Η Πάτρα αποκτά delivery για τους απόρους

Σε μια καίρια κίνηση αλληλεγγύης προχωρά ο δήμος της Πάτρας, που αποκτά μηχανάκια για delivery φαγητού στους απόρους που δεν μπορούν να μετακινηθούν.
Η Πάτρα αποκτά delivery για τους απόρους
Διανομή φαγητού σε όλη την Πάτρα οργανώνει ο δήμος της αχαϊκής πόλης, σε μια κίνηση αλληλεγγύης προς τους απόρους πολίτες που δεν μπορούν να μετακινηθούν και να εξασφαλίσουν δωρεάν μερίδα από την Τράπεζα Τροφίμων.

Με σύνθημα «κανένας μόνος στην κρίση» και προκειμένου να εξυπηρετήσει καλύτερα όλους αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται στις λίστες της Τράπεζας τροφίμων, αλλά είναι ανήμποροι να προσέλθουν απειδή είναι ΑΜΕΑ, άρρωστοι ή ηλικιωμένοι, ο δήμος Πατρέων αποκτά μηχανάκια για delivery φαγητού στους απόρους.

Οι υπηρεσίες του δήμου, σύμφωνα με το Patrasevents.gr, έχουν καταγράψει τις περιπτώσεις των ανήμπορων πολιτών και προγραμματίζουν την διανομή του φαγητού από άκρη σε άκρη της πόλης.

Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, ο δήμος φρόντισε να αποκτήσει ένα βαν για τη μεταφορά ζεστού φαγητού από τα κεντρικά του μαγειρεία σε παιδικούς σταθμούς και σχολεία, για να αποφευχθούν τα φαινόμενα λιποθυμιών μικρών μαθητών εξαιτίας υποσιτισμού.

ΠηγήPatrasevents.gr 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v