Η Κ. Καινούργιου κόβει στον αέρα θέμα για Λιγνάδη

«Δεν μας αφορά τι κάνει στη φυλακή κάποιος. Οι φυλακές είναι για να σωφρονίζονται, όχι να ανεβάζουν παραστάσεις.» είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.
Η Κ. Καινούργιου κόβει στον αέρα θέμα για Λιγνάδη
Την ενόχλησή της δε δίστασε να δείξει η παρουσιάστρια της εκπομπής «Σούπερ Κατερίνα», Κατερίνα Καινούργιου. Αφορμή στάθηκε ο προλογισμός ενός ρεπορτάζ από τον Γιάννη Πουλόπουλο, το οποίο αφορούσε παράσταση του προφυλακισμένου, κατηγορούμενου για βιασμό, κακοποίηση και αποπλάνηση ανηλίκου, Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο σκηνοθέτης, που κρατείται στις φυλακές Τρίπολης από τον περασμένο Φεβρουάριο, προετοιμαζόταν εδώ και κάποιο διάστημα να ανεβάσει το έργο «Η απελευθέρωση της Τριπολιτσάς».

Σύμφωνα με το in.gr η παράσταση ανέβηκε την περασμένη Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου και την παρακολούθησαν οι κρατούμενοι των φυλακών αλλά και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

Φανερά και δικαίως εκνευρισμένη η παρουσιάστρια είπε on air στην κάμερα: «Δεν μας αφορά τι κάνει στη φυλακή κάποιος. Οι φυλακές είναι για να σωφρονίζονται, όχι να ανεβάζουν παραστάσεις. Άντε πάλι. Για ποιον λόγο να παίξουμε αυτό το θέμα. Δεν μας αφορά! Ο συγκεκριμένος είναι μέσα για συγκεκριμένα ποινικά αδικήματα, πολύ σοβαρά. Πάμε, αλλάζουμε θέμα, αλήθεια.»

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v