Επιστολή με καταγγελία προς το Αρσάκειο βρέθηκε στο σπίτι του Λιγνάδη

Σάλος έχει ξεσπάσει με επιστολή καταγγελίας στο Αρσάκειο που βρέθηκε στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη σχετιζόμενη με ερωτικές ιστορίες με μαθήτριες.
Επιστολή με καταγγελία προς το Αρσάκειο βρέθηκε στο σπίτι του Λιγνάδη
Πολλά ερωτηματικά προκαλεί από χθες η δημοσιοποίηση μιας καταγγελτικής επιστολής στο Αρσάκειο, η οποία βρέθηκε στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη από την αστυνομία κι ανέφερε ερωτικές ιστορίες του τέως καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου με μαθήτριες. Η επιστολή είναι ανυπόγραφη κι ιδιόγραφη με παραλήπτη τον «Κο Πρόεδρο» της «Εν Αθήναις Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας».

Η επιστολή γράφει τα εξής:

«Κε Πρόεδρε,

Ξέρω ότι λόγω πολύπλευρης δραστηριότητας δεν παρακολουθείτε στενά τα σχολικά δρώμενα. Ως Πανεπιστημιακός δάσκαλος όμως έχετε υποχρέωση να γνωρίζετε τα θέματα που έχουν σχέση με τις ηθικές αρχές του σχολείου. Σας μιλώ για το Δ. Λιγνάδη που βρίσκεται εκεί με την ανοχή σας και μερικών άλλων και διευθύνει το θεατρικό τμήμα. Ο άνθρωπος αυτός θα έπρεπε ήδη να είχε απομακρυνθεί για να μην παρασύρει και άλλες μαθήτριες σε ερωτικές ιστορίες. Το ξέρουν γονείς, μαθητές, καθηγητές αλλά σιωπούν. Συστηματικά το άτομο αυτό μεταφέρει στο σπίτι του μαθήτριες με όλες τις οδυνηρές συνέπειες. Δώστε δυναμική λύση για να μην συνεχίσουν αυτά τα οδυνηρά περιστατικά. Για τη φήμη τη δική σας και του σχολείου μας»

Όπως ήταν αναμενόμενο ξέσπασαν έντονες αντιδράσεις στα social media με πολλούς να διερωτώνται πώς βρέθηκε μια τέτοια επιστολή στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη και ποιος άλλος γνώριζε την ύπαρξή της.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v