Κούγιας: Πολιτικός χώρος διακινεί αναβολικά

Την εμπλοκή πολιτικού χώρου στη διακίνηση αναβολικών στα γυμναστήρια καταγγέλλει ο δικηγόρος του δράστη της δολοφονίας στη Μάνη Αλέξης Κούγιας.
Κούγιας: Πολιτικός χώρος διακινεί αναβολικά
Μετανοημένος για την πράξη του θα εμφανιστεί στο δικαστήριο ένας εκ των δύο δραστών του διπλού φονικού στη Μάνη, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια.

Μάλιστα ο γνωστός δικηγόρος σκοπεύει να δώσει έμφαση στη δίκη στις παρενέργειες που προξενούνται από τη χρήση αναβολικών ουσιών, προσκομίζοντας ποσότητα αναβολικών που βρέθηκε στα προσωπικά αντικείμενα του 18χρονου δράστη.

Μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1, ο Αλέξης Κούγιας κατήγγειλε την άμεση εμπλοκή πολιτικού χώρου στη διακίνηση παράνομων ουσιών στα γυμναστήρια ενώ περιέγραψε τον πελάτη του λέγοντας, μεταξύ άλλων ότι «δεν είναι τοξικομανής, ούτε ψυχικά ασθενής, απλά έχει πρόβλημα εξαρτήσεων».

«Το πρόβλημα δεν είναι ότι σκότωσαν για τα 800 ευρώ, αλλά ότι τα ήθελαν για τα αναβολικά. Το τραγικό είναι ότι τα χρήματα από τις υποτροφίες που έπαιρνε ως αριστούχος ήταν για παράνομα αναβολικά σκευάσματα», τόνισε ο κ. Κούγιας και πρόσθεσε:

«Όλοι γνώριζαν. Υπάρχει συγκεκριμένος πολιτικός χώρος που διακινεί αναβολικά στα γυμναστήρια και δεν υπάρχει περίπτωση να μην ήξεραν οι τοπικές αρχές».

Ν.Γ.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v