Οι πιο σκοτεινές σεξουαλικές φαντασιώσεις

Σκοτεινές, τραβηγμένες, νοσηρές, όμως πέρα για πέρα… επιθυμητές. Μια χωρίς αναστολές καταγραφή των πιο δημοφιλών «σκοτεινών» φαντασιώσεων.
Οι πιο σκοτεινές σεξουαλικές φαντασιώσεις
Τι είναι μια φαντασίωση; Συνήθως ο όρος αφορά ένα σενάριο ή μια πράξη σεξουαλικού περιεχομένου, η οποία ταλανίζει το μυαλό του ατόμου. Ένας κρυφός πόθος, ο οποίος ενίοτε μπορεί να γίνει και πραγματικότητα – αλλά συνήθως παραμένει πόθος εξ ου και το «φαντασία». 

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι φαντασιώσεις κατοικούν στο μυαλό κάθε ενεργού σεξουαλικά ατόμου. Βέβαια εκεί, στην άβυσσο του ανθρώπινου εγκεφάλου παίρνουν συχνά «σκοτεινή» πορεία και ενίοτε είναι τόσο ακραίες που ακόμα και το ίδιο το άτομο καταλήγει να αμφιβάλλει για το κατά πόσο θα πρέπει ή όχι να φαντασιώνεται αυτές τις «σχέσεις» και τις «δράσεις».

Πάντως αν κρίνουμε από τα μέχρι τώρα επιστημονικά στοιχεία, ένα μεγάλο ποσοστό ανδρών και γυναικών τείνει να φαντασιώνεται «σκοτεινά» σκηνικά. Τι εννοούμε λέγοντας «σκοτεινά»; Πάρτε μια γεύση παρακάτω, όπου αναλύουμε μερικές από τις πιο δημοφιλείς απαγορευμένες φαντασιώσεις. Και μην νοιώσετε σε καμία περίπτωση περίεργα. Όλοι τις σκέφτονται. 

Βιασμός
Κοινή φαντασίωση τόσο σε άνδρες (ναι, και οι άνδρες θέλουν τον… βιασμό τους) όσο και σε γυναίκες, το σενάριο του βιασμού περιλαμβάνει συνήθως την βίαιη συνουσία μέσα από μια εξίσου βίαιη διείσδυση ή/και κακομεταχείρηση του παρτενέρ. Ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο δημοφιλής η συγκεκριμένη φαντασίωση, οφείλεται στο γεγονός ότι το «θύμα» δεν χρειάζεται να αναλάβει την ευθύνη για όσα συμβαίνουν. Σε αντίστοιχο πνεύμα με τη φαντασίωση του βιασμού, είναι και η πιο light εκδοχή, εκείνη του εξαναγκαστικού σεξ – πρωκτικού ή κανονικού. 

Ομαδικό σεξ
Εννοώντας ομαδικό σεξ, αναφερόμαστε στη φαντασίωση σύμφωνα με την οποία ο άνδρας ή η γυναίκα συνευρίσκεται με περισσότερους από τρεις παρτενέρ. Αντιθέτως με το τι μπορεί να πιστεύατε, η συγκεκριμένη φαντασίωση είναι πιο δημοφιλής στον γυναικείο πληθυσμό απ’ ό,τι στον ανδρικό.

Εκμετάλλευση
Αρκετός κόσμος φαντασιώνεται ότι κάνει σεξ με κάποιον (γνωστό ή άγνωστο) ο οποίος είναι μεθυσμένος, αναίσθητος ή κοιμάται. Μάλιστα η συγκεκριμένη φαντασίωση έχει διαδοθεί τόσο πολύ, ώστε ακόμα και σε mainstream σελίδες πορνογραφικού περιεχόμενου τα video που περιλαμβάνουν σεξουαλικές πράξεις με γυναίκες που κοιμούνται ή είναι μεθυσμένες ή αναίσθητες φιγουράρουν σε υψηλές θέσεις των προτιμήσεων των χρηστών.

Χρυσή βροχή
Ναι, καλά το καταλάβατε αυτό που ενδεχομένως να σας κάνει να αναφωνήσετε «ίου», η ουρολαγνεία δηλαδή, αποτελεί φετίχ και παράλληλα φαντασίωση μεγάλης μερίδας ανδρών και γυναικών. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες λοιπόν φαντασιώνονται αρκετά συχνά ότι ουρούν ή ουρούνται από τον/την σύντροφό τους. 

Ανταλλαγή συντρόφων
Τα πράγματα εδώ είναι απλά και αρκετά… kinky: η συγκεκριμένη φαντασίωση αφορά ζευγάρια, τα οποία έχουν ή θέλουν να συμμετέχουν σε ομαδικό σεξ με κάποιο άλλο ζευγάρι το οποίο συνήθως είναι άγνωστο και να ανταλλάξουν παράλληλα συντρόφους. Πρόκειται για τα λεγόμενα swinger parties τα οποία είναι ιδιαίτερα διαδεδομένα στο εξωτερικό, ενώ τον τελευταίο καιρό ακούγεται ότι αποκτούν και εγχώρια φήμη. 

Δημόσιο σεξ
Το σεξ σε δημόσιο χώρο, όπως αναφέρουν όσοι υποστηρίζουν εμπράκτως την συγκεκριμένη φαντασίωση, φαίνεται να διεγείρει τα άτομα εκείνα τα οποία αναζητούν «αναγνώριση» και τους αρέσει να επιδεικνύουν σε κοινή θέα τα… κάλλη τους. Συνήθως τα άτομα αυτά, πέρα από το γεγονός ότι φαντασιώνονται να κάνουν σεξ δημόσια, φαντασιώνονται παράλληλα και τον αυνανισμό (σε ίδιους ή σε άλλους) σε κοινή θέα.

 
Άλλες «σκοτεινές» φαντασιώσεις όπως έχουν προκύψει από αντίστοιχες έρευνες είναι οι εξής: 

Σεξ με ζώα
Σεξ με μια έγκυο γυναίκα
Σεξ με έντονα χτυπήματα τα οποία προκαλούν ερωτική διέγερση
Σεξ το οποίο καταγράφεται σε βίντεο ή φωτογραφίζεται
Σεξ με άτομο άλλης φυλής (συνήθως μελαμψό)
Αυνανισμός αγνώστου σε δημόσιο χώρο
Βίαιο πρωκτικό σεξ – βιασμός

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v