Ποια στάση του σεξ προτιμά το κάθε ζώδιο;

Ξέρετε το ζώδιο του σεξουαλικού σας παρτενέρ; Ξέρουμε την στάση που θα τον/ την ενθουσιάσει.
Ποια στάση του σεξ προτιμά το κάθε ζώδιο;
Αν ο μήνας που γεννηθήκαμε μπορεί να μας πει πράγματα για τον τρόπο σκέψης μας, για τους χαρακτήρες με τους οποίους ταιριάζουμε περισσότερο και –σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες– για την υγεία μας, γιατί όχι και για τις στάσεις του σεξ που προτιμάμε; Ρίξτε μια ματιά παρακάτω, για να δείτε αν η αγαπημένη σας στάση αντιστοιχεί στο ζώδιό σας, και δοκιμάστε την επόμενη φορά εκείνη που αντιστοιχεί στο ζώδιο του/ της παρτενέρ σας. Πιθανότατα θα το εκτιμήσει.

Κριός: Ο κυρίαρχος Κριός θέλει να νιώθει ότι έχει τον απόλυτο έλεγχο στο κρεβάτι, θα τον ενθουσιάσει όμως και ένα «παιχνίδι εξουσίας» με τον/την παρτενέρ του. Ξεκινήστε με το παραδοσιακό ιεραποστολικό, και αλλάξτε εν συνεχεία θέσεις, με την γυναίκα από πάνω.

Ταύρος: Οι αισθησιακοί Ταύροι απολαμβάνουν να παίρνουν τον χρόνο τους για να εξερευνήσουν κάθε σπιθαμή του σώματος του/ της παρτενέρ τους. Αισθησιακά μασάζ, πολύωρα προκαταρκτικά και παθιασμένα φιλιά είναι απαραιτήτως μέσα στο πρόγραμμα. Οι στάσεις που θα τον/ την ενθουσιάσουν είναι αυτές που επιτρέπουν τη μέγιστη σωματική επαφή, όπως το κουταλάκι ή το ιεραποστολικό και οι διάφορες παραλλαγές του.

Δίδυμοι: Για έναν παιχνιδιάρη Δίδυμο, το σεξ είναι πάνω απ’ όλα διασκέδαση. Τα παιχνίδια ρόλων τους εξιτάρουν, ενώ στις αγαπημένες τους στάσεις συγκαταλέγεται το σεξ στα όρθια, με την γυναίκα να σκύβει πάνω σε ένα τραπέζι (ή στον πάγκο της κουζίνας) και τον άνδρα πίσω της.

Καρκίνος: Ένας από τους τρυφερότερους εκπροσώπους του ζωδιακού έχει ταυτόχρονα και τα πιο kinky γούστα, κι αυτή η αντίθεση είναι που κάνει τους Καρκίνους σούπερ ενδιαφέροντες στο κρεβάτι –σχήμα λόγου αυτό το τελευταίο, καθότι το κρεβάτι δεν είναι το αγαπημένο τους σημείο για να κάνουν σεξ. Δοκιμάστε το σεξ στα όρθια, με την πλάτη της γυναίκας στον τοίχο, και τα πόδια της τυλιγμένα γύρω από τη μέση του άνδρα, για να τους ενθουσιάσετε.

Λέων: Κυριαρχικός αλλά και παιχνιδιάρης ταυτόχρονα, ο Λέων θέλει μεν να έχει τα ηνία στο σεξ, αλλά του αρέσει πολύ να… παίζει με τη λεία του σαν γνήσιος κυνηγός. Για τη γυναίκα Λέων ιδανική στάση είναι η ανάποδη καουμπόισσα, ενώ τους αρσενικούς Λέοντες του ζωδιακού θα τους ενθουσιάσει το σεξ σε καρέκλα, με την γυναίκα να κάθεται στα πόδια τους –μια στάση η οποία αφήνει τα χέρια του ελεύθερα να εξερευνήσουν το σώμα της παρτενέρ του.

Παρθένος: Γήινος και συντηρητικός εκ πρώτης όψεως, ο Παρθένος αγαπά τους πειραματισμούς στο σεξ, και αφήνει συνήθως τον ρομαντισμό του στην πόρτα της κρεβατοκάμαρας. Θα τον ενθουσιάσει η παραλλαγή του ιεραποστολικού, στην οποία η γυναίκα ξαπλώνει στην άκρη του κρεβατιού, με τα γόνατα στον αέρα, και τον παρτενέρ της όρθιο μπροστά της, να ανασηκώνει το κάτω μέρος του σώματός της.

Ζυγός: Για τους ακριβοδίκαιους Ζυγούς, που αναζητούν απεγνωσμένα την ισορροπία σε κάθε σχέση τους, δεν υπάρχει ιδανικότερη στάση από το 69, που εγγυάται ταυτόχρονη απόλαυση και για τους δύο παρτενέρ.

Σκορπιός: Για τον μυστηριώδη, σαγηνευτικό Σκορπιό τίποτα δεν είναι πολύ προχωρημένο ή πολύ taboo στο σεξ. Τι θα ενθουσιάσει, λοιπόν, κάποιον που τα έχει δοκιμάσει όλα; Το σεξ στο ντους είναι πάντα μια συνταγή εγγυημένης επιτυχίας, όπως και οτιδήποτε kinky –π.χ. δεσίματα και s&m προκαταρκτικά.

Τοξότης: Για τον αμετανόητο λάτρη της περιπέτειας Τοξότη, το σεξ σε δημόσιους ή ημιδημόσιους χώρους είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να του συμβεί. Θα τον ενθουσιάσει, όμως, επίσης, το παθιασμένο γρήγορο σεξ, αυτό που λέει «δεν μπορώ να αντισταθώ, σε θέλω τώρα», με την γυναίκα καθισμένη σε ένα ψηλό σκαμπό ή στον πάγκο της κουζίνας, και τον παρτενέρ όρθιο μπροστά της.

Αιγόκερως: Παθιασμένοι και αισθησιακοί, οι Αιγόκεροι απολαμβάνουν στάσεις που ισορροπούν ανάμεσα στο kinky και την σωματική εγγύτητα. Η παραλλαγή της στάσης «γυναίκα από πάνω» με τους δύο παρτενέρ καθιστούς να κοιτάζουν ο ένας τον άλλο είναι ιδανική γι’ αυτούς.

Υδροχόος: Ο πιο απρόβλεπτος και έξω από τα συνηθισμένα εκπρόσωπος του ζωδιακού κύκλου θα ενθουσιαστεί με το σεξ στα όρθια, με τον άνδρα από πίσω και τη γυναίκα να ακουμπά ελαφρώς στον τοίχο.

Ιχθείς: Αθεράπευτα ρομαντικοί, οι Ιχθείς είναι απ’ όλα τα ζώδια εκείνοι που θα έλεγες ευκολότερα ότι κάνουν έρωτα, όχι σεξ. Προφανώς, η στάση κουτάλι είναι η ιδανική και η αγαπημένη τους.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v