Πρώτο ραντεβού: Τα 14 σημάδια της επιτυχίας

Έχετε βγει με εκείνον ή εκείνη που σας αρέσει όμως αμφιβάλετε για το αν θα υπάρξει μέλλον. Οι κινήσεις και οι καταστάσεις που «φωνάζουν» ότι το πράγμα πάει καλά.
Πρώτο ραντεβού: Τα 14 σημάδια της επιτυχίας
Θα σας το πούμε εξ’ αρχής. Μάντεις δεν είμαστε και ούτε μπορούμε με βεβαιότητα να γνωρίζουμε πότε ένα ραντεβού είναι πετυχημένο και πότε όχι. Όμως βάσει εμπειρίας – γυναικείας και ανδρικής – μπορούμε να επισημάνουμε εκείνα τα σημεία «κλειδιά» τα οποία δείχνουν ότι η πρώτη σας συνάντηση έχει όλα τα φόντα για να δώσει την θέση της στην επόμενη.

* Εκείνη: Δεν βγάζει το κινητό της έξω ούτε μια φορά. Εντάξει, μπορεί μία. Και ίσως άλλη μία στα κρυφά ενώ περιμένει στην ουρά για την τουαλέτα για να πει στην κολλητή της «είναι τέλειος!». Αλλά μέχρι εκεί.

* Εκείνος: Σας λέει διστακτικά κάτι σε στιλ «Πώς τα πας; Μήπως θα ήθελες να πιούμε άλλο ένα ποτάκι;».

* Αφού έχει περάσει τουλάχιστον μια ώρα, συνειδητοποιείτε ότι περνάτε όντως καλά και οι δύο και δεν πιάνετε τον εαυτό σας να λέει συνεχώς από μέσα του με περίσσιο άγχος: «Εντάξει, καλά πάει η συνάντηση μέχρι στιγμής. Καλά πάει μέχρι στιγμής. Καλά πάει…».

* Εκείνος: Μετά το ραντεβού σας στέλνει μήνυμα το ίδιο βράδυ για να σιγουρευτεί ότι φτάσατε σπίτι ή για να σας πει ότι πέρασε όμορφα.

* Εκείνη: Ακουμπά σε άκυρες χρονικές περιόδους το χέρι σας, πιάνει το πόδι σας και πάλι χωρίς συγκεκριμένο λόγο ή σας πιάνει αγκαζέ ενώ περπατάτε. Εντάξει, δεν νομίζω ότι χρειάζεστε κάτι παραπάνω.

* Καταλήγετε να συζητάτε για την ταινία/συναυλία που και οι δύο θέλετε πολύ να παρακολουθήσετε/δείτε, για το μουσείο που σας έχει ιντριγκάρει ή για ένα νέο μπαράκι που άνοιξε πρόσφατα. Είναι απλά τα προεόρτια από το επόμενο ραντεβού σας.

* Εκείνος: Προσφέρεται να σας συνοδέψει ή να σας πάει με το αυτοκίνητο στο σπίτι.

* Εκείνη: Δέχεται την αντίστοιχη πρόταση σας για την επιστροφή της. Ατάκες τύπου «Όχι μωρέ, εντάξει, θα πάρω ένα ταξί», δεν είναι και τόσο καλό σημάδι.

* Καταλήγετε να κάνετε ο ένας στον άλλον ερωτήσεις που ξεφεύγουν από τα αμήχανα «Τι κάνεις στη ζωή σου/Πού μεγάλωσες/Ποιες σειρές βλέπεις».

* Η συνάντησή σας δεν διακόπτεται απότομα, αλλά το απόγευμα/βράδυ κυλά φυσικά, αργά χωρίς να διακοπεί με μια δικαιολογία όπως «έχω δουλειά αύριο» ή «πάω σπίτι να βγάλω το σκύλο βόλτα».

* Κοιτιέστε αρκετά συχνά στα μάτια. Αν εκείνος ή εκείνη πραγματικά ενδιαφέρεται για εσάς το πιθανότερο είναι να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του/της από πάνω σας όσο μιλάτε. Εντάξει, στο πλαίσιο του φυσιολογικού. Όχι να σας κοιτάει σαν ζόμπι.

* Εκείνος: Γέρνει προς το μέρος σας ενώ μιλάτε. Εκείνη: Σταυρώνει τα πόδια της με κατεύθυνση εσάς.

* Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε χώρο με δυνατή μουσική, έρχεστε πιο κοντά για να ακούσετε ο ένας τον άλλον και δε φωνάζετε.

* Εκείνη: Γυρνώντας από την τουαλέτα παρατηρείτε ότι έχει αφήσει τα μαλλιά της κάτω ή έχει βάλει ξανά make up. Αν δεν ενδιαφερόταν για εσάς ή αν το ραντεβού τελείωνε γρήγορα, πιθανότατα δεν θα έμπαινε καν στον κόπο.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v