To starter pack της influencer στην παραλία

Mάθαμε τι κρύβει στην τσάντα παραλίας της, κάθε influencer που σέβεται τον εαυτό της και σου τα αποκαλύπτουμε χωρίς φόβο και πάθος.
To starter pack της influencer στην παραλία
Οι διακοπές τελείωσαν για τους περισσότερους, όμως οι θερμοκρασίες παραμένουν σταθερά πάνω από τους 30 βαθμούς Κελσίου, γεγονός που κάνει επιτακτική την ανάγκη μας για βουτιές και όλο τον Σεπτέμβριο. Μαζί με εμάς στις παραλίες συρρέουν και οι influencers της καρδιάς μας με αρκετά συμπράγκαλα γιατί οι ακόλουθοι της περιμένουν στη γωνία, με επικριτικά σχόλια για κάθε λάθος στο οποίο θα υποπέσουν. Η επιστημονική ομάδα του In2life έκανε μια ψακτική στις τσάντες θαλάσσης των ινφλουένσερ και σου παρουσιάζει το starter pack κάθε ινσταγκραμικής περσόνας που αγαπάμε να ακολουθούμε.

Υποβρύχια και αδιάβροχη κάμερα

Οι λήψεις κάτω από το νερό είναι τουλάχιστον εντυπωσιακές και για να εκτελεστούν με ασφάλεια, χρειάζεσαι τα απαραίτητα τεχνολογικά μέσα. Για αυτό κι η αδιάβροχη καμερούλα είναι must επιλογή αν προσπαθείς να κάνεις το influencing στην παραλία επάγγελμα.

Βοηθός- Φωτογράφος Influencer

Αν η influencer έχει κουβαλήσει μπόλικα συμπράγκαλα εκτελεί και χρέη βαστάζου ο βοηθός influencer, ο οποίος επιφορτίζεται κυρίως με τα τεχνικά θέματα των φωτογραφιών της «αφεντικίνας» του. Συχνά πυκνά παρεμβαίνει και στο styling της influencer, διαλέγοντας αξεσουάρ που θα ξελογιάσουν τους/τις followers της.

Tριποδάκι- Σελφοκόνταρο

Δεν υπάρχει μεγαλύτερος εφιάλτης από μια κουνημένη φωοτγραφία για κάθε influencer για αυτό τόσο το τριποδάκι όσο και το σελφοκόνταρο δεν λείπουν από την τσάντα τους. Ειδικά στην περίπτωση Live μεταδόσεων φαίνονται σούπερ χρήσιμα, καθώς το τελευταίο που χρειάζεσαι εκείνη τη στιγμή είναι να τραβάς το μέτωπο του κυρίου που λιάζεται στη διπλανή ξαπλώστρα, μέχρι να βρεις το σωστό κάδρο.

Power bank- Φορτιστής

Σκέψου να είσαι Influencer και να σου μείνει το κινητό δίχως μπαταρία, αχρηστεύοντας το content Που με κόπο μάζεψες μες στο λιοπύρι. Επειδή λοιπόν δεν θέλουν να τους βρει τέτοιο κακό, φροντίζουν να έχουν μαζί τους και φορτιστή αλλά και power banks γιατί στις αναθεματισμένες τις απομονωμένες παραλίες τα σημεία φόρτισης είναι είδος υπό εξαφάνιση.

2 αλλαξιές παρεό, 4 αλλαξιές μαγιό

Το απαράμιλλο στυλ επιβάλλει θυσίες και κουβάλημα μιας και κάθε παραλιακή στάση, χρειάζεται και το κατάλληλο outfit. Για αυτόν τον λόγο 2 αλλαξιές σε παρεό, 4 σε μαγιό, αλλά και στα αντίστοιχα πατούμενα (πεδιλάκια, σαγιονάρες ή αθλητικά ανάλογα την παραλία) κρίνονται απαραίτητες για να βγει το ινσταγκραμικό πρόγραμμα.

Φουλάρια- Ψάθινα Καπέλα

Κάθε influencer που σέβεται τον εαυτό της δίνει μεγάλο βάρος στα συνοδευτικά αξεσουάρ της εμφάνισής της. Δεν μπορεί να κυκλοφορεί σαν και του λόγου σου με το διαφημιστικό τζόκει καπελάκι του βενζινάδικου της γειτονιάς που σου χάρισαν όταν φούλαρες για τελευταία φορά. Για αυτόν τον λόγο, τα φουλάρια, τα ψάθινα καπέλα αλλά και διαλεχτά κοσμήματα (σκουλαρίκια και βραχιόλια κυρίως) βρίσκονται εύκαιρα για κάθε επίσκεψη στη θάλασσα.

Αβοκάντο

Για κάποιον λόγο που κανείς δεν έχει καταλάβει υπάρχει μια δεδηλωμένη αγάπη προς το αβοκάντο από τις instagrammers της καρδιάς μας. Για αυτόν τον λόγο βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των influencers όταν ανοίγει η κουβέντα για το φρουτάκι που θα πάρουμε μαζί μας στημαςαραλία.

Νεσεσέρ μπαμπούσκα

Δύσκολα θα βρεις influencer σε παραλία χωρίς κονσίλερ, λίγο ρουζ, μια αδιάβροχη μάσκαρα και ένα lip balm σε φυσική απόχρωση; Αυτά είναι μόνο κάποια από τα καλλυντικά που γεμίζουν τα νεσέσερ μπαμπούσκες τους, καθώς μέσα σε κάθε ένα από αυτά θα βρεις κι ένα μικρότερο και πάει λέγοντας.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v