Διαγωνισμοί για αργόσχολους: Sex, ροχαλητό και rock’n’roll

Χίλια ευρώ για τον καλύτερο υπναρά, διεθνής δόξα για τον πιο ατζαμή χορευτή και ανάμικτες αντιδράσεις για την πιο δεινή παρτενέρ στο… φανταστικό σεξ. Η εβδομάδα ξεκινά με τρελούς διαγωνισμούς και ακόμη πιο τρελούς διαγωνιζόμενους.
Διαγωνισμοί για αργόσχολους: Sex, ροχαλητό και rock’n’roll
Τρεις αλλόκοτοι διαγωνισμοί έλαβαν χώρα σε τρεις άκρες του πλανήτη τις προηγούμενες ημέρες, βάζοντας «φωτιά» στην δημιουργική τρέλα εκατοντάδων αργόσχολων αλλά τολμηρών, οι οποίοι έσπευσαν να διακριθούν.

Πρωτάθλημα σιέστας
Πρώτη στάση: Ισπανία. Στο εμπορικό κατάστημα Islazul, στα προάστια της Μαδρίτης, συγκεντρώνονταν επί ημέρες οι πιο υπναράδες μεσογειακοί τύποι, για να συμμετάσχουν στον πρώτο επίσημο διαγωνισμό σιέστας.

Η Εθνική Οργάνωση Φίλων της Σιέστας(!) έπεισε το εμπορικό κατάστημα να στήσει σειρά από καναπέδες στους διαδρόμους του. Οι διαγωνιζόμενοι, αφού έτρωγαν μεσημεριανό, έσπευδαν με τις πυτζάμες τους να καταλάβουν κάποιο από τα βολικά έπιπλα και είχαν στην διάθεσή τους είκοσι λεπτά για να κοιμηθούν –όσα προβλέπουν οι ειδικοί πως χρειάζονται για ανάκτηση ενέργειας, χωρίς να εισέλθει κανείς σε βαθύτερο κύκλο ύπνου.

Κριτές και πελάτες του εμπορικού βαθμολογούσαν τους διαγωνιζόμενους με βάση τα λεπτά που κατάφεραν να κοιμηθούν, τις πρωτότυπες πυτζάμες τους, την στάση του ύπνου τους και τις κινήσεις τους, και φυσικά, το ροχαλητό, που χάριζε πολλούς εξτρά πόντους.

Νικητής, μετά από αρκετά διαγωνιστικά μεσημέρια, αναδείχτηκε την περασμένη Κυριακή ο 62χρονος Pedro Soria Lopez. O άνεργος φύλακας από το Εκουαδόρ κοιμήθηκε για τα 17 εκ των 20 λεπτών της σιέστας και σημείωσε το νικηφόρο ροχαλητό έντασης 70 decibel. Το έπαθλο ήταν 1.000 ευρώ, για να κάνει αγορές από το εμπορικό κέντρο, που τόσο πρόθυμα τον φιλοξένησε.

«Αισθανόμαστε πως η σύγχρονη ζωή είναι κίνδυνος για την σιέστα. Όταν απολαμβάνεις την σιέστα σου, όλοι έχουν την εντύπωση ότι η ζωή σου είναι ήρεμη. Και ξαφνικά, η σύγχρονη ζωή επιτίθεται», δήλωσε ο Daniel Branco, πρόεδρος της ιδιότυπης οργάνωσης.

Το… Mundial του Άσχημου Χορού
Επόμενη στάση: Γερμανία. Σε club του Αμβούργου διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο το δεύτερο «Ugly Dance World Cup». 500 αδέξιοι χορευτές, οργανωμένοι σε ομάδες, διαγωνίστηκαν για τον υποτιμητικό αλλά χιουμοριστικό τίτλο του πρωταθλητή.

Σύμφωνα με το επίσημο site του πρωταθλήματος, τα κριτήρια για την ανάδειξη του νικητή ήταν «η εξαιρετική ασχήμια, η δημιουργικότητα, η μοναδικότητα και η πρωτοτυπία των κινήσεων και ο παράγοντας χιούμορ». Στις παραπάνω δεξιότητες πρωτοστάτησαν, όπως μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί, τα μέλη του group Die Dezentiner, που τελικά κέρδισε.



Όσο για το τρόπαιο; «Το να είσαι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Άσχημου Χορού είναι το μεγαλύτερο προνόμιο, δεν είναι; Κερδίζεις σεβασμό, τιμή, ένα γελοίο κύπελλο και πολλές groupies. Ποια δεν θα ήθελε να κοιμηθεί με έναν καλλιτέχνη Άσχημου Χορού;», αναφέρει με χιούμορ το site του διαγωνισμού.

Air Sex Contest
Περνάμε τον Ατλαντικό και φτάνουμε στην περιοχή Tempe των ΗΠΑ, όπου διεξήχθη ο πιο εκκεντρικός διαγωνισμός των ημερών. Φανταστικό σεξ ή αλλιώς έρωτας με τον αέρα ήταν το concept της βραδιάς.

Γυναίκες και άνδρες επιδόθηκαν σε «ερμηνείες» που αρμόζουν στις καλύτερες x-rated ταινίες και προσπάθησαν να κερδίσουν τις εντυπώσεις της βραδιάς ικανοποιώντας… αόρατους εραστές. Ο –μόνο για ενηλίκους- διαγωνισμός διήρκεσε δυόμισι βασανιστικές για το κοινό ώρες και στο τέλος επιβραβεύτηκε μια γυναίκα με κόκκινα ψηλοτάκουνα και χαμηλούς ηθικούς φραγμούς, η οποία «κυρίευσε τον αέρα».

Περισσότερα για τον αισθησιακό διαγωνισμό και τις τολμηρές παρουσίες των συμμετεχόντων μπορείτε να δείτε εδώ

Γ.Κ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v