Χειρότερες κατηγορίες ζευγαριών από αυτούς που μιλούν μπεμπεκίστικα

Τα ζευγάρια που μιλούν μπεμπεκίστικα είναι όντως μια μάστιγα της εποχής αλλά δυστυχώς υπάρχουν και χειρότερα από τα αγαπουλίνια.
Χειρότερες κατηγορίες ζευγαριών από αυτούς που μιλούν μπεμπεκίστικα
Ελέγξαμε την παροχή νερού, συνδέσαμε και το καινούριο χοντρό λάστιχο κι είμαστε έτοιμοι να σε καταβρέξουμε με αλήθειες που δεν πρόκειται να διαβάσεις αλλού. Αντιλαμβανόμαστε ότι οι σχέσεις δεν είναι εύκολο πράγμα μιας και η συνύπαρξη δύο ανθρώπων, είναι η δυσκολότερη εξίσωση που υπάρχει στο ανθρώπινο σύμπαν όσο κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχθούμε. Κάποιες φορές δένει η μαγιά κι όλα βαίνουν καλώς. Κάποιες άλλες ωστόσο ο ένας/μια ξυπνά τον ενοχλητικό εαυτό του άλλου/ης και φτάνουν μέχρι το σημείο να μιλούν μπεμπεκίστικα κάνοντας ζουζουνό-αγαπουλίτσες μεταξύ τους. Ωστόσο υπάρχουν και χειρότερα.

Κοινά προφίλ αυτή η μάστιγα

Έκαναν την εμφάνιση τους πριν χρόνια, όταν το Facebook μπήκε για τα καλά στη ζωές μας, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή της δημοφιλίας των social media. Αρχικά αντιμετωπίστηκαν σαν μια ενοχλητική συνήθεια των μπούμερς θείων που κάθονται με την νεολαία για αυτό κι ελπίζαμε ότι θα εκλείψουν πολύ γρήγορα. Ωστόσο όχι μόνο δεν συνέβη το προσδοκώμενο αλλά αντίθετα οι Τάκης-Μαρία αυτής της πλάσης πολλαπλασιάστηκαν. Μάλιστα οργάνωσαν μια στοχευμένη επίθεση στα εγκεφαλικά μας κύτταρα, σχολιάζοντας με καρδούλες κι ερωτόλογα σε κοινές τους φωτογραφίες πότε ο ένας και πότε ο άλλος, ενώ χρησιμοποιούσαν το ίδιο προφίλ.

Οι influencers

Πολλές φορές έχει ειπωθεί για κάποιο λόγο που κάνεις δεν καταλαβαίνει ότι η ζωή των influencers είναι δύσκολη. Ακόμη πιο δύσκολη είναι και η σχέση τους αφού απαιτεί πέρα από την κατανόηση και την αγάπη και κάποιες δεκάδες χιλιάδες φωτογραφίες ή stories με σουφρωμένα χείλη και 12 φίλτρα, που αποδεικνύουν ότι το ζουν πραγματικά. Έτσι ζηλεύουμε εμείς οι φτωχάλες και στο τέλος της μέρας, αποδεχόμαστε τον μόνο ρόλο που μας αξίζει, που δεν είναι άλλος από του follower.

Οι σιαμαίοι

Έτερη εκνευριστική κατηγορία ζευγαριού που μπορείς να διακρίνεις πολύ εύκολα μιας και πάνε χεράκι χεράκι μέχρι και στην τουαλέτα. Σνομπάρουν αυτούς που έχουν κοινό προφίλ, αλλά μπορεί να καταλήξουν πολύ χειρότεροι μιας και δεν βάζουν πια κανένα όριο στη σχέση τους. Κάνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ μαζί κι απομονωνόνται από όσους δεν μπορούν να ακολουθήσουν τον σιαμαίο τρόπο ζωής τους. Στα προφίλ τους στα social media έχουν την ίδια φωτογραφία με φουτεράκια king και queen που τύπωσαν σε καμιά δεκαριά χρώματα στο τυπογραφείο της γειτονιάς τους.

Οι γονείς του λόχου

Αναγνωρίζουμε την δυσκολία του να είσαι γονιός όπως και την χαρά που εισπράττεις από τα αγγελούδια σου καθημερινά. Ωστόσο δεν φταίμε σε τίποτα να σε ακούμε να μηρυκάζεις μαζί με το ταίρι σου όλα όσα έκαναν τα βλαστάρια σας τις τελευταίες 23 μέρες, ενώ συγχρόνως μας δείχνεις φωτογραφίες και βιντεάκια από κινητά, τάμπλετ, λάπτοπ, τηλεοράσεις έως και smart καφετιέρες. Αν μάλιστα κάποια στιγμή τολμήσεις να εκφράσεις τη δυσαρέσκεια σου, θα σε στολίσουν με μπόλικα υποτιμητικά επίθετα που ξεκινούν πάντοτε με την φράση: «όταν κάνεις παιδιά, θα καταλάβεις».

Οι προξενήτρες

Σε κάθε παρέα υπάρχει ένα ζευγάρι που θέλει να προξενέψει όλους τους ελεύθερους/ες του κύκλου τους αναμεταξύ τους, χωρίς ποτέ κανείς να ζητήσει τη βοήθειά τους. Οργανώνουν εν αγνοία σου secret-dates με αποτέλεσμα να υποστείς άβολους καφέδες και δείπνα γιατί πιστεύουν ότι «εσείς οι δύο θα ταιριάζατε πολύ και μετά θα μπορούσαμε επιτέλους να βγαίνουμε ζευγάρια και να κάνουμε κοινές διακοπές».

Οι ατσαλάκωτοι

Οι «ατσαλάκωτοι» είναι εκείνο το εκνευριστικό ζευγάρι που τα κάνει όλα τέλεια. Πηγαίνει στα καλύτερα μέρη, τρώει στα καλύτερα εστιατόρια, συχνάζουν στα καλύτερα μπαράκια, κάνουν πέρσοναλ και σολάριουμε μαζί και μοιάζουν με πρωταγωνιστές σε τηλεοπτική διαφήμιση των 90s. Κάνουν μιξ εντ ματς τα ρούχα τους και βγάζουν ατσαλάκωτες φωτογραφίες με αλαβάστρινα χαμογέλα. Όταν μάθεις πως χώρισαν θα χαρείς.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v