Πέντε ιστοσελίδες για νέες γνωριμίες

Το online dating κερδίζει ολοένα και περισσότερους φίλους και εμείς ξεχωρίζουμε πέντε ιστοσελίδες για να βρείτε το έτερον σας ήμισυ.
Πέντε ιστοσελίδες για νέες γνωριμίες
Αυτά που διαβάζαμε και ακούγαμε κατά κόρον τα προηγούμενα χρόνια περί «τεχνολογίας που μας απομονώνει», «υπολογιστών που απομακρύνουν τον κόσμο» και άλλα τέτοια αποδεικνύονται ολοένα και πιο σαθρά.

Η online επικοινωνία – μέχρι στιγμής τουλάχιστον – έχει αποδείξει ότι μπορεί να φέρει τον κόσμο πιο κοντά, ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ένα ειδύλλιο μέσω chat κατέληξε σε σχέση ή ακόμα και σε γάμο.

Ανεξαρτήτως με το ποιες είναι οι διαθέσεις σας, εμείς έχουμε πέντε σελίδες – ελληνικές και ξένες – για να «κάνετε παιχνίδι» και… ό,τι ήθελε προκύψει. 

Ok Cupid
H χρήση και η εγγραφή στο Ok Cupid είναι δωρεάν, κάτι που το έκανε αρκετά γρήγορα ένα από τα πλέον δημοφιλή site γνωριμιών παγκοσμίως. Αφού συμπληρώσετε τα βασικά σας στοιχεία, η ιστοσελίδα σας ζητά να προσθέσετε οτιδήποτε έχει να κάνει με τα ενδιαφέροντα αλλά και την προσωπικότητά σας, έτσι ώστε να «καταφέρει» να βρει το καλύτερο ταίρι (ή ταίρια) για εσάς ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Η αποστολή μηνυμάτων είναι δωρεάν, ενώ έχετε τη δυνατότητα να πατήσετε like σε φωτογραφίες ή προφίλ ατόμων που σας ενδιαφέρουν. 

Badoo – Blendr
Δύο ξεχωριστά δίκτυα γνωριμιών ένωσαν την βάση δεδομένων τους διευρύνοντας ακόμα περισσότερο τις επιλογές του χρήστη για γνωριμίες. Φωτογραφίες σε πρώτο πλάνο, ενημέρωση για το ποιοι είναι κοντά σας και ποιοι από αυτούς είναι online, αλλά και εύκολη επικοινωνία με τα άτομα της αρεσκείας σας είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των δύο αυτών δικτύων, στα οποία δεν χρειάζεται να είστε απαραίτητα «φίλος» με κάποιον για να δείτε το προφίλ του/της και τις φωτογραφίες του και να πιάσετε… κουβέντα. Η εγγραφή είναι δωρεάν, αλλά μπορείτε να πληρώσετε για να πάρετε credits τα οποία σας εμφανίζουν πιο ψηλά στις λίστες αναζήτησης των άλλων χρηστών, εμφανίζουν τη φωτογραφία σας επίσης ψηλά στην κεντρική σελίδα και άλλες αντίστοιχες υπηρεσίες. 

Zoosk
Εύκολο στη χρήση site με μεγάλη βάση δεδομένων για να διαλέξετε ποιος/α σας ταιριάζει. Κάνετε εγγραφή, εισάγετε κάποια βασικά στοιχεία για εσάς όπως φύλο, ηλικία, ύψος, ζώδιο, προτιμήσεις, ανεβάζετε μια φωτογραφία για το προφίλ σας και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το κυνήγι. Ύστερα το Zoosk αναλαμβάνει να βρει αυτόματα το «ταίρι» σας με βάση την περιοχή και τις προτιμήσεις που έχετε δώσει και από εκεί και πέρα εσείς επιλέγετε το κατά πόσο θα επικοινωνήσετε μαζί του/της μέσω wink ή μηνυμάτων. Σημειώστε ότι για να μπορέσετε να στείλετε μήνυμα στο υποψήφιο ταίρι (ή ταίρια) σας θα πρέπει να πληρώσετε 30€ ανά μήνα.

Ζοο
Σε ένα ενιαίο site χωρίς υποκατηγορίες, το Zoo διαθέτει social games, εφαρμογές και παιχνίδια για να περάσει ευχάριστα ο ελεύθερός σας χρόνος, αλλά και υπηρεσία chat για να συνομιλήσετε με άτομα από όλη την Ελλάδα σε ειδικά «δωμάτια», να ανταλλάξετε απόψεις πάνω σε συγκεκριμένα θέματα και – φυσικά – να γνωριστείτε prive αποστέλλοντας προσωπικό μήνυμα στον/στην χρήστη της αρεσκείας σας. Η χρήση του chat στο Zoo είναι δωρεάν, ενώ η ιστοσελίδα σας δίνει τη δυνατότητα να μεταβείτε στη σχετική ενότητα φωτογραφιών και να αναζητήσετε χρήστες που πιθανώς σας ενδιαφέρουν με βάση τις φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει. 

Tagged 
Επίσης δωρεάν ιστοσελίδα γνωριμιών, η οποία θυμίζει αρκετά – ή μάλλον πάρα πολύ – το Facebook και έχει ενσωματώσει στην database της τα προφίλ από το θρυλικό site Hi5. Κάνοντας εγγραφή συμπληρώνετε τα στοιχεία σας ανεβάζετε φωτογραφίες και ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας μπορείτε να ψάξετε άλλα άτομα με τα οποία να ταιριάζετε. Διαθέτει επίσης και αρκετά παιχνίδια στο ύφος εκείνων του Facebook, και σας παρέχει τη δυνατότητα ανανεώνοντας το προφίλ σας σε VIP να έχετε έξτρα υπηρεσίες όπως αναφορές για το αν οι χρήστες διάβασαν τα μηνύματά σας και εμφάνιση των χρηστών που έχουν δει το προφίλ σας.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v