9 πράγματα που (σας) κρύβει μια γυναίκα

Νομίζετε ότι ξέρετε απ’ έξω και ανακατωτά το γυναικείο φύλο; Αναθεωρήστε και δείτε τα 9 πιο… δημοφιλή μυστικά που κρύβει κάθε γυναίκα.
9 πράγματα που (σας) κρύβει μια γυναίκα
«Της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος» λέει το γνωστό άσμα και έχει απόλυτο δίκιο. Πόσα πράγματα δεν ξέρουμε εμείς οι άνδρες για το αδύναμο φύλο; Ή – ακόμα καλύτερα – πόσα πράγματα μας κρύβουν οι γυναίκες;

Επειδή αν προσπαθούσαμε να τα καταγράψουμε στο σύνολό τους θα χρειαζόμασταν ολόκληρο αφιέρωμα, παρακάτω συγκεντρώσαμε απλώς εννέα «μυστικά» τα οποία πιθανώς σας ενδιαφέρουν.

Μεθάει με τις φίλες τις και ψάχνει στο Facebook την πρώην σας
Μην αγχώνεστε, δεν το κάνουν για να της μιλήσουν και να τις κατεβάσουν… καντήλια. Περισσότερο θέλουν να βεβαιωθούν ότι είναι πιο άσχημη από αυτές και είναι σίγουρο ότι για να το καταφέρουν αυτό θα δουν όλες μα όλες τις φωτογραφίες της. Μετά, θα γυρίσουν στις φίλες τους λέγοντας «μα δεν είναι κακάσχημη;» και «μα καλά, τι σκεφτόταν;» και θα σκάσουν στα γέλια αγνοώντας ότι οι υπόλοιπες φωτογραφίες θυμίζουν μοντέλο τύπου Kelly Brooks.

Πόσα ξοδεύει σε ψώνια
Για να το θέσουμε απλά, οτιδήποτε αγοράσουν κοστίζει περί το 30% πάνω από την τιμή με την οποία σας είπαν ότι το αγόρασαν. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ενδέχεται να κρατήσουν ένα ζευγάρι παπούτσια μέρες ολόκληρες στο αυτοκίνητο μέχρι να «καθαρίσει το πεδίο» και να μπορέσουν να τα φέρουν κρυφά μέσα στη ντουλάπα τους. Αν καταλάβουν ότι τις αντιληφθήκατε, τότε ενδέχεται να απαντήσουν «Τι; Αυτά εδώ λες; Αυτά τα έχω χρόνια καλέ!».

Οι σέξι πιτζάμες που φοράει δεν είναι και τόσο σέξι
Σίγουρα έχετε φανταστεί (και φαντασιωθεί) εκείνες τις σούπερ σέξι πιτζάμες με το καυτό σορτσάκι και το λευκό αμάνικο που αφήνει λίγα στη φαντασία. Επιστροφή στην πραγματικότητα όμως: δεν φοράνε τέτοιες πιτζάμες. Το πιθανότερο είναι να βάλουν μια XL φόρμα (και πάνω και κάτω) και κάλτσες σε εξίσου μεγάλο μέγεθος, τις οποίες ενίοτε θα ανεβάσουν πάνω από τη φόρμα για να τις κρατάνε ζεστές τα βράδια. Όχι και τόσο σέξι εικόνα ε;


Σιχαίνεται τους συμβιβασμούς
Σύμφωνα με τις γυναίκες, οι σχέσεις βασίζονται στον συμβιβασμό. Ή τουλάχιστον έτσι θέλουν να πιστεύετε. Γιατί στην πραγματικότητα το «πιστεύω στο συμβιβασμό» για μια γυναίκα, συνήθως σημαίνει «γιατί δεν μπορείς έστω για μία φορά να κάνεις αυτό που θέλω;». Όταν μια γυναίκα συμβιβάζεται μαζί σας, το κάνει για δύο λόγους: πρώτον, γιατί συνειδητοποιεί ότι χάνει το δίκιο της και επομένως αυτή είναι η μόνη λύση και δεύτερον γιατί θέλει να «κρατήσει» το γεγονός ότι συμβιβάστηκε και να το χρησιμοποιήσει την επόμενη φορά που θα θελήσει να κάνει κάτι που δεν θα σας αρέσει. Μπορεί να νομίζετε ότι έτσι «παραδίνεται», όμως σε δύο εβδομάδες το πολύ μην παρεξηγηθείτε αν σας πετάξει κάτι του τύπου «τι; αυτό το φόρεμα είναι πολύ κοντό; Την προηγούμενη εβδομάδα έχασα τον τελικό του Dancing with the stars για χάρη σου!».

Λέει τα πάντα για εσάς στην κολλητή της
Ακόμα και αυτά για τα οποία σας ορκίστηκε ότι δε θα μιλήσει σε κανέναν. Γιατί, πολύ απλά, όταν οι γυναίκες υπόσχονται ότι δε θα πουν τίποτα σε κανέναν για κάποιο θέμα, εννοούν ότι δεν θα πουν τίποτα σε κανέναν άλλον – πλην της κολλητής τους – για το θέμα. Αν πάντως σας κάνει να νοιώσετε καλύτερα, μάθετε αυτό: πριν ξεκινήσουν να λένε οτιδήποτε για εσάς στην κολλητή τους, ξεκινούν με τη φράση «εντάξει, μην το πεις σε κανέναν, αλλά ο Τάκης…».

Δεν είναι τόσο χαλαρή όσο δείχνει
Στην αρχή μιας σχέσης οι περισσότερες γυναίκες το παίζουν cool και άνετες, λέγοντας ατάκες τύπου «Ναι, όχι, πάρε με πιο μετά ή ό, τι θες τελοσπάντων…». Στην πραγματικότητα αυτό που θα ήθελαν να πουν είναι «όπως και να έχει θα κάθομαι πάνω από το τηλέφωνο και θα περιμένω», απλά δεν θα σας το πουν ποτέ γιατί πολύ απλά… δεν πρέπει.

Δεν είστε «τόσο καλύτερος» από τον πρώην της
«Πρώτη φορά νοιώθω έτσι», «Μαζί σου είναι διαφορετικά» και άλλα τέτοια ωραία. Πόσες φορές τα έχετε ακούσει και έχετε ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σας στα ουράνια; Λυπούμαστε, αλλά στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν ισχύουν. Για την ακρίβεια, μπορεί να είστε αρκετά χειρότερη από τον πρώην τους, απλά δεν θα σας το πουν ποτέ. Και το γεγονός ότι τον έχουν σβήσει από φίλο στο Facebook είναι για να μη δείτε πόσο πιο όμορφος είναι σε σχέση με εσάς.

Δεν έχει πάει με όσους σας λέει
Δύσκολα οι γυναίκες θα παραδεχτούν τον ακριβή αριθμό των ανδρών με τους οποίους έχουν πάει πριν από εσάς. Ο λόγος απλός. Δεν θέλουν να τις κρίνετε και δεν θέλουν οι άνδρες να θεωρήσουν ότι είναι καλές μόνο για ένα πράγμα. Δυστυχώς ή ευτυχώς οι προκαταλήψεις γύρω από το συγκεκριμένο θέμα στη σύγχρονη κοινωνία… ζουν και βασιλεύουν και αυτό είναι κάτι που κάθε γυναίκα έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της.

Έχει αρκετές «ανδρικές» συνήθειες
Κατ’ αρχήν, όπως το έχετε προφανώς υποψιαστεί ναι, οι γυναίκες πάνε τουαλέτα και για το "νούμερο δύο". Επίσης, έχουν αρκετές από τις «ανδρικές» συνήθειες που δεν θα θέλατε σε καμία περίπτωση να έχουν. Τι εννοούμε; Οι γυναίκες… αερίζονται όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος (έστω και αν ελάχιστες το παραδέχονται) και δεν δυσκολεύονται να… ουρήσουν στο ντουζ όπως θα κάνατε με περίσσια ευκολία και εσείς (έστω και αν καμία δεν το παραδέχεται).

Νικόλας Γεωργιακώδης
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v