ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Το καλοκαίρι του 2013 το μετρό πάει Ελληνικό

Το καλοκαίρι του 2013 το μετρό θα κάνει στάση στο Ελληνικό, καλύπτοντας την διαδρομή από το Σύνταγμα σε 15 λεπτά και μεταφέροντας τουλάχιστον 80.000 άτομα την ημέρα. Μέσα στην επόμενη χρονιά θα παραδοθούν, επίσης οι σταθμοί στο Χαϊδάρι και τη Θηβών.

Το καλοκαίρι του 2013 το μετρό πάει Ελληνικό

Από το καλοκαίρι του 2013 θα δοθεί στη κυκλοφορία η νέα επέκταση του μετρό προς το Ελληνικό, που περιλαμβάνει τέσσερις νέους σταθμούς , όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Υποδομών Κωστής Χατζηδάκης, κατά την επίσκεψή του σήμερα στα έργα.

Οι άλλες δύο επεκτάσεις των γραμμών του μετρό προς Χαϊδάρι αλλά και προς Θηβών, στο Περιστέρι, θα είναι έτοιμες για παράδοση το φθινόπωρο του 2013.

Ο Χατζηδάκης υπογράμμισε την σπουδαιότητα των έργων του μετρό για την πόλη και δήλωσε ότι «εκτός από την Ελλάδα της κρίσης, υπάρχει και η Ελλάδα των έργων και παλεύουμε τα έργα να νικήσουν την κρίση».

Η καινούρια αυτή επέκταση προς το Ελληνικό θα εξυπηρετεί καθημερινά τουλάχιστον 80.000 άτομα και η διαδρομή Σύνταγμα-Ελληνικό, θα καλύπτεται μέσα σε 15 λεπτά. Τα έργα της επέκτασης προς Πειραιά προχωρούν, επίσης, κανονικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Το σεξ χωρίς έρωτα δεν είναι πάντα γελοίο. Αλλά είναι πολύ πιο γελοίος ο έρωτας χωρίς σεξ."

Βολίνσκι, Γάλλος σκιτσογράφος

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v