Πώς να καταλάβω ότι προσποιείται στο σεξ

Μάθετε τα σημάδια που θα σας «μαρτυρήσουν» πότε μια γυναίκα υποκρίνεται οργασμό στο κρεβάτι και πότε ευχαριστιέται πραγματικά το σεξ μαζί σας.
Πώς να καταλάβω ότι προσποιείται στο σεξ
Οι έρευνες που έχουν γίνει κατά καιρούς συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι το 70% των γυναικών προσποιούνται οργασμό κάποια στιγμή κατά την διάρκεια της σεξουαλικής τους ζωής. Η απόφαση μιας γυναίκας να προσποιηθεί ότι το απολαμβάνει και ότι έχει φτάσει στην κορύφωση μπορεί να κρύβει δύο πιθανά σενάρια: Ξέρει ότι δεν θα φτάσει σε οργασμό, επομένως

-είτε τον προσποιείται για να τελειώνει μία ώρα νωρίτερα την παράσταση και τις επίμονες προσπάθειες του συντρόφου της
-είτε δεν θέλει να αισθανθεί ο παρτενέρ της άσχημα που δεν μπόρεσε να την ικανοποιήσει, γι’ αυτό και του δίνει αυτή την επίπλαστη χαρά.

Όποιες κι αν είναι οι προθέσεις της, για να διαβάζετε αυτές τις γραμμές πάει να πει πως εσείς θέλετε να ξέρετε. Προσποιείται η δική σας σύντροφος στο κρεβάτι ή όχι; Μάθετε τα σημάδια που προδίδουν… οσκαρικές ερμηνείες και φτάστε στην αλήθεια.

*Οι σωματικές ενδείξεις
Όταν μια γυναίκα φτάνει σε πραγματικό οργασμό, το σώμα της δεν διστάζει να το «φωνάξει» με διάφορους τρόπους. Ακριβώς πριν τον οργασμό, το «κεφάλι» της κλειτορίδας υποχωρεί προς τα μέσα. Παράλληλα, αυξάνεται ο ρυθμός με τον οποίο αναπνέει και που χτυπά η καρδιά της, ενώ οι κόρες της διαστέλλονται. Τα χείλη της (ναι, και τα πάνω και τα κάτω) γίνονται πιο κόκκινα και φουσκώνουν ελαφρώς εξαιτίας του ερεθισμού, ενώ οι μύες του κόλπου της συσπώνται. Σε αρκετές περιπτώσεις, επίσης, παρατηρείται έντονη ξαφνική εφίδρωση, ενώ την στιγμή του οργασμού συνήθως τεντώνονται αυθόρμητα τα πόδια και η πλάτη και η έκφραση του προσώπου αλλάζει. Ελαφρώς πιο κόκκινα γίνονται και τα μάγουλα ή ο λαιμός της, οι θηλές της γίνονται πιο σκληρές και η κλειτορίδα της πιο ευερέθιστη. Αναζητήστε αν υπάρχουν τα περισσότερα από τα παραπάνω σημάδια πάνω της – αν τα εντοπίσετε, μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι.

*Τελειώνει πριν από εσάς
Οι άνδρες κατά μέσο όρο φτάνουν σε οργασμό πολύ πιο γρήγορα από τις γυναίκες, γι’ αυτό αν ο υποτιθέμενος οργασμός της συμβεί πριν εσείς καν φτάσετε κοντά στον δικό σας, μάλλον βιάζεται να «λήξει την παρτίδα».

*Κοιτάζει το ρολόι
Αν την δείτε έστω και φευγαλέα να κοιτάζει την ώρα, καλύτερα να τα παρατήσετε. Μάλλον οι περιστάσεις και η κούρασή της δεν είναι ευνοϊκά σημάδια για μια βραδιά καυτού σεξ – τουλάχιστον όχι με αμοιβαία ευχαρίστηση.

*Δεν σας κοιτάζει στα μάτια
Και δεν είναι επειδή είναι ντροπαλή. Είναι επειδή ξέρει πως στα μάτια αποτυπώνεται όλη η όρεξη και το πάθος, που μάλλον εκείνη την στιγμή δεν διαθέτει.

*Οι αντιδράσεις της θυμίζουν πολύ… πορνό
Αν οι κραυγές της μοιάζουν ιδιαίτερα με αυτές των γυναικών στις ταινίες και τα video πορνό, τότε μάλλον δεν είναι πραγματικές. Όπως άλλωστε δεν είναι και στις συγκεκριμένες ταινίες – και στις δύο περιπτώσεις, έχετε να κάνετε με υποκριτική δεινότητα που επιθυμεί να σας ευχαριστήσει, ακόμη κι αν δεν το νιώθει πραγματικά.

*Νιώθει άβολα όταν κάποιος μιλά για προσποίηση οργασμού
Αν η σύντροφός σας υποκρίνεται πως φτάνει σε οργασμό, όταν βρεθείτε σε παρέα που τυχαίνει να συζητά ένα τέτοιο θέμα, θα παραμείνει σιωπηλή ή θα γελάσει άβολα αποφεύγοντας να πάρει μέρος στη συνομιλία.

*Υπάρχει άλλος άνθρωπος στο σπίτι
Αν υπάρχει συγκάτοικος στο σπίτι την ώρα που είστε στο κρεβάτι ή αν για παράδειγμα φιλοξενείτε κάποια φίλη της, είναι πιθανό η σύντροφός σας να θέλει να αποδείξει πως είστε το «τέλειο» ζευγάρι και να υπερβάλλει εαυτόν στις κραυγές και τις εκφράσεις ηδονής, κάτι που δεν ανταποκρίνεται πάντα στην πραγματικότητα.

*Φτάνει στην κορύφωση κάθε φορά
Αν από την αρχή της σχέσης σας δεν έχει υπάρξει ούτε μία περίπτωση που να μην έφτασε σε οργασμό, είναι πιθανό κάποια από τις παραπάνω φορές να ήταν «show». Κι αυτό γιατί, όσο καλός κι αν είναι ένας άνδρας στο κρεβάτι, όσο κι αν διαρκεί το σεξ, όσες στάσεις κι αν δοκιμάσει, έρχεται κάποια στιγμή που απλώς συμβαίνει η γυναίκα να μην μπορεί να φτάσει στην κορύφωση.

*Σχηματίζεται ένα αμήχανο χαμόγελο στο πρόσωπό της
Ξέρει ότι εσείς έχετε τελειώσει ενώ εκείνη όχι, γι’ αυτό και προσπαθεί να εξισορροπήσει την λάμψη που θα έπρεπε να έχουν τα μάτια της και το λαχανιασμένο γέλιο που θα έπρεπε να «αρθρώνει», με μια έκφραση που τελικά μοιάζει με αμήχανο χαμόγελο. Είναι το βεβιασμένο χαμόγελο εκείνου του είδους που σχηματίζεται μόνο στα χείλη αλλά δεν επηρεάζει το βλέμμα.

*"Επανέρχεται" αμέσως μετά το σεξ
Όταν ερχόμαστε σε οργασμό, χρειαζόμαστε μερικά δευτερόλεπτα ή λεπτά μέχρι να επανέλθουμε και να «ξεθολώσουμε». Αν η σύντροφός σας, την μία στιγμή «έρχεται σε οργασμό» και την αμέσως επόμενη σηκώνεται και συνεχίζει τη μέρα της ή μιλά κανονικότατα χωρίς να έχει λαχανιάσει, κάτι πάει στραβά.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v