ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Επιμένει στο θέμα του ναζιστικού χαιρετισμού η Χρυσή Αυγή

Για παραποίηση δηλώσεων και δημιουργία εντυπώσεων κατηγορεί με ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή τα Μέσα Ενημέρωσης, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του γενικού γραμματέα Νίκου Μιχαλολιάκου για τον ναζιστικό χαιρετισμό.

Επιμένει στο θέμα του ναζιστικού χαιρετισμού η Χρυσή Αυγή

Με αφορμή τις δηλώσεις του γενικού γραμματέα Νίκου Μιχαλολιάκου για τον ναζιστικό χαιρετισμό, η Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε επίθεση στα Μέσα Ενημέρωσης, τα οποία κατηγορεί για δημιουργία εντυπώσεων και παραποίηση δηλώσεων.

«Τα γνωστά φερέφωνα για ακόμη μία φορά έκοψαν κι έραψαν κατά το δοκούν τις δηλώσεις του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, θέλοντας να δημιουργήσουν εντυπώσεις και προκαλώντας τις αντιδράσεις σύσσωμου του σάπιου πολιτικού κατεστημένου» αναφέρει στην ανακοίνωση

Μάλιστα παρατίθεται και το πλήρες απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα από την ομιλία του γενικού γραμματέα στη νεολαία της Χρυσής Αυγής:

«Το είπαμε με όλους τους τόνους και το επαναλαμβάνουμε, είμαστε Έλληνες Εθνικιστές, ας μας λένε όπως θέλουν, δεν μας ενδιαφέρει. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι πως δεν διαθέτουμε δηλώσεις μετανοίας, δεν μετανοούμε γιατί πάντα για αυτές τις Σημαίες αγωνιζόμασταν, για Ελλάδα, Πατρίδα, Τιμή, Πίστη για τίποτε άλλο.

»Κανένας Χρυσαυγίτης, καμία Χρυσαυγίτισσα δεν περιέχεται στις λίστες της ντροπής, στις λίστες των απατεώνων, δεν περιέχεται στα σκάνδαλά τους, δεν έχει καμία σχέση με αυτά που γίνονται εις βάρος του Έθνους. Ναι, το είπα και το σχολίασαν, στην ομιλία την οποία έκανα στους συναγωνιστές μου της Χρυσής Αυγής, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, στην αίθουσα της Γερουσίας, ότι μας είπανε ναζί μία, δύο, δέκα... Δεν μας είπαν όμως κλέφτες. Αυτά τα χέρια, μπορεί καμιά φορά να χαιρετάνε έτσι, αλλά είναι καθαρά χέρια, δεν είναι βρώμικα, δεν έχουν κλέψει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Ο θάνατος είναι απλός. Η ζωή είναι περίπλοκη. Δώστε μου ζωή, όσο πιο χαοτική τόσο το καλύτερο."

Tom Robbins, 1932-, Αμερικανός συγγραφέας

  • 1497 - Ο Πορτογάλος Βάσκο ντα Γκάμα ξεκινά να ανακαλύψει την Ινδία.
    1709 - Στη μάχη της Ποτλάβα, στην Ουκρανία, ο τσάρος της Ρωσίας Πέτρος Α' νικά τον βασιλιά της Σουηδίας, Κάρολο Ζ'.
    1851 - Γεννήθηκε ο άγγλος αρχαιολόγος Άρθουρ Έβανς.
    1889 - Κυκλοφορεί το πρώτο φύλλο της αμερικανικής εφημερίδας Wall Steet Journal.
    1921 - Μεγάλη νικηφόρα μάχη των Ελλήνων στο Εσκί Σεχίρ. Προέλαση προς την Άγκυρα.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2