Το starter pack του κάγκουρα στην παραλία

Το είδος του κάγκουρα ευδοκιμεί και φέτος στις ελληνικές παραλίες κι εμείς σου αποκαλύπτουμε τι θα κουβαλά στο σακίδιό του.
Το starter pack του κάγκουρα στην παραλία
Σήμερα θα αναφερθούμε στο είδος του κάγκουρα, το οποίο κι ευδοκιμεί στις ελληνικές γειτονιές και κατά συνέπεια στις ελληνικές ακτές αυτήν την περίοδο, που είναι γεμάτες με λουόμενους. Γενικά –σε σένα μιλάμε τώρα μπούμερ φίλε μας- η λέξη κάγκουρας χαρακτηρίζει όποιον προσπαθεί να δείξει κάτι με σκοπό να τραβήξει την προσοχή του κοινού σχετικά με την οδήγηση, τη μόδα, το στυλ, τη συμπεριφορά του κλπ.

Όπως εσύ, εμείς κι όλοι οι υπόλοιποι έτσι κι οι κάγκουρες ετοιμάζονται για παραλία. Δεν θα δυσκολευτείς να τους καταλάβεις αφού θα σου αποκαλύψουμε το starter pack με όλα τα πράγματα που θα κουβαλούν μαζί τους.

Γυαλί Arnette

Χαρακτηριστικό μαύρο γυαλί που κυκλοφορεί στις παρέες των under 25 και συναρπάζει τους κάγκουρες και τις καγκούρισσες αυτού του τόπου.

Δίχαλη Παντόφλα

Στους κάγκουρες οι κλασικές κι αγαπημένες παντόφλες κολυμβητηρίου δεν κάνουν δουλίτσα, γιατί σαν το δίχαλο δεν έχει. Βλέπεις είναι ορκισμένοι φανς του 1/4 στα δάχτυλα των ποδιώνε γιατί έτσι τους αρέσει.

Φορητό ηχειάκι

Αν ακούσεις έναν ενοχλητικό παραλιακό θόρυβο πλάι σου, με αυξημένη την ένταση του ήχου και έναν τράπερ να μηρυκάζει μπινελίκια χωρίς κάποιο σταθερό ειρμό τότε μάλλον βρίσκεσαι πολύ κοντά στο φορητό ηχειάκι ενός κάγκουρα, ο οποίος φυσικά θεωρεί καλή ιδέα να σηκώσει την παραλία στο πόδι με τις μουσικές του επιλογές.

Ρακέτα και πάσης παραλίας

Το ενοχλητικό τάκα, τάκα και τα αναθεματισμένα μπαλάκια που περνούν ξυστά από το κεφάλι σου, θα βρίσκονται και το φετινό καλοκαίρι στις ελληνικές παραλίες, χάρη στους κάγκουρες που ρακετοκροτούν δίχως αύριο.

Τσαντάκι μπανάνα

Αν είχες ζήσει τη χρυσή δεκαετία των ελληνικών 90s είναι βέβαιο ότι θα θυμάσαι τα τσαντάκια "μπανάνα" που φορούσε κάθε 25χρονος και βγάλε που σεβόταν τον εαυτό του. Ο κάγκουρας ξεχωρίζει από μακριά μιας και φαίνεται το τσαντάκι μπανάνα, περασμένο στον ώμο του. Εκεί μέσα χωράνε κατά περίεργο τρόπο όλα του τα συμπράγκαλα.

Με παπί δανεικό

Το τραγούδι του Γιώργου Λιναρδάκη δικαιώνεται κάθε μέρα που περνά από τους κάγκουρες αυτής της πλάσης, που έχουν βρει στο πρόσωπο του παπιού το ιδανικό μεταφορικό μέσο. Θα βρεις μπόλικα από αυτά, παρκαρισμένα στη σειρά, σε όλες σχεδόν τις ελληνικές παραλίες.

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Αν ακούσεις κάποιον δίπλα να ξεφυσά σαν βροντόσαυρος κάτι που μυρίζει ευκάλυπτο με σοκολάτα και καπνιστό χοιρομέρι τότε είναι σχεδόν βέβαιο, ότι βρίσκεσαι στην διπλανή ξαπλώστρα με έναν κάγκουρα. Με τις υγείες σου.

20χρωμο βερμουδάτο μαγιό

Όσο περισσότερα χρώματα στο μαγιό τόσο το καλύτερο για τον κάγκουρα της παραλίας, μιας και μπορούν να τον διακρίνουν καλύτερα κι από το σαμπρελάτο στρώμα της φίλης του της κυρίας Influencer.

Τατουάζ μανίκι

Χρόνο με τον χρόνο πολλαπλασιάζονται στις ελληνικές παραλίες οι έχοντες τατουάζ μανίκι. Με λίγα λόγια η επέλαση των κάγκουρων ξεκίνησε και πάλι.

Μεταχειρισμένο I-Phone

Αν δεις τύπο να μοστράρει το I-Phone του για να βγάλει σέλφι με τον μισό και βάλε γυναικείο πληθυσμό της παραλίας, τότε μπορείς να πεις με βεβαιότητα ότι πέτυχες ακόμη έναν κάγκουρα. Σημαντική λεπτομέρεια, πως πρόκειται για μεταχειρισμένο I-Phone μιας και καλή η μόστρα, αλλά δεν φτάνουν τα κουκιά για να βάλεις βενζίνα στο παπί.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v