Αυτή η φωτό κέρδισε το Παγκόσμιο Βραβείο Σέλφι!

Δείτε την φωτογραφία ενός ζευγαριού που έβγαλε μια σέλφι την ώρα του γάμου του και κέρδισε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό World Selfie Awards.
Αυτή η φωτό κέρδισε το Παγκόσμιο Βραβείο Σέλφι!
Ο Andrew και η Sally, ένα ζευγάρι από το Manchester της Αγγλίας, στέκονται μπροστά στο ιερό της εκκλησίας, έχοντας μόλις ανταλλάξει γαμήλιους όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης. Κι αφού ανταλλάζουν βέρες, δεν ακολουθεί ο χορός του Ησαΐα, αλλά… μια σέλφι.

Αυτή η φωτογραφία, που τράβηξε ο γαμπρός κατά την διάρκεια της τελετής με τα χέρια των νιόπαντρων ψηλά ώστε να φαίνονται οι βέρες τους, κέρδισε στον διαγωνισμό «World Selfie Awards».

Ο Andrew δήλωσε πως κατά την διάρκεια της πρόβας του γάμου τους, αστειεύτηκε πως θα έβγαζε μια selfie, αλλά οι φίλοι του τον προέτρεψαν να το κάνει στ’ αλήθεια. Με την έγκριση του ιερέα, κατά την διάρκεια του μυστηρίου ο γαμπρός δανείστηκε το iPhone του κουμπάρου του και τράβηξε την συγκεκριμένη φωτογραφία.

Όταν, λίγο καιρό αργότερα, άκουσε για αυτό τον διαγωνισμό, τον οποίο διοργανώνει η online εταιρία πώλησης smartphone Mobiles.co.uk, σκέφτηκε να την στείλει, και τελικά ήταν αυτή που στέφθηκε νικήτρια. Το δώρο που κέρδισε το ζευγάρι ήταν ένα smartphone και ένα κρυστάλλινο αναμνηστικό με την σέλφι τους χαραγμένη ως αναμνηστικό.

Πηγή: Lancashire Evening Post 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v