτό θα αποφύγει τα μέρη όπου υπάρχει μεγάλη προσέλευση τουριστών. Το πρωί θα θέλει να ξαπλώσει στην παραλία ονειροπολώντας, ενώ αντίθετα το βράδυ θα επιδιώκει να διασκεδάζει με την παρέα του.

Ζυγός
Λατρεύει την άνεση, την καλαισθησία και περισσότερο από όλα τη βολή του. Ένα καλό ξενοδοχείο που να του προσφέρει όλες τις ανέσεις με μία κίνηση είναι η καλύτερη επιλογή. Του αρέσει να έρχεται σε επαφή με κόσμο, μιας και έχει ιδιαίτερο ταλέντο στο να γοητεύει, όπως και αδυναμία στο παιχνίδι του φλερτ.

Σκορπιός
Ζητά στις διακοπές του στοργή, ζεστασιά, και μία δόση περιπέτειας. Συνήθως, προτιμά να ξεκινήσει με τον/τη σύντροφο του, και επιλέγει μέρη όπου θα μπορέσει να ηρεμήσει και να ξεκουραστεί. Αν είναι δεσμευμένος θα προτιμήσει ένα μέρος που θα του δίνει τη δυνατότητα να ελέγχει όλες τις κινήσεις του ατόμου που τον/ την συντροφεύει.

Τοξότης
Αγαπάει τα σπορ, τα υπαίθρια παιχνίδια και τις εκδρομές. Δεν είναι ο τύπος που μπορεί να μείνει σε ένα μέρος για πολύ καιρό κι αν ακόμα το κάνει θα προτιμά κάθε μέρα να κάνει εξορμήσεις στις γύρω περιοχές. Αγαπά τη φύση, γι’ αυτό συναντάμε πολλούς Τοξότες να ξεκινούν για διακοπές εφοδιασμένοι με όλα τα σύνεργα του κάμπινγκ και των καλοκαιρινών σπορ.

Αιγόκερως
Μιας που όλο τον χρόνο ασχολείται με την επαγγελματική του σταδιοδρομία, προτιμά τις διακοπές του να τις περνά ήρεμα και ξεκούραστα μαζί με το ταίρι του. Λατρεύει το συνδυασμό βουνό-θάλασσα και τη γαλήνη της φύσης, που θα του επιτρέπει να πετά για λίγο από πάνω του το βάρος των ευθυνών του.

Υδροχόος
Συνήθως, θα ξεκινήσει με τη μόνιμη συντροφιά του και θα προτιμήσει μία τοποθεσία που θα μπορέσει να ικανοποιήσει όλες τις πνευματικές του ανάγκες. Θα ενδιαφερθεί για την πολιτιστική κίνηση του τόπου, θα επισκεφτεί όλα τα ιστορικά μνημεία και οτιδήποτε κινήσει τη φαντασία και την περιέργεια του, καθώς έχει την τάση να δημιουργεί καινούριες επαφές με κόσμο και να μοιράζεται μαζί τους τα ποικίλα ενδιαφέροντά του.

Ιχθείς
Είναι ένας περίεργος ταξιδιώτης. Λατρεύει το καλοκαίρι και τις διακοπές. Είναι ο τύπος που θα προτιμήσει ένα μέρος που θα του προσφέρει τα πάντα. Κυρίως όμως ένα γραφικό νησί με όμορφες παραλίες, πολύχρωμο πλήθος κόσμου, κοσμικά κέντρα, αλλά επίσης και ήσυχα ρομαντικά μέρη, είναι ό,τι καλύτερο γι αυτόν.

Πηγή: StarSecrets.gr 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v